Katės Dubenėlį, Dvigubą Dubenėlį, Skaidrus, Dvigubą Dubenėlį Kaklo Apsaugas katė Katė Pakreipus Maisto Dubenėlį Šuniui Ne keramikos Dubenėlį Pet Ryžių Dubenėlį Dubenėlį O0U3 Katės Dubenėlį, Dvigubą Dubenėlį, Skaidrus, Dvigubą Dubenėlį Kaklo Apsaugas katė Katė Pakreipus Maisto Dubenėlį Šuniui Ne keramikos Dubenėlį Pet Ryžių Dubenėlį Dubenėlį O0U3 Katės Dubenėlį, Dvigubą Dubenėlį, Skaidrus, Dvigubą Dubenėlį Kaklo Apsaugas katė Katė Pakreipus Maisto Dubenėlį Šuniui Ne keramikos Dubenėlį Pet Ryžių Dubenėlį Dubenėlį O0U3 Katės Dubenėlį, Dvigubą Dubenėlį, Skaidrus, Dvigubą Dubenėlį Kaklo Apsaugas katė Katė Pakreipus Maisto Dubenėlį Šuniui Ne keramikos Dubenėlį Pet Ryžių Dubenėlį Dubenėlį O0U3 Katės Dubenėlį, Dvigubą Dubenėlį, Skaidrus, Dvigubą Dubenėlį Kaklo Apsaugas katė Katė Pakreipus Maisto Dubenėlį Šuniui Ne keramikos Dubenėlį Pet Ryžių Dubenėlį Dubenėlį O0U3 Katės Dubenėlį, Dvigubą Dubenėlį, Skaidrus, Dvigubą Dubenėlį Kaklo Apsaugas katė Katė Pakreipus Maisto Dubenėlį Šuniui Ne keramikos Dubenėlį Pet Ryžių Dubenėlį Dubenėlį O0U3

Katės Dubenėlį, Dvigubą Dubenėlį, Skaidrus, Dvigubą Dubenėlį Kaklo Apsaugas katė Katė Pakreipus Maisto Dubenėlį Šuniui Ne keramikos Dubenėlį Pet Ryžių Dubenėlį Dubenėlį O0U3

€4.09 €2.17
Yra sandėlyje
w74221

Formos: Suapvalinti
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: katės

  • PADĖTI JŪSŲ KATĖ VALGYTI LĖTAI, KAD IŠVENGTI PROBLEMŲ, VĖMIMAS.

    Labiausiai Furrents priimti vėmimas kaip gamtos dalį savo elgesį, bet tik todėl, katės, atrodo, turi daugiau nei jų sąžiningai dalytis skrandžio problemos nereiškia, kad jūs neturite funkcijos.

    Mūsų Anti-Vėmimą, Ortopedijos Pet Bowl yra stilingas, funkcionalus ir yra 100% suprojektuoti su jūsų katės gerovei proto!Tai apsaugos jūsų kitties iš skausmai, vėmimas, kuri yra įrodyta, kad būti žalingos, ypač senatvėje.

    Pamatyti jūsų augintiniai " bendros sveikatos gerinimo vos keičia jos valgyti!

    Buvo gana įsitikinęs, kad kittys all-in.Dabar leidžia sugauti jums.

    Jos BPA free ir Ne Toksiška, todėl nereikia nerimauti, jei katytė laižalai dubenėlį visą kelią iki dugno!

    Vieną arba du kartus: Noriu vieną dubenėlį ar du?Dar geriau, ką katytė nori?Ką jūs du nuspręsti, mes turime jums taikoma.

    Stovėti: Jūs negalite žinoti tai, tačiau su jūsų katė valgo aukštesnėje pozicija yra tai, ką jiems gera.Jis padeda virškinimui, nes ji atveria savo oro srautas.

    Pakreipus: dubenėlius poilsio ant šlaito taip, kad kittys maisto patenka į jas.Jų ūsai nebus paliesti ir theyll būti lengviau prieiti prie jų maitinimą.

    Neslidžia: Turiu nepatogus eater?Jūs dont wanna stovo juda aplink savo alkanas katė.Tai yra neslidus ir patarimas-įrodymas, kad viskas lieka tik ten, kur ji turėtų būti.

    Žavinga: Katės yra mielas visi dėl jų pačių, tai tik užima dalykų, į kitą lygį.Gauti jūsų fotoaparatas paruoštas ir sako: "miau."

    Jie lengva valyti ir surinkti per kelias sekundes!

    Ji buvo šiek tiek kaklo jiems, kad tiesiog slysta į dešinę, į bazę, todėl jie negali judėti arba pasukti aplink vieną kartą jie į.

    Kai jie pasiruošę būti valomi, tiesiog pasukti juos ir išskalaukite su šiek tiek šiltu muiluotu vandeniu.

    Rodyti jūsų katė šiek tiek meilės ir gauti juos kažkas ypatinga.Tik už juos.Kad šiandien jūsų, ir kad jūsų katės laiminga rytoj.

    Nes laiminga katytė daro laimingą namų!

    SPECIFIKACIJOS

    Medžiaga: BPA & Toksiškos Nemokamai Plastiko

    Dydis:

    Dvigubai: 26,5 x 13 x 8 cm

    Bendra:16 x 14 x 8 cm

    PAKETAS APIMA

    1 xProtect stuburo kaklinės dalies kačių maisto dubenėlį

    Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

    Žymos: keramikos ryžių dubenėlius, katė finansuojančiojo, katė sauso maisto, pavertus dubenį katė, du kartus riešutų dubuo, gitara koa, ryžių formos, restoranas ryžių dubenėlį, mielas keramikos katės dubenėlį, tipo šunų maisto dubenėlį.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai