QWB Karalienė Pynimo Grožio Šilko Bazės Uždarymas Tiesiai 12

QWB Karalienė Pynimo Grožio Šilko Bazės Uždarymas Tiesiai 12"/14" Brazilijos Mergelių Plaukų Pobūdžio Spalva Nemokamas pristatymas

€79.05 €67.99
Yra sandėlyje
w73872

Tekstūra: Tiesiai
Pateiktas Metodas: Ranka Sąlygotosios
Vežimo Laikas: 3~4 Darbo Dienų Pasaulyje Plačiai
Svoris: 30~40g Per Piece
gyvenimas ilgas: Daugiau Nei 1 Metai Su Tinkama Priežiūra
Pakuotė: Poli Maišelis Pakuotės
Medžiagos Klasė: Virgin Plaukai
Tinka Miršta Spalvų: Visos Spalvos
Ilgis: 12''~14'' All Instock
Spalvos Nėriniai: Vidutinio Ruda
spalva: Natūralių spalvų arti #1B
Tekstūros Tvarko: Aukštos Temperatūros Garais Apdoroti Tekstūros
Prekės Pavadinimas: QWB
Tipas: Šilko Bazės Uždarymas
Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik
Spalva Tipas: Gryna Spalva
Gali Būti Permed: Taip
Nėriniai Dydis: 3.5"x4"
Žaliavų Plaukų: Pirktas Iš Jaunų Lady 100% Odelės Neapgadinta Virgin Plaukai
Pagaminti: Karalienė Pynimo Grožio LTD
Tankis: 120%
Kilmės: KN(Kilmės)
Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai

  • Ačiū jums visiems ir palaima dieną!

    Gerbiamas kliente,

    Kai mes kalbame apie pirmojo SPAUDIMO PLAUKUS, reiškia, kad mes naudoti donator plaukų (plaukus yra iškirpti/įsigytas iš donator tiesiogiai, o ne rinkti nuo grindų), su kai kuriais gera dirbti ir aukštos temperatūros garų procesą padaryti daug skirtingų tekstūrų.Mūsų plaukai yra daugkartinio naudojimo-Daugiau nei vieneri metai su tinkamą priežiūrą :)!!

    Šiuo atveju, nereikia lyginti mūsų su plaukų Grožio Tiekimo Saugyklos Plaukų :) PSS plaukai gali atrodyti, kad būti" Miss Perfect", iš pirmo žvilgsnio, nėra sauso/padalinti baigiasi, spalva yra lygiai toks pat, visa komplektacija, labai nerealūs minkšta po RŪGŠTIS VONIOS procesą.Tačiau nereikia daryti rūgšties vonią geros kokybės donator plaukai.Pirmojo spaudimo plaukus be jokio cheminio proceso, bus patvarus naudoti.Jei u yra labai smulkmeniškas apie split/sausas baigiasi, spalvų skirtumas, pilkos spalvos plaukų, prašome ne pirkti, kol u skaityti toliau virgin plaukai informacija.

    Karalienė Pynimo Grožio LTD

    Sauso/Padalinti Baigiasi:

    Sausi Galai-mūsų plaukai yra aukštos temperatūros garais apdoroti tekstūros, plaukų po aukštos temperatūros garais apdoroti bus šiek tiek sausa.Prašome sekti mūsų plaukų priežiūros instrukcijų, mes rekomenduojame šampūnas & kondicionierius.Tos Prekės įrodymas, kad reikia dirbti gerai savo plaukų ir padaryti didelės drėgmės gydymo!

    Padalinti Baigiasi--kaip mes visi žinome, virgin plaukai auga iš žmogaus galvos oda, tuo ilgiau plaukai mažiau mitybos leis pasiekti, kad baigiasi.Mūsų pirkimu departamentas bus pasiimti smarkiai apgadinta baigiasi raw plaukų, bet mažai dalinasi baigiasi NEGALI būti vengiama, ypač kai plaukai yra ilgesni nei 18", prašome suprasti.TIK DAŽYTI & RŪGŠTIES VONIA, plaukų neturi išsiliejo baigiasi visi!Jei u yra išranki už padalinti baigiasi, mes nerekomenduojame u įsigyti 100% cheminis nemokamai virgin plaukai :)

    Mūsų Plaukų Spalva:

    Plaukai yra ne-dažytos ir surinkti iš donator tiesiogiai.Kiekvieno ryšulio spalva skiriasi šiek tiek.Jis organizuoja nuo juodosios #1, tamsiai ruda, #1b Viduryje rudi #2. Prašome palikti mums, kad pastaba, spalva reikalavimus, mes pasirinkti plaukų u iki išsiuntimo.

    Nekilnojamojo virgin plaukai, spalva, atspalvis, iš viršaus į galus, kurie yra normalu, kaip mes visi žinome, ilgesnius plaukus, mažiau mitybos leis pasiekti, kad baigiasi, paprastai mergelės plaukų galai bus lengvesni nei viršuje ir viduryje.Pavyzdžiui, viršuje ir viduryje yra juodas atspalvis baigiasi 1b arba dar lengvesni per pastaruosius 2~4 cm :) tai taip pat padalinti baigiasi srityje.

    Praliejimo & Raizginys:

    Naujas plaukų turės keletą sruogų pradinio skaičiaus mažinimas, kuris yra normalu.Pernelyg nekristų & raizginys gali būti:

    a.

    prastas ataudų statybos

    b.ataudų pjovimo

    c.sausi plaukai

    Dėl prastos ataudų statybos klausimu, prašome susisiekti su mumis ir siųsti nuotraukas iš karto, mes padėsime u ar grąžinamosios išmokos arba mainus pagal mūsų grąžinimo politika.Mes REKOMENDUOJAME klientų ANTSPAUDAS ATAUDŲ ir PJOVIMO ZONOS .Nereikia iškirpti ataudų tik tuo atveju, jei u pajusti tai būtina.Mūsų plaukai yra odelės neapgadinta donator plaukai, paprastai ne raizginys.Bet sausumas bus raizginys ir praliejimo, prašome sekti mūsų plaukų priežiūros instrukciją ir naudoti mūsų rekomenduojamas šampūnas & kondicionierius su cowash ji bent kartą per savaitę!Sulfate/alkoholiu susijusių gaminių veda į sausą ir garbanotas, atkreipkite dėmesį, kad iš anksto!

    Kukurūzų Chip Kvapas:

    Kaip jau minėta anksčiau, mūsų plaukai yra 100% cheminis nemokamai, pažadame, nr. kukurūzų-chip cheminis kvapas.Mes ne tik rūpintis, apie grožį, bet taip pat ir mūsų klientų sveikata! :) Bet mes plauti plaukus, kai mes jį pateikti, tai gali būti vietos šampūno kvapas ant jo, bet kokiu atveju, tai bus pakelti ur šampūnas ir kondicionierius kvapas netrukus po to, kai co-plauti :)

    Žili Plaukai:

    Mergelės ne dažyti plaukų turi keletą krypčių žili plaukai viduje, mes paprastai pasirinkti gėjų plaukus iš gamybos, tačiau mes negalime garantuoti 100% ne žili plaukai, prašome suprasti, ir pasiimti keletą kryptis iš savęs.Ačiū!

    Nitų/Kiaušiniai:

    Mes turime nitų/kiaušiniai kokybės kontrolė.Natūraliose plaukų su nitų ir kiaušiniai yra pasirinkta iš prieš tai, mes įdėti į gamybą.Taigi, iki 99,5% produktai nėra nitų ir kiaušinių, jei yra vienas pluoštas mes negalime pasirinkti, mes priimti grąžinimo arba pakeitimo.

    Ilgis Pastaba:

    Banguoti ir garbanoti plaukai atrodys daug trumpesnis, palyginti su tiesi.Jums reikia išmatuoti ilgį plaukų, kai ji yra STRAIGHTLY ištemptas!

    Pastaba!!!

    Mes taip pat REKOMENDUOJAME jums įsigyti ilgesnis ilgis, virgin plaukai, tokie, kaip 28", 30" 32" 34" nors ir turime šias parinktis.Niekada negalima bandyti jį iki jums suprasti, kaip didelės priežiūros, tai užtruks. :) cha --QWB

    Žymos: atina plaukų, plaukų verpalai, lolita karūna, pigūs viršų uždarymo, bliss plaukų, sklandžiai šviesūs pynimo uždaryti, vigin žmogaus plaukų uždaryti, QWB, 360 nėrinių priekinės perukas keistą plaukai, closur.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai