1 Kryptis 20*30 mm Ovalo formos Natūralus Abalone Paua Shel loval formos Papuošalai Priėmimo Prarasti Karoliukai 15.5 1 Kryptis 20*30 mm Ovalo formos Natūralus Abalone Paua Shel loval formos Papuošalai Priėmimo Prarasti Karoliukai 15.5 1 Kryptis 20*30 mm Ovalo formos Natūralus Abalone Paua Shel loval formos Papuošalai Priėmimo Prarasti Karoliukai 15.5 1 Kryptis 20*30 mm Ovalo formos Natūralus Abalone Paua Shel loval formos Papuošalai Priėmimo Prarasti Karoliukai 15.5 1 Kryptis 20*30 mm Ovalo formos Natūralus Abalone Paua Shel loval formos Papuošalai Priėmimo Prarasti Karoliukai 15.5 1 Kryptis 20*30 mm Ovalo formos Natūralus Abalone Paua Shel loval formos Papuošalai Priėmimo Prarasti Karoliukai 15.5

1 Kryptis 20*30 mm Ovalo formos Natūralus Abalone Paua Shel loval formos Papuošalai Priėmimo Prarasti Karoliukai 15.5"

€13.96 €13.27
Yra sandėlyje
w7184

Medžiaga: Shell
Elemento Tipas: Karoliukai
Prekės Forma: Ovalo Formos
Kilmės: KN(Kilmės)
Bauda ar Mados: Mados
Metalo Tipas: NĖRA

  • Papuošalai Aprašymas

    Brangakmenių Info: ausinukės, geros kokybės, aukštos blizgesys!Skersmuo: 20*30 mm ilgis: 15.5"/kryptis (14 vnt.)

    Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant

    Mano principai nebus priimti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, nesutinku mažas balas atsiliepimus!jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi iš anksto, mes pasistengsime jums padėti ir suteikti jums patenkinti sprendimas!Už gerą verslą, prašau, duok man palikti 5star teigiamų atsiliepimų!

    Jei kenkėjiškos paliko mus žemos arba neigiamų atsiliepimų,Mūsų vardas bus pranešta Azijos Juvelyrikos Asociacija, kartu su kitais papuošalai tiekėjai juodąjį sąrašą, visam laikui uždrausti pirkti iš mūsų parduotuvės prekių!

    Tarptautinis Pristatymas

    Nemokamas pristatymas per E-Paketinių/Kinija paštu, oro paštu su Sekimo numerį,Trunka apie 10-20 darbo dienų.

    Be to, mes turime dar daug greičiau laivybos metodą, kuris paprastai trunka tik 5-8 darbo dienas dėl atvykimo.Bet už papildomą, laivybos mokestis turi būti sumokėtas pirkėjų.Jei greičiau laivybos būdas yra reikalingas, prašome susisiekti su mumis kuo jūsų užsakyta elementus ir mes pasirinkti greičiau būdas jums.

    Atsiliepimai

    Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas!

    Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite kokių nors klausimų.Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir daiktų, prašome norma informaciją apie sandorį ir palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

    Mes bus daryti tą patį už jus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, tiesiog palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą negali išspręsti bet kokią problemą.

    Susisiekite Su Mumis

    Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.

    Mes Stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.prašome leisti 24 darbo valandas, už mums atsakyti.

    Grąžinimo Politika

    Visi grąžina yra priimama per 7 dienas nuo gavimo dienos.Grąžinamoji išmoka, pagal kainą įsigyti, išskyrus laivybos ir tvarkymo išlaidas.

    Žymos: grandinės moterų storio, paua shell pakabukas, jewelri, aukso pakabukas moteris, abalon, necklac, paua shell, paua, Pakabukas, pakabukas su lukštais.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai