Metalo Bikini Liemenėlė Sagtimi Dirželio sagtis, Uždarymo Siuvimo Įrašą, maudymosi Kostiumėliai, apatinis Trikotažas Kablys 20mm šviesiai rožinė aukso / auksas / Sidabras Metalo Bikini Liemenėlė Sagtimi Dirželio sagtis, Uždarymo Siuvimo Įrašą, maudymosi Kostiumėliai, apatinis Trikotažas Kablys 20mm šviesiai rožinė aukso / auksas / Sidabras Metalo Bikini Liemenėlė Sagtimi Dirželio sagtis, Uždarymo Siuvimo Įrašą, maudymosi Kostiumėliai, apatinis Trikotažas Kablys 20mm šviesiai rožinė aukso / auksas / Sidabras Metalo Bikini Liemenėlė Sagtimi Dirželio sagtis, Uždarymo Siuvimo Įrašą, maudymosi Kostiumėliai, apatinis Trikotažas Kablys 20mm šviesiai rožinė aukso / auksas / Sidabras Metalo Bikini Liemenėlė Sagtimi Dirželio sagtis, Uždarymo Siuvimo Įrašą, maudymosi Kostiumėliai, apatinis Trikotažas Kablys 20mm šviesiai rožinė aukso / auksas / Sidabras

Metalo Bikini Liemenėlė Sagtimi Dirželio sagtis, Uždarymo Siuvimo Įrašą, maudymosi Kostiumėliai, apatinis Trikotažas Kablys 20mm šviesiai rožinė aukso / auksas / Sidabras

€5.78
Yra sandėlyje
w71681

Metalo Tipas: cinko Lydinys
Medžiaga: Metalo
Sklendė Tipas: Pin Sagtys
Technics: Danga
Formos: ROUND
Naudoti: Drabužis
Produkto Tipas: Sagtys

  • Produkto Aprašymas

    Prašome suprasti, kad mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats kaip nuotraukose parodyta.Tačiau, mes užtikrinti, kad mes tik parduoti originali produktus ir siekiame užtikrinti, kad nuotraukos spalvų rungtynes produktus pristatyti jums.

    Būklė: Naujas

    Medžiaga:Metalas

    Suma: 5sets 10, rinkiniai arba 100 rinkiniai

    Dydis: vidinis skersmuo 20mm apporx 0.79 cm

    Spalva: Aukso /Juoda / Šviesiai Rožinė Aukso

    Pro Nr.: DM0078

    Produkto Pavadinimas: rankų darbo "Pasidaryk pats" drabužiai, krepšiai, antkakliai amatų Reikmenys ir t.t.

    Stilius: bendra

    ◆★◆Pristatymas:

    JAV e-Paketinių pristatymo USPS Pristatymo Laikas:darbo dienomis 7-12

    Visame Pasaulyje Urmu Registruotu Oro Paštu, kad Kinijoje Po Pristatymo Laikas:25-35 darbo dienas

    jei jums reikia greičiau, susisiekite su manimi, mes galime siųsti dhl, rinkliavos , usp, ir t.t. kiti express,

    Pristatymo terminas:3-7 darbo dienas

    ☆Visi daiktai bus išsiunčiami per 48 darbo valandas, gavus apmokėjimą (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).Jei norite pasirinkti kitos pašto paslaugos (jums bus sumokėti papildomą siuntimo mokestį), prašome susisiekti su manimi, prieš jums apmokėti savo sąskaitą faktūrą.

    ☆Pašto Paslaugos

    JAV e-Paketinių pristatymo USPS Pristatymo Laikas:darbo dienomis 7-12

    Visame Pasaulyje Urmu Registruotu Oro Paštu, kad Kinijoje Po Pristatymo Laikas:25-35 darbo dienas

    Jei jūsų užsakymų daugiau nei $39.99, CA.AU .Jungtinė karalystė .Ukraina.Izraelis .Japonija .Rusija .Ispanija.Naujoji Zelandija .Norvegija .Prancūzija .Vokietija .Korėja .Malaizija, .Singapūras .Turkija .Austrija .Belgija .Šveicarija .Danija .Vengrija .Italijoje.Liuksemburgas .Nyderlandai .Lenkija.Švedija.Suomija.Airija, Portugalija.Meksika.Saudo Arabija. ) mes iki ePacket, ji turės darbo dienomis 7-20,

    jei jūsų užsakyme daugiau kad $160,Mes atsiųsime Express, Pristatymo Laikas:3-7 darbo dienas

    taip, dhl, express,usp express, rinkliavos express " ir t.t.,

    Pastaba: dėl Pristatymo laiko užtruks ilgiau (priklauso nuo vietovės) kitose šalyse (pvz., vežimo į Italijos ir Brazilijos bus atsižvelgta 40 45 dienų).

    ☆ Pašto pristatymas yra uždelsimų per šventes.Kaip, kad yra atostogų sezono ir laivybos agentūra yra labai užimtas tvarkymo sklypų, dabar, kaip rezultatas, tai gali tekti ilgiau, pristatyti tarptautinių siuntinių.

    Būkite kantrūs, jūsų sklypo atvyksta.Būtume dėkingi už jūsų geranorišką supratimą.Jei jums reikia skubiai, mes siūlome jums pasirinkti Express paslaugos į laivą jis.

    ☆ Prašome susisiekti su manimi, jei jūsų negavote prekės per 30 dienų (Italija yra 45 dienos).Man bus atsakyti per 8 val.

    ◆★◆Paslaugos:

    ☆ Jei negavote paketą, kaip nurodyta aprašymą, prašome susisiekti su manimi, kol jūs norite palikti atsiliepimą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl daiktą, kaip savo pasirinkimą.

    ☆ Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, Mes nuoširdžiai apgailestauju, kad Mes priimame grąžinimo ar mainų tol, kol prekės yra neatidaryta ir/arba nepanaudotas.Mes siekiame teikti išskirtinius produktus ir paslaugas mūsų klientams ir jūsų nuomonė mums yra labai svarbus.Pateikite išsamų paaiškinimą, nuotraukas, taip pat laukiami.

    ☆ Grįžti

    mes jums atgalinį adresą, jei jums reikia.Prašome turi parašyti savo www.eatin.lt ID grįžti paketas

    Žymos: plius dydis maudymosi kostiumėliai bei kelnaitės xxl, nėriniai kojos apatinis trikotažas, silv, žaliojo užsegimas, 6 įrašai apatinis trikotažas, moterų policininkas apatinis trikotažas, 38mm juostelės, undinė tankini, 190T Nailono Audinio, avokado maudymosi kostiumėlį.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai