Kroviklis Raštas Atveju Adapterio Dangtelis Apple MacBook Air Pro Kroviklis Raštas Atveju Adapterio Dangtelis Apple MacBook Air Pro Kroviklis Raštas Atveju Adapterio Dangtelis Apple MacBook Air Pro Kroviklis Raštas Atveju Adapterio Dangtelis Apple MacBook Air Pro Kroviklis Raštas Atveju Adapterio Dangtelis Apple MacBook Air Pro Kroviklis Raštas Atveju Adapterio Dangtelis Apple MacBook Air Pro

Kroviklis Raštas Atveju Adapterio Dangtelis Apple MacBook Air Pro ""Retina" 13 15 16 Atveju Mag saugus USB C 60W 61W 85W 87W 96W

€12.41
Yra sandėlyje
w71015

adapteris atveju: 16.5 A 3.65 20.2 V 4.3 A 20.3 V 3.1 20V 4.5 61W 60W 85W 87W 96W
Suderinamos Prekės: "Apple"
Prekės Pavadinimas: pagalbininkai lab
Pakuotė: Taip
Išėjimo Srovė: 4.3 A
Kilmės: KN(Kilmės)
Išėjimo įtampa: 20.2 V

  • LAIDO ORGANIZATORIUS

    Jei padės jums wrap savo įkrovimo kabelį, todėl jūsų stalo, atrodo tvarkingas ir organizuotas, ir sutaupyti vietos jūsų krepšyje.Jūs neturite jaudintis dėl problemų sukelia įkrovimo kabelis yra per ilgas ir lengvai mazgas.

    PUIKUS AKSESUARAS

    Jis yra geras partneris savo vidaus ir lauko veikla, ir taip pat leidžia jums greitai sutvarkyti bałagan įkrovimo kabelius.Jis yra patogus įkrovimas.

    SUDERINAMUMAS

    Už "MacBook Pro" 16 colių & 15 colių originalus Maitinimo Adapteris.Suderinama su 96W / 87W / 85W Magsafe & Type-C Maitinimo Adapteris.Už "MacBook Pro" 13 colių originalus Maitinimo Adapteris.Suderinama su 60W / 61W Magsafe & USB-C Maitinimo Adapteris.

    Suderinama su KINTAMOSIOS srovės kištukai, kad atitiktų skirtingus elektros lizdus

    APSAUGA

    Ekologiškas, netoksiškas ir bekvapis medžiaga, siekiant apsaugoti jį nuo Įkroviklio pertraukos, įbrėžimų ar purvo.Jis atrodo naujas ilgą laiką.

    Paprastumas

    Išlaikyti savo darbo stalo tvarkingas ir organizuotas; Padaryti savo ilgų kabelių nebėra atrodo nepatogus; Apsaugoti savo įkrovimo kabelis ilgą laiką; Lengva laikyti ir ilgalaikį naujas; Sutaupyti vietos, keliaujant ar verslo.

    Medžiaga

    PP (Polipropileno) / TPE (Termoplastinio Elastomero)

    pakuotė

    Žymos: mag batų, pritaikyti macbook pro, a1707 ekranas, hdmi thunderbolt", mac book air 13 atvejų etui, "macbook air, magsaf 2, magsafe 1 lenta, automobilių mag saugus įkroviklis, galia magsafe.

  • Atsiliepimai (2)

    • Halina 79

      Fast shipping

    • Kkennedy

      Perfect

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai