MANILAI Bohemijos Medvilnės Kutai Tabaluoti Auskarai Moterų Mados Derliaus Metalo Rankų darbo Auskarai su Kutais Etninės Papuošalai, Aksesuarai MANILAI Bohemijos Medvilnės Kutai Tabaluoti Auskarai Moterų Mados Derliaus Metalo Rankų darbo Auskarai su Kutais Etninės Papuošalai, Aksesuarai MANILAI Bohemijos Medvilnės Kutai Tabaluoti Auskarai Moterų Mados Derliaus Metalo Rankų darbo Auskarai su Kutais Etninės Papuošalai, Aksesuarai MANILAI Bohemijos Medvilnės Kutai Tabaluoti Auskarai Moterų Mados Derliaus Metalo Rankų darbo Auskarai su Kutais Etninės Papuošalai, Aksesuarai MANILAI Bohemijos Medvilnės Kutai Tabaluoti Auskarai Moterų Mados Derliaus Metalo Rankų darbo Auskarai su Kutais Etninės Papuošalai, Aksesuarai MANILAI Bohemijos Medvilnės Kutai Tabaluoti Auskarai Moterų Mados Derliaus Metalo Rankų darbo Auskarai su Kutais Etninės Papuošalai, Aksesuarai

MANILAI Bohemijos Medvilnės Kutai Tabaluoti Auskarai Moterų Mados Derliaus Metalo Rankų darbo Auskarai su Kutais Etninės Papuošalai, Aksesuarai

€4.13 €2.89
Yra sandėlyje
w70623

Metalų Tipas: cinko Lydinys
Auskarai Tipas: Lašas Auskarai
Medžiaga: Medvilnės
Proga: Dalyvavimas , Dovana , Šalis,Wlfare
spalva: Ruda, Raudona, Žalia, Juoda
Stilius 2: Rankų Darbo Papuošalai
Modelio Numeris: FE1190
Dydis: Height
Prekės Pavadinimas: MANILAI
Stilius: Auskarai Kutai
Elemento Tipas: Auskarai
Lytis: MOTERIS
Bauda ar Mados: Mados
Formos\modelis: AUGALŲ
Stilius 3: tabaluoti auskarai
Svoris: 13Grams
Stiliaus 4: bohemijos auskarai
Stilius 1: Pareiškimas Auskarai
Pakuotė: OPP maišelį, Putų popieriaus,Kartono

  • M aterial : Lydinio+ Medvilnė

    Dydis : Auskarai Aukštis :7cm , Plotis : 3cm

    Svoris : 13Grams

    Spalva : Ruda, raudona, žalia, juoda

    Pakuotė : 1pc/1 opp maišelį.

    1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

    2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

    Ačiū.

    1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

    2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

    Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą užsakymo .Mes stengiamės atsakyti jums per 12 valandų.Dėkojame už jūsų parama

    Žymos: necklac moterims, jewelri, necklac moterims, papuošalai gumos, pareiškimas necklac, necklac, didelis manžetai, kombinezonai su antkrūtiniais choker, grandinės necklac, papuošalai pareiškimas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai