70 mažas rezervuaras Jialing JH70 Retro Pertvarkyti Motociklų Aksesuarų Degalų baku Motociklas Modifikuota Dujų Bakas Benzino 6L 70 mažas rezervuaras Jialing JH70 Retro Pertvarkyti Motociklų Aksesuarų Degalų baku Motociklas Modifikuota Dujų Bakas Benzino 6L 70 mažas rezervuaras Jialing JH70 Retro Pertvarkyti Motociklų Aksesuarų Degalų baku Motociklas Modifikuota Dujų Bakas Benzino 6L 70 mažas rezervuaras Jialing JH70 Retro Pertvarkyti Motociklų Aksesuarų Degalų baku Motociklas Modifikuota Dujų Bakas Benzino 6L 70 mažas rezervuaras Jialing JH70 Retro Pertvarkyti Motociklų Aksesuarų Degalų baku Motociklas Modifikuota Dujų Bakas Benzino 6L 70 mažas rezervuaras Jialing JH70 Retro Pertvarkyti Motociklų Aksesuarų Degalų baku Motociklas Modifikuota Dujų Bakas Benzino 6L

70 mažas rezervuaras Jialing JH70 Retro Pertvarkyti Motociklų Aksesuarų Degalų baku Motociklas Modifikuota Dujų Bakas Benzino 6L

€41.34 €38.86
Yra sandėlyje
w7046

Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9000
Prekės Skersmuo: 0inch
Modelio Pavadinimas: JH70 BENLY50S
Elemento Aukštis: 0inch
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Svoris: 0kg
Elemento Tipas: kuro bakas
Elemento Plotis: 0inch
Specialios Funkcijos: kuro bakas
Medžiagos Tipas: Metalo

  • Ypatybė :

    Tai yra senas JH70 MOTO mažas kuro bakas.Jis taip pat tinka retro stiliaus BENLY50S.Turinys :

    Komplektą Sudaro:

    1 pce

    Skelbimas:

    1.Nepirkite, jei jums nereikia patvirtinti jūs galite naudoti juos, tiesiog užduoti mums detalus brėžinys patikrinti, jei jie yra tinkami.

    2.Jūs gausite prekę pats kaip nuotraukose.gal kai kurie skirtumas spalva, kaip šviesa fotografuojant.

    3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą.Tai reiškia, laivybos įmonė bus už šiuos mokesčius iš jūsų, jei jūs norėsite gauti prekes.Ir mes ne grąžinti, jei pirkėjas negauna paketą, kaip atsisakymas atlyginti šias išlaidas.

    Kartu Laivybos Draugystės priminimas

    Pirkti Daugiau ,Sutaupyti Daugiau!Visi elementai yra iš tolimos Kinijos,Mes siūlome kartu shipping", kuri sutaupys jūsų laivybos kaina labai daug perka.Prekės vežamos per 3 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.

    kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų, prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

    Grįžti&Warra

    Grįžti:

    Jei prekės DOA (Dead Atvykimo), Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų, Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.

    Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

    Garantija:

    Visos prekės Ateina su Pagrindinio 2 Mėnesių Pardavėjų Garantija, jei prekė su defektais, 3 Mėnesio, Mes siūlome pakeitimo

    su mūsų papildomas Įkroviklis (įskaitant laivybos mokestis) Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

    Jei prekė Nekokybiška po 2 Mėnesių, Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal, Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra

    Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.Mokėjimo Būdas

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, T T.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti

    baigtas per 3 dienas.

    Susisiekite Su Mumis

    Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.

    Jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą ar skambinkite mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma

    Atsiliepimai

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.

    Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: motociklo degalų bako talpa, tomos mopedai, motociklai, cg125, kuro bakas, motociklo degalų bakas, jialing motociklas, cafe racer motociklo bakas, motociklo dujų bako kamštis, kuro bake cafe racer, hyosung.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai