Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Šaknis Cutter Drožyba Įrankiai, 5VNT/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Šaknis Cutter Drožyba Įrankiai, 5VNT/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Šaknis Cutter Drožyba Įrankiai, 5VNT/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Šaknis Cutter Drožyba Įrankiai, 5VNT/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Šaknis Cutter Drožyba Įrankiai, 5VNT/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Šaknis Cutter Drožyba Įrankiai, 5VNT/Set

Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Šaknis Cutter Drožyba Įrankiai, 5VNT/Set

€11.46 €7.22
Yra sandėlyje
w69693

Kilmės: KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Tipas: Derinys
Prekės Pavadinimas: DOERSUPP

  • 5VNT/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Cutter Drožyba Šaknis Įrankiai

    Techninės Specifikacijos:

    Spalva: Sidabrinė

    Medžiagos: Baltas plienas

    Dydis:3*3, 3*4, 3*5, 3*6, 3*8, (mm)

    Savybės:

    ? DROŽYBA GRĘŽIMO AGREGATAI: pagalba medžio drožyba gręžimo agregatai, galite sukurti savo mediniai amatų ir savo ruožtu šedevrų paversti realybe!

    ? PATOGUS ĮRANKIAI: Jūs galite lengvai užbaigti bet kokio tipo woodcarving projekto ir naudoti

    ? PAPRASTA NAUDOTI: Tiesiog prijunkite jį į elektros, gręžimo ir esate pasiruošę naudoti!Patogu ir lengva naudoti, grąžtų komplektas leidžia iškirsti medienos vargo, kuri skiriasi nuo tradicinės drožybos, kurios gali sugesti ir mėlynė jūsų rankose.

    ? Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Šių gręžtuvų borai, skirtas pašalinti medienos greičiau.Pagamintas iš sharpp greitapjovio plieno, jūs galite lengvai sumažinti medienos greičiau, išlaikant lygaus paviršiaus.

    ? MEDŽIO DROŽYBA PRIEMONĖ: Optimalų tikslumą ir detalumą, tvarkymo daro medžio drožyba lengvai, nepadarant žalos medienai.Gauti tikslius rezultatus su švelninimo poveikį.Nėra apdailos, reikalaujama.

    Pakuotės Turinys:

    1set(5vnt) × Trys Peiliai Medžio Drožybos Įrankiai

    Skelbimas:

    1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

    Žymos: edita rotacinis įrankis tiek, žalia mediena, medienos apdirbimo įrankiai, nustatyti raktas, dešimt svarbiausių, amatų medienos, 6mm strypo, įrankiai proskit, tiek gręžimo, lentelėje staliaus darbai, įrankis, staliaus darbai.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai