100VNT 16 G Auskarų vėrimo Adatos, Vienkartiniai E. O. Dujų Sterilūs Auskarai Adatos 100VNT 16 G Auskarų vėrimo Adatos, Vienkartiniai E. O. Dujų Sterilūs Auskarai Adatos

100VNT 16 G Auskarų vėrimo Adatos, Vienkartiniai E. O. Dujų Sterilūs Auskarai Adatos

€8.68
Yra sandėlyje
w69178

Sterilizuotas: E. O. Dujos
Prekės Pavadinimas: Galia Drakonas
Medžiaga: Medicinos nerūdijančio plieno
Tipas: Tatuiruotė Adatos
Modelio Numeris: 16G

  • 1.Standartinio ilgio linijos, barų tinka visos mašinos & vamzdžiai. 2.Aukščiausios kokybės Chirurginio nerūdijančio plieno adatos,Kiekviena adata yra pagaminti tik iš aukščiausios Klasės 316L Chirurginio Nerūdijančio Plieno. 3.Kiekviena auskarų vėrimo adata buvo atskirai supakuoti ir E. O. Dujų sterilizuotas, siekiant užtikrinti 100% švari ir saugi auskarų. 4.Atskiros pakuotės yra paženklintos jų sterilizavimo data ir galiojimo data.Kiekviena adata yra pagaminti tik iš aukščiausios Klasės 316L Chirurginio Nerūdijančio Plieno. 5.Šis produktas atkeliavo gerai supakuoti ir saugiai uždaromos mažą plastikinį maišelį ,kiekviena adata buvo atskiros ir saugiai supakuota, jūs tiesiog .

    Žymos: adata kiaulių, adata siuvinėjimui su vilna, adatos knitpro, adata pynimas, adata įrašų, adatos, siūlų plastiko, adata dragon mašina, adata su spalva vadovas, adatos siūlai, adata krabų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai