HSSEE europos sąjungos Oficialusis autentiški taktinis diržas rudens ir žiemos 1200D sunku nailono sunkaus metalo greito atjungimo sagtis karinės nailono diržas HSSEE europos sąjungos Oficialusis autentiški taktinis diržas rudens ir žiemos 1200D sunku nailono sunkaus metalo greito atjungimo sagtis karinės nailono diržas HSSEE europos sąjungos Oficialusis autentiški taktinis diržas rudens ir žiemos 1200D sunku nailono sunkaus metalo greito atjungimo sagtis karinės nailono diržas HSSEE europos sąjungos Oficialusis autentiški taktinis diržas rudens ir žiemos 1200D sunku nailono sunkaus metalo greito atjungimo sagtis karinės nailono diržas HSSEE europos sąjungos Oficialusis autentiški taktinis diržas rudens ir žiemos 1200D sunku nailono sunkaus metalo greito atjungimo sagtis karinės nailono diržas HSSEE europos sąjungos Oficialusis autentiški taktinis diržas rudens ir žiemos 1200D sunku nailono sunkaus metalo greito atjungimo sagtis karinės nailono diržas

HSSEE europos sąjungos Oficialusis autentiški taktinis diržas rudens ir žiemos 1200D sunku nailono sunkaus metalo greito atjungimo sagtis karinės nailono diržas

€12.03 €7.82
Yra sandėlyje
w69147

Tipas 2: Sporto Diržas
Prekės ženklas: HSSEE
Tipas: Taktinis diržas
Modelio Numeris: TS4042
Medžiaga: Nailonas
Kilmės: KN(Kilmės)
3 tipas: Karinės diržas
Tipas 8: Taktinis diržas vyrams
Taikoma Žmonių: Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas: HSSEE
6 tipas: ceinture tactique
7 tipas: Kariuomenės diržas
Tipas 5: cinto tatico
Tipas 4: cinturon tactico

  • Priminimas: Po apmokėjimo sėkmingai, aš gabenti prekes per 24 val. (išskyrus švenčių dienomis)

    Užbaigti savo lauko pavara ir drabužių spinta su šiuo patvarus, neslidus nailono taktinis diržas. • Quick-release metalo sagtis Tvirtas sagtis leidžia jums pritvirtinti ir pašalinti savo karines diržų greitai ir lengvai. • 1200D nailonas Audinio daro ši juosta lanksti ir patogi, tačiau taip pat didelio stiprumo ir idealiai tinka lauko veikla. • Patvarus metalinis Taktinis diržas s sagtis yra pagamintas iš atsparaus antirust metalo ilgalaikį tvirtumą ir ilgaamžiškumą. • 180g Ne tiesiog 6.3 oz, tai taktinis diržas iš HSSEE yra super lengvas aksesuaras, kad nebus sveria you down. • 125cm reguliuojamas ilgis Galite lengvai koreguoti šio unisex naudingumas diržo ilgio, kad tilptų savo kūno matavimai. • Oficialus produktas Profesinės gamybos taktinis diržai.Garantuota kokybė • Lauko sporto reikmenys Tinka lauko sporto, pavyzdžiui, žygiai, medžioklės, kempingas, alpinizmas, žvejyba, slidinėjimas, karinio mokymo ir pan.

    Žymos: ebony dirželis, diržas taktika, krepšys taktika, aukštos karinės diržas, diržas karo, dviračių greito atjungimo, d sagtis, užrakto pistoletas, molle taktinis, dėklas ipsc.

  • Atsiliepimai (3)

    • Web Prog1

      Shvidka delivery, 18 dnev. Goods buv nadijno packing, the arc is good. Buckle metalev, зручno знімається. Recommend! I'm selling it!

    • Mr Askenov

      Very good quality plolacam.

    • DeitrahS

      In the Perm Territory went a month, the belt is good, the buckle is comfortable-I recommend.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai