Juokinga Pripučiami Meilės Pagalvė Pagalvėlės Pagalba Pleišto Pozicijas Baldų Pora Magija Meilės Žaidimo Žaislas Padidinti Tikimybę Pastoti Juokinga Pripučiami Meilės Pagalvė Pagalvėlės Pagalba Pleišto Pozicijas Baldų Pora Magija Meilės Žaidimo Žaislas Padidinti Tikimybę Pastoti Juokinga Pripučiami Meilės Pagalvė Pagalvėlės Pagalba Pleišto Pozicijas Baldų Pora Magija Meilės Žaidimo Žaislas Padidinti Tikimybę Pastoti Juokinga Pripučiami Meilės Pagalvė Pagalvėlės Pagalba Pleišto Pozicijas Baldų Pora Magija Meilės Žaidimo Žaislas Padidinti Tikimybę Pastoti Juokinga Pripučiami Meilės Pagalvė Pagalvėlės Pagalba Pleišto Pozicijas Baldų Pora Magija Meilės Žaidimo Žaislas Padidinti Tikimybę Pastoti Juokinga Pripučiami Meilės Pagalvė Pagalvėlės Pagalba Pleišto Pozicijas Baldų Pora Magija Meilės Žaidimo Žaislas Padidinti Tikimybę Pastoti

Juokinga Pripučiami Meilės Pagalvė Pagalvėlės Pagalba Pleišto Pozicijas Baldų Pora Magija Meilės Žaidimo Žaislas Padidinti Tikimybę Pastoti

€6.19 €3.71
Yra sandėlyje
w69077

Feature9: Įstaiga Paramos Pagalvėlės
Feature7: meilė pagalvę lytis
Naudoti: Patalynė
Modelio Numeris: J020
Feature6: suaugusiųjų sekso pagalvė
Kilmės: KN(Kilmės)
Įdaru: Tuščiaviduris Pluoštas
Modelio Tipas: Kietas
Feature11: meilė pozicijas Pagalvė
Feature2: lytis pagalvę moterims
Feature13: Oro Smūgį Pagalvė
Audinio Skaičius: 20
Dalis: Įstaiga
Svoris: 0-0.5 kg
Feature10: Pagalba Pleišto Pagalvė
Medžiaga: 100% Bambuko Pluoštas
Feature1: lytis pagalvę pozicijas
Feature8: pripučiami meilės pagalvė
Formos: kolonėlės
Rinkinys Tipas: No
Feature4: lytis pagalvę sofa
Reitingas: Klasės
Siūlų Skaičius: 200TC
Funkcija: Pripučiami
Feature3: pripučiamos sekso pagalvė
Feature12: Oro Pagalvės Smūgis
Feature5: lytis pagalvę vyrams

  • Šios sekso pagalvę leis jums jaustis daugiau stimuliacijos savo intymų gyvenimą, jūs galite jį naudoti su skirtingų sekso pozicija, kaip jūs norite, gauti daugiau malonumo ir džiaugtis juo labai, jūs galite turėti nuostabią naktį su savo partneriu.Savybės: Aukštis bus pridėti iki 220mm pilnai infliacija, jūs galite naudoti ją palaikyti jūsų kūną pasiekti visų rūšių sekso pozicija, minkštas ir patogus.Pagaminti iš PVC, flocking medžiagos, plaunamas ir ilgaamžis.Įrengta viena mini siurblys, paprasta naudoti ir labai patogus.Jūs taip pat galite naudoti savo burnos, kaip siurblio, reikia tik vienos minutės.Sulankstomas, jūs galite sulankstyti, tai vieta, po naudojimo, vietos taupymas.Nešiojamas ir lengvas, jūs galite įdėti į savo maišą ir pasiimkite su savimi, be riba, laikas ir vieta.Jums reikia žiupsnelis oro įsiurbimo ne pirmas, tada jūs galite deflate.Geras suspaudimas, atsparumą, prašome būti tikri, tinka tiek vyrams ir moterims.Taip pat puiki dovana jūsų šeimai ir draugams.Techniniai duomenys: Pavadinimas: Kūno Parama Pagalvėlės Medžiaga: PVC, flocking medžiaga Spalva: juoda + sidabrinė Paketų sąrašo: 1 * Lytis Pagalvė

    "

    . Esame profesionalus tiekėjas,registruotas tiek Honkonge ir ShenZhen, Kinija. .Mes turime pačių gamykloje ir gaminti kokybiškus vertinami produktai su gera kaina.. .Mes gerai ir mėgstamą daro didmeninė ir išskleidžiamajame laivo paslaugos wordwide klientas nuo 2005 metų. .Laukiu mūsų bendradarbiavimo. "

    .Užsakymai bus išsiųsti per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino. .Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti. .Prekės yra tik laivybos po mokėjimas patvirtino. .www.eatin.lt reikia 24 valandas patvirtinti mokėjimą. .Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,4PX Singapore Post OM Pro,Yanwen Ekonomikos Oro Paštu,SunYou Ekonomikos Oro Paštu,Cainiao Super Ekonomikai,kuri yra labai konkurencingos laivybos kaina,Bet tai reikia šiek tiek daugiau dienų atvyko. .Ji trunka 15-40 jūsų šalyje Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. . 7-15 dienų epacket.3-10 dienų AVS. 3-7 dienų DHL. .Stebėjimo informaciją Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu bus atnaujinta per 2-7 darbo dienas. .Prašome Patikrinti savo adresą atsargiai, kai tvarkymo tvarka. .Mes tik siųsti adresu rašote. .Rusijos draugai, reikia rašyti savo vardą ir pavardę,Arba jums gali negalėjo gauti sklypas.

    . Mes siūlome 7-24 valandų internete paslauga. .Jūsų paklausimas bus atsakyti per 6 valandas .Mes taip pat patikrinti, prekių atsargiai, prieš pristatymas. .Mūsų darbo laikas Nuo pirmadienio iki šeštadienio. .Jei kas nors, ką mes galime jums padėti.Prašome susisiekti su mumis laisvai.

    . Jei nesate Patenkintas su produktu.Prašome nukreipti susisiekite su mumis pakeisti atviras ginčas .mes siūlome geriausias Sprendimas jums. .Ginčas yra ne tik būdas slove problema.tai geriau laimingas slove ji.ačiū. .Jei mūsų atsakomybė.mes priimame prekes grąžinti, arba grąžinti pinigus. .Jei patvirtintumėte, kad jų trūksta.mes tai patikrinti ir išsiųsti. .Jei jūs ne gauti savo daiktus.pls susisiekti su mumis. .Sklypo atvyksite laiku.bet gali būti kartais bus atidėtas.pls būti kantrūs ir waitting.dėkojame už jūsų suprasti. .Mokėjimas tik už užsakymą.Skirtingų šalių, skirtingų mokesčių politikos.gali būti, jums bus imti mokestį mokestį.pls konsultavimo tarnybos vietos muitinės prieš perkant.

    . Jeigu esate patenkinti elementus.Mes dėkingi jums.jei jūs suteikiate mums 5 shining star ir pasidalinti savo geras jausmas ar dalintis gražus realios nuotraukos. .Savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai naudinga mums, ir kitas naujas pirkėjas. .Jei nesate Patenkintas su produktu.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą feedbkack.pls susisiekti su mumis,tada mes siūlome Patenkintas Sprendimas jums.ačiū.

    . Mes priimame mokėjimus, kurie Offererd Pagal www.eatin.lt . .Master card, VISA,Webmoney,Boleto, "Paypal" sistema buvo paremta.

    . Q1:Ar saugu mokėti dėl www.eatin.lt ? .R:Yes.Please manau, Alibaba Gruop ir Mr. Jack Ma. .Q2:Kiek tai užtruks Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu? .R:Mostly.It mano 15-40 dienų į paskirties vietą po laivą iš. .Q3:Ar pritariate, sumaišykite kad? .R:Yes.We parama.galite pasirinkti jums patinka. .Q4:jums tai Padaryti, didmeninė ir Dropshipping? .R:Yes.Please connact mums prieš jus, kad ir mes galime pasiūlyti konkurencingą kainą jums.

    Žymos: bambuko pluošto pagalvės, kūno positivity vyrai, Pagalvėlė, vaikinas pagalvėlė, stalo žaidimas, kojų pripučiamos pagalvės, pora užvalkalas, dirbtinio latekso pagalvė, pagalvėlė meilės, pagalvė china.

  • Atsiliepimai (1)

    • Dastan8686

      The size was smaller than indicated: 38 cm in width instead of 45 cm.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai