Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti

Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti "Apple iPad Mini" Planšetinio KOMPIUTERIO 8/9/10inch

€4.61 €2.31
Yra sandėlyje
w68796

Prekės Pavadinimas: Besegad
Už "IPad" Modelį: "iPad mini" 1/2/3
Medžiaga: PU
Funkcija: Anti-dulkių
Plotis: 27cm
Modelio Suderinamumas: odinis dėklas ipad mini
Modelio Tipas: Kietas
Stilius: Verslas
Suderinamos Prekės: Apple iPad
Pakuotė: Taip
Tipas: Apsaugos Shell/Oda
Ilgis: 18cm
Modelio Numeris: odos mova, skirta "ipad mini"
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 10"

  • Besegad Universalus Nešiojamų atsparus smūgiams PU Odos Apsaugos Atveju Maišelis Maišelis Rankovės Padengti "Apple iPad Mini" Planšetinio KOMPIUTERIO 8/9/10inch

    Informacija:

    Universalus suderinama su "Apple ""iPad Mini" planšetiniai kompiuteriai, apsaugoti savo planšetinį kompiuterį nuo įbrėžimų, šoko, dulkių ar kitų nuostolių atlyginimo.

    Pagamintas iš aukštos kokybės PU oda, minkštas ir patogus, atsparus vandeniui, dėvėti, atsparus smūgiams, atsparus įbrėžimams ir ilgalaikis.

    Minkštas pamušalas yra sklandžiai ir bus ne susidėvi, kad jūsų mylimasis tablet PC, kai ji ištraukė ir įdėti, saugus naudoti.

    Plonas, nešiojamų ir lengvas imtis vienas, arba pastumkite jį į savo portfelį, kuprinės ar bet kokią kitą maišelį lengva vykdyti.

    Švarus, sklandžiai baigti be jokių kabliukų, sagčių, juostos, arba kiti erzina išsikišimų, kad gauti tokiu būdu, arba nutraukti.

    Specifikacija:

    Medžiaga: PU

    8 colių: 225 x 173 x 15 mm/8.86 x 6.81 x 0.59 colių

    9 colių: 250 x 173 x 15 mm/9.84 x 6.81 x 0.59 colių

    10 colių: 270 x 180 x 15 mm/10.63 x 7.09 x 0.59 colių

    Pastaba:

    1. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

    2. Padengti tik tuo atveju, kiti daiktai nėra įtraukiami!

    Galimos spalvos: ruda, juoda

    Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

    Pakuotė:

    1 x Apsaugine danga

    Mokėjimo >>

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >>

    1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >>

    1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >>

    1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimai >>

    Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: struktūra ipad 2, 2 atveju "ipad", padengti tpu "ipad mini" 1, atveju tablet prekės, case for ipad 2 oro atsparus smūgiams, case for ipad 6 atsparus smūgiams, tabletė 10 pastaba, byla ipad, ipad atveju t2, "ipad " pro".

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai