2L Pet Katė Automatic Power-off Vandens Fontanas LED Elektros Išjungti Vandens Tiektuvas Šuo Pet Girtuoklis Dubenį Pet Geriamojo Išdalijimo Katė 2L Pet Katė Automatic Power-off Vandens Fontanas LED Elektros Išjungti Vandens Tiektuvas Šuo Pet Girtuoklis Dubenį Pet Geriamojo Išdalijimo Katė 2L Pet Katė Automatic Power-off Vandens Fontanas LED Elektros Išjungti Vandens Tiektuvas Šuo Pet Girtuoklis Dubenį Pet Geriamojo Išdalijimo Katė 2L Pet Katė Automatic Power-off Vandens Fontanas LED Elektros Išjungti Vandens Tiektuvas Šuo Pet Girtuoklis Dubenį Pet Geriamojo Išdalijimo Katė 2L Pet Katė Automatic Power-off Vandens Fontanas LED Elektros Išjungti Vandens Tiektuvas Šuo Pet Girtuoklis Dubenį Pet Geriamojo Išdalijimo Katė 2L Pet Katė Automatic Power-off Vandens Fontanas LED Elektros Išjungti Vandens Tiektuvas Šuo Pet Girtuoklis Dubenį Pet Geriamojo Išdalijimo Katė

2L Pet Katė Automatic Power-off Vandens Fontanas LED Elektros Išjungti Vandens Tiektuvas Šuo Pet Girtuoklis Dubenį Pet Geriamojo Išdalijimo Katė

€9.77 €6.74
Yra sandėlyje
w68264

Prekės Pavadinimas: Peitten
Su Vandens Dozatorius: Taip
Min Galia: 50g
Medžiaga: Kita
Laiko Nustatymas: No
Maitinimo Šaltinis: Kita
LCD Ekranas: No
Kilmės: KN(Kilmės)
Maksimali Galia: 2000g

  • Kulka Taškų:

    1、Pragyvenimo šaltinio Vandens Fontanas : realus delfinų formos, fontanas, kuri imituoja srautas bakstelėkite žavi gyvūnų, nėra išsigandęs, ir ragina augintiniai gerti daugiau vandens

    2、Atnaujinti Funkcija: Iš vandens trūkumas, ir elektros energijos tiekimui, aukštos kokybės vandens siurblys, kai vandens dozatorius yra trumpas, vandens, automatiškai power off, priminti savininkas, įpilkite vandens, laiko, kad būtų užtikrinta sauga.

    3、Didelio efektyvumo Filtravimo Sistema: kelių valymo sistemos gali valyti ir minkština vandenį, o filtravimo plaukų, nuosėdų ir priemaišų, kad gautų daugiau deguonies ir šviežumo.

    4、Lengva Valyti: katė fontanas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PP, ir skaidrus langelis yra lengva išardyti ir valyti, leidžia jums stebėti užpildymo vandens kiekis bet kuriuo metu.

    5、Super Tylus Darbas: nereikia jaudintis nerimą jums ir jūsų augintiniui poilsio.

    Savybės:

    1. Gyvenimo Pavasarį Vandens Fontanas : realus delfinų formos, fontanas, kuri imituoja srautas bakstelėkite žavi gyvūnų, nėra išsigandęs, ir ragina augintiniai gerti daugiau vandens

    2. Atnaujinti Funkcija: Iš vandens trūkumas, ir elektros energijos tiekimui, aukštos kokybės vandens siurblys, kai vandens dozatorius yra trumpas, vandens, automatiškai power off, priminti savininkas, įpilkite vandens, laiko, kad būtų užtikrinta sauga.

    3. Didelio efektyvumo Filtravimo Sistema: kelių valymo sistemos gali valyti ir minkština vandenį, o filtravimo plaukų, nuosėdų ir priemaišų, kad gautų daugiau deguonies ir šviežumo.

    4. Lengva Valyti: katė fontanas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PP, ir skaidrus langelis yra lengva išardyti ir valyti, leidžia jums stebėti užpildymo vandens kiekis bet kuriuo metu.

    5. Super Tylus Darbas: nereikia jaudintis nerimą jums ir jūsų augintiniui poilsio.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Delfinų Gulbės Kaklo Naminių Kačių Geriamojo Fontano

    Pareigos: vandens trūkumas ir nutrūkus elektros tiekimui

    Spalva: skaidrus ir baltas

    Medžiagos: ABS, PP ir medvilnės filtras

    Dydis: apie 20*20*24cm/7.87*7.87*9.45 colių

    Įpakavimas: apie 22*22*13cm/8.66*8.66*5.12 colių

    Svoris: apie 0,5 kg

    Talpa: 2L

    Įkrovimas: USB (universal)

    Tinka: bendrieji šunims ir katėms

    Pakavimo Sąrašas

    1*Vandens Dozatorius

    1*USB Vandens Siurblys

    1*Filtro Medvilnės

    Žymos: katė fontano vandens, pet vandens fontanas gyvūnai, fontanas, gato, elektros geriamojo fontano, katė fontanas, led katė fontanas, katė girtuoklis fontanas, didelis pet fontanas, aparatas katė finansuojančiojo.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai