Silikono Šilumos Diržas Silikono Šilumos Diržas Silikono Šilumos Diržas Silikono Šilumos Diržas Silikono Šilumos Diržas

Silikono Šilumos Diržas "PASIDARYK pats" Silikoninė Guma Šildytuvas Su Nuotėkio apsaugos Suskystintų Dujų Plieno Cilindro Gitara Pusėje Lenkimo

€14.89
Yra sandėlyje
w68059

Temperatūros Diapazonas: 30-150℃
Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
Modelio Numeris: ML
Kilmės: KN(Kilmės)
Valdymo režimas: Rankinis rankenėle
Įėjimo įtampa: AC 110V/220V
Tipas: Kita

  • Pastaba

    Kištuko šį šildymo diržas yra Standartas, trijų-Kištukas su nuotėkio apsaugos įtaiso.Jei norite tinkinti ES kištukas ar JAV kištuko, prašome palikti pranešimą arba susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, individualų plug neturi nuotėkio apsauga prietaiso, jei nenorite palikti pranešimą atsiųsime Standartinis trijų-Kištukas su nuotėkio apsaugos įtaiso.

    Modelis:

    A: 760x80MM Už 5KG (180W) B: 970x80MM Už 10KG (220W) C: 970x120MM Už 15KG (300W) D: 1250x120MM Už 50KG (350W) E: 1250x200MM Už 50KG (500W)

    Patarimai

    Daugiau laivybos metodai ir pigiau kainuoja arba greičiau pristatymo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

    Aprašymas:

    Pagalbiniai šildymo diržas suskystintų dujų balione yra lankstus šildymo įrenginys, kuris konvertuoja elektros energiją į šiluminę energiją.Šildymas elektra ir iššvaistymo šilumos gali padaryti suskystintųjų dujų išėjimo sklandžiai, bet žemos temperatūros, taip, kad pramonės bakas gali būti šildomas, labai sumažinti atliekų.Remiantis originalus padidinti ekonominės naudos apie 30%.Šildymo diržo savybės: nėra atviros liepsnos, saugūs ir patikimi.Mažos galios, energijos taupymas ir aplinkos apsauga.Lengva įdiegti ir paprasta naudoti.Paviršiaus izoliacija, atspari vandeniui ir naftos nuotėkio prevencijos.Tai yra idealus papildomas šildymo prietaisas, skirtas naudoti suskystintų dujų talpyklos iš namų ir restoranai.

    Parametras:

    Įtampa: AC 110V arba 220V Valdymo režimas: rankinis rankenėle Temperatūros diapazonas: 30-150 ℃

    Apie Siuntos

    1. Mes procese užsakymus laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Mūsų Paslaugos

    1. Mes galime suteikti daugelį priemonių, Jei norite, 2. jūsų gaminiai bus pristatomi laiku 3. mes pasistengsime atsakyti į visus jūsų klausimus metu

    Apie Atsiliepimą

    1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą . 2. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. 3. Jūsų patenkintas ir teigiamų atsiliepimų yra labai importent mums

    Žymos: naftos atliekų degiklio šilumos, "pasidaryk pats" gitaros rinkinys, statinėje vynas, nagų perdavimas, nuskaitymo vijurkas, papuošalai iš nerūdijančio plieno, patio šildytuvas, Šildytuvas 5kw, medienos darbai, propano dujų balionais.

  • Atsiliepimai (2)

    • Drifting13

      good

    • Ssmorpheus

      They contacted me to make sure I was ordering the right connector and voltage!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai