2009 m. Led Grow Light AC85-265V Visą Spektrą 200W Patalpų Hydroponics Augalų Auga Aukščiausios Šviesos Išeiga Aukštesnės Kokybės Gėlės 2009 m. Led Grow Light AC85-265V Visą Spektrą 200W Patalpų Hydroponics Augalų Auga Aukščiausios Šviesos Išeiga Aukštesnės Kokybės Gėlės 2009 m. Led Grow Light AC85-265V Visą Spektrą 200W Patalpų Hydroponics Augalų Auga Aukščiausios Šviesos Išeiga Aukštesnės Kokybės Gėlės 2009 m. Led Grow Light AC85-265V Visą Spektrą 200W Patalpų Hydroponics Augalų Auga Aukščiausios Šviesos Išeiga Aukštesnės Kokybės Gėlės 2009 m. Led Grow Light AC85-265V Visą Spektrą 200W Patalpų Hydroponics Augalų Auga Aukščiausios Šviesos Išeiga Aukštesnės Kokybės Gėlės

2009 m. Led Grow Light AC85-265V Visą Spektrą 200W Patalpų Hydroponics Augalų Auga Aukščiausios Šviesos Išeiga Aukštesnės Kokybės Gėlės

€37.86 €26.51
Yra sandėlyje
w67759

Savybės: Visą Spektrą,Aukštos Effiency
kilmės vieta: Guangdong,Kinija(Žemyninė)
Atgal Medžiaga: PC
Garantija: 3 metai
Funkcija: Hydroponics,Daržovių ir Žydintys augalai
Maitinimo Šaltinis: AC
Galia: 200W
LED Spalva: 1715pcs Raudona
Sertifikavimo: FCC
Plotis: 31cm
Įtampa: 85-265V
Modelio Numeris: 2009 m. led lustas Augti Šviesos
Elemento Tipas: Augti Žiburiai
: Žydinčių Augalų ir Hydroponics Sistema
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Storis: 35mm
Ilgis: 31cm
LED Tipas: SMD2835
Korpuso Medžiaga: Aliuminio
Yra Pritemdomi: No
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

  • Techniniai duomenys:

    Galia: 200W

    Įtampa: AC85-265V

    Numeris LED: 2009

    Led Spalva: 1715 Raudona : 294 Mėlyna

    Šviesos Spektras: Raudona:640nm; Mėlyna:460nm (ir mes galime pritaikyti spalvą ir bangos ilgis, jūsų prašymu)

    Dydis:310*310mm Storis:35 mm

    Siūlau Pakabinti Aukštis: 1~1.5 Metro

    Veikimo Plotas: 3.5 x 3.5' (12.25 Kvadratinių Pėdų)

    Garantija: 3 metai

    Bruto Svoris: 1200g

    Galios Koeficientas: >95%

    Led Patarimai: Naujas Epistar

    Kištukas: Konkrečios kištukas konkrečios šalies,jei turite kitų užklausą apie kištuko palikite mums pranešimą.

    Didelio augimo tiek vegetacijos ir žydėjimo ciklų, Ši šviesa suteiks jums DIDŽIULĮ derlių, su mažiau šilumos, garantija!Pagrįstas mūsų auginimo patirties.

    Pagrindinių Funkcijų mūsų LED augti šviesos:

    Mūsų LED augti žiburiai skatins ekstremalių augimo pasėlių vegetacijos ir žydėjimo ciklų, todėl DIDŽIULIS derlius su mažiau šilumos, garantija!

    Mes turime išbandyti šviesos, dėl mūsų pačių augalų su dideliu pasisekimu, todėl jis yra 100% veikia , tai yra pagrindinis skirtumas tarp kitų pardavėjo produktus

    Mūsų žibintai naudoti Epistar Augti LED lustai, tik: Mėlyna(440nm 460nm, padėti augalams augti); Raudonos (630nm 660nm, padėti augalai, gėlės)

    (Pastaba: yra ir daug LED augti žiburiai rinkoje, tačiau dauguma jų nenaudokite nekilnojamojo AUGTI šviesos Diodai.Kaip rezultatas, bangos ilgio šviesą, yra neteisingi ir jie gali nužudyti jūsų augalai, eikvoti savo laiko ir pinigų.Mūsų žibintai paskutinius šešis kartus, kaip ilgai, kaip HID žibintai ir suteikti jums 50%-70% sutaupyti energijos sąnaudas, Šilta liesti - nebus įrašyti augalai, Nr. NESLĖPĖ toksinus-žalia augintojo pasirinkimas.)

    Kodėl verta Rinktis MUS?

    1. Visi mūsų LED augti žiburiai yra sukurtas specialus LED grow light inžinierius su ilgamete patirtimi .

    2. 100% gali padėti jūsų augalai auga labai gerai: Mūsų LED augti žiburiai buvo išbandyta realiame pasaulyje Salotų lapai ,rožių ir pomidorų auginimo eksperimentai ,skirtingai nuo kitų pardavėjų produktų mūsų LED augti žiburiai gali 100% padės jūsų augalai auga gerai .mes išbandyti visus mūsų produktus, prieš įtraukiant jas į rinką .jei jums nėra patenkintas , siųsti jį atgal ir leiskite mums suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

    Pritaikymas:

    Mes galime pritaikyti spalvą ir bangos už jūsų prašymu , todėl, jei turite kokių nors užklausą, tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis .ir mums labai malonu padėti jums visą kelią.

    Kokius augalus galite auginti su mūsų led augti žiburiai ?

    Gėlių daigai: Medicininiai Augalai , Pomidorai, Pipirai, Rožė, pipirai ir kiti augalai

    Prieskoniniai augalai bei lapinės daržovės: Salotos, bok choy ir t.t

    Uždaras vidinis kraštovaizdžio

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    8. Pristatymo Terminas:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    Žymos: hydropon, augti namo patalpų, ventiliatorius augalų, 45w augti, 150w augti led, cob viso spektro led augalų balta, viso spektro led juostele, niūrus, 12v visą spektrą, uv lempa hydroponics.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai