Nemokamas Pristatymas Naujos 6.2

Nemokamas Pristatymas Naujos 6.2" lietimui jautrus Ekranas skaitmeninis keitiklis Skydelis Prology DNU-2610 DNU-2630

€6.62
Yra sandėlyje
w67564

Prekės Pavadinimas: htytech
Produkto Tipas: Tabletę Touch Panel
Modelio Numeris: DNU-2610 DNU-2630
Ekrano Tipas: Atsparumas Ekranas
Suderinamos Prekės: Universalus
Ekrano Dydis: <7 Colių

  • Pristatymas: Mes išbandyti juos griežtai prieš pristatymas.Mes tik mokėti už laivybos išlaidų ir mokesčių už mūsų šalį, jei yra bet kokia pristatymo kaina mokesčius savo šalyje, jūs turite mokėti už jį.Mes laivas per 3 darbo dienas po to, kai mes gauti užsakymą.Pristatymo laikas paprastai bus 7 iki 50 dienų, kurios bus skirtingos skirtingoms šalims.Galite pasirinkti www.eatin.lt Standartinis Pristatymas,Jis yra greitesnis nei kiti. * Jav / Jungtinė Karalystė / Australija gali imtis 7-30 darbo dienų. * Kanada gali būti 7-35 darbo dienų. * Prancūzija / Ispanija / Vokietija gali imtis 7-30 darbo dienų. * Rytų Europoje gali būti 16-30 darbo dienų. * Italija / Brazilija / Pietų Amerika gali būti 30-50 darbo dienų. * Išsiųstas DHL Express: 7-12 darbo dienų (reikia mokėti papildomą mokestį).Garantija ir Grąžinimo: suteikiame garantija visiems mūsų produktams.Pirkėjai apmoka siuntimo išlaidas grąžinant defektais ar ne sugedusį elementą mums.Parodyti elementus, kurie turėtų būti geros būklės pat, kaip mes išsiųstus, ne sugadintas.Grįžo daiktai turi pritarti jav, ji turėtų būti originali dėžutė, kaip mes išsiųsti.Fiziškai pažeistų elementų gavo turėtų būti pranešta per 2 dienas.Visi NE-Pardavėjas Klaidą grįžta, yra 15% re-gyvulių mokesčiai ir laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami. ( E. g.nusipirkus negerai punktas ) Susisiekite su Mumis:

    1. Jei yra kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis žinute, mes pasistengsime atsakyti jums per 1 darbo dieną. (ne įeina šventės diena)

    2. Darbo laikas: nuo pirmadienio iki šeštadienio

    3. Jei jūs negaunate atsakymo per 1-2 darbo dienas, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą ar Mano Žinutes, jei jūsų el. pašto paslaugos teikėjas turi pernelyg agresyviai spam filtras blokuoja arba mano laiškus.Prašome įtraukti mus į savo kontaktų ir parašyti mums dar kartą.

    4. Birių kad yra priimtinas, mažesnės kainos bus pasiūlyta jums, birių užsakymo.

    Pastaba:

    Mums tiesiog reikia daugiau 100% teigiamų atsiliepimų, Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų ir neutralius atsiliepimus prieš susisiekite su mumis.Ačiū!

    Ekranus jūs perkate, yra naudojamas, gali būti požymiai, vartojimas, pvz., įbrėžimų ar ženklus, bet mes jau išbandėme juos prieš išsiuntimą, todėl nereikia jaudintis dėl kokybės.

    Žymos: varžinis lietimui 14, 20 pin rca, garmin, mdn, 7 colių varžinio jutiklinis ekranas, gps pakeitimo ekranas, varžinis lietimui ekranas, relais touch panel, 7 colių jutikliniu ekranu, 165 jutiklinis ekranas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai