Juoda Rompers Moterų Jumpsuit 2020 Metų Vasaros Seksualus Bodysuit Ilgomis Rankovėmis Vienas Gabalas Viršūnes Elegancija Romper Mados Juoda Rompers Moterų Jumpsuit 2020 Metų Vasaros Seksualus Bodysuit Ilgomis Rankovėmis Vienas Gabalas Viršūnes Elegancija Romper Mados Juoda Rompers Moterų Jumpsuit 2020 Metų Vasaros Seksualus Bodysuit Ilgomis Rankovėmis Vienas Gabalas Viršūnes Elegancija Romper Mados Juoda Rompers Moterų Jumpsuit 2020 Metų Vasaros Seksualus Bodysuit Ilgomis Rankovėmis Vienas Gabalas Viršūnes Elegancija Romper Mados Juoda Rompers Moterų Jumpsuit 2020 Metų Vasaros Seksualus Bodysuit Ilgomis Rankovėmis Vienas Gabalas Viršūnes Elegancija Romper Mados Juoda Rompers Moterų Jumpsuit 2020 Metų Vasaros Seksualus Bodysuit Ilgomis Rankovėmis Vienas Gabalas Viršūnes Elegancija Romper Mados

Juoda Rompers Moterų Jumpsuit 2020 Metų Vasaros Seksualus Bodysuit Ilgomis Rankovėmis Vienas Gabalas Viršūnes Elegancija Romper Mados

€24.71 €14.83
Yra sandėlyje
w67183

Kilmės: KN(Kilmės)
Lytis: MOTERIS
Stilius: Sexy & Klubas
Elemento Tipas: Jumpsuits & Rompers
Tipas: Playsuits
Amžius: Amžius 18-35 Metų
Tinka Tipas: Reguliariai
Medžiaga: Nailonas
spalva: Juoda, juoda ir balta
Apdaila: Nėriniai
Modelio Tipas: Kietas

  • 【Apie dydį】

    Gaminio dydis yra matuojamas rankiniu būdu, prašome palyginti dydį, atidžiai, kai jūs perkate.Nes kiekvienas žmogus turi skirtingus matavimo metodus ir skirtingus matavimo priemonės, kai kurios klaidos yra normalus, tačiau galime garantuoti, kad klaidos bus tarp 1-4CM, prašome būti tikri, kad perkate!

    【Apie spalvų】

    Produktų nuotraukos yra profesionalių fotografų 100% natūra, ir profesionalių dizainerių teisingą spalvą, produkto nuotraukos, atsižvelgiant į produkto, tačiau dėl skirtingų fotografavimo šviesos, kampą ir ekrano kontrastingumas, bus kai kurių spalvų skirtumas!

    【mokėjimo】

    1. Mes priimame visais mokėjimo būdais remia Ali Express". 2. Jei jūs vis dar turite klausimų apie mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 3. Čia yra mokėjimo pagalbos centras: help.www.eatin.lt/categories_payment.html.

    【didmeninė】

    Dėl didmeninės prekybos, mes suteiksime mažesnėmis kainomis.Laivybos, mes galime išsiųsti prekes tiesiogiai savo klientams, nepaliekant jokios informacijos apie jus.

    【siunta】

    1. Visi daiktai bus išsiųsti per 3 iki 7 darbo dienų. 2. Transporto išlaidos neapima muitų arba importo mokesčius, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. 3. Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresą ir susijusi informacija yra teisinga.Kitaip, paketas bus atmestas! 4. Čia jūs galite sekti savo paketą: epacket: https://www.17track.net/en.www.eatin.lt Standartinio Laivybos: //global.cainiao.com/

    【pristatymo laikas】

    1. Prekės yra vežamos www.eatin.lt standartas, epacket, Kinija Paštu registruota sklype, ir į daugelyje šalių per 15-35 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties, atostogų ar kitų nenugalimas veiksnių, paprastai gali atvykti per įprastą pristatymo laiką. 2. Jei apsaugos laikotarpis artėja, bet prekės nebuvo gauta, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs sutinkate, mes galime išplėsti apsaugos laikotarpis saugai užtikrinti savo lėšų.

    【Grįžta】

    1. Mes atidžiai patikrinkite elementus, prieš pristatymas. 2. Jeigu pirkėjas grąžina prekes per 15 dienų po gavimo, dėl kokių nors priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes grąžinti jiems pirkėjui.Tačiau, pirkėjas turi padengti grąžinimo, laivybos mokestis ir užtikrinti, kad grąžinama prekė dar savo pradinę būseną, kuri neturi įtakos antrinių pardavimas.Mes atsiųsime jums naują prekę arba grąžinsime gavusi grąžinama prekė.

    【Atsiliepimus】

    1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir pridėti 5 žvaigždučių. 2. Jei jūs turite bet kokius klausimus apie prekes ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

    【Apie gamintoją stiprumo】

    【Pristatymo metu】

    Žymos: bodi maudymosi kostiumėlį, juoda jumpsuit moterims, oem playsuit, asuka, atsitiktinis moterų, romper moterų ūgio, kietas seksuali palaidinė, plonas moterų bodysuit, jumpsuit, paprastas elegantiškas jumpsuit.

  • Atsiliepimai (3)

    • Raduga Alsu

      It's beautiful and well made but the size is small Thanks for the fast delivery ❤️

    • Miguel Silva2006

      I ordered xl and the garment arrived in size xs, even my sister who is fine could not enter this garment, really I am disgusted.

    • Ba3bouss 22

      Small

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai