Auto Plug and Play Auto Plug and Play Auto Plug and Play Auto Plug and Play Auto Plug and Play Auto Plug and Play

Auto Plug and Play " Sistema, Sąsajos Su Automobilių Stovėjimo Kamera Dekoderis Audi A6 C7 RMC Su Priekyje Kamera Ir Galinio vaizdo Kamera

€197.66 €148.24
Yra sandėlyje
w66298

Priekinės vaizdo kameros perjungimas : paspauskite mygtuką originalas
Automobilių stovėjimo aikštelė gairės : IPAS
Įrengimas: Plug and play
Lęšių Medžiaga: Plastikiniai + Stiklas
Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
Kilmės: KN(Kilmės)
Pagalbinė Linija: Taip
Prekės Pavadinimas: GZBBAO
Signalo Tipas: PRIEKINIAI
pasirinktinai: DVR
Ilgis Vaizdo Kabelis: 10M
Korpuso Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Galinio vaizdo kameros perjungimas : automatiškai
Laidais ar Bevielio ryšio: Viela

  • Auto Plug and Play " Sistema, Sąsajos Su Automobilių Stovėjimo Kamera Dekoderis Audi A6 C7 2014 RMC Su Priekyje Kamera Ir Galinio vaizdo Kamera

    Tinkamas Transporto priemonės: 2010-2015 Audi A1 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 3G/3G+/4G MMI Sistemos Funkcijos: 1. Vaizdo dangos gamyklos-informacijos ir pramogų monitoriai 2. Galinio vaizdo kamera CVBS video-įėjimas 3. Priekyje-vaizdo kamera CVBS video input 4. Automatinis perjungimas į galinio vaizdo kameros įvestis dėl dalyvavimo atbulinės eigos pavara 5. Activatable stovėjimo vadovas linijos galinio vaizdo kamera 6. Suderinama su gamyklos galinio vaizdo kamera 7. AV-įėjimai PAL/NTSC suderinama Sukelti: 1. Galinio vaizdo kamera bus įjungti, kai perėjimas į Atbulinės eigos pavara 2. Priekinė vaizdo kamera bus įjungti, kai perėjimas iš panaikinti, ir vaizdas išlaiko apie 10 sekundžių, po to grįžkite atgal į automobilį meniu (taip pat mašinoje mygtuką ant vairo, jungiklis) 3. Jei automobilio ateina su automobilių Statymo " P " mygtuką, galite paspausti jį galima perjungti iš Priekio ir iš galo vaizdas, kai galu, automobilio greitis mažesnis nei 15 km/h. (PS: vaizdas iš Priekio vaizdas iš įvesties neprivaloma, jei tu negali įdiegti priekinė kamera, P mygtuką, bus kontroliuoti, kad įjungti arba išjungti Galinio vaizdo kamerą, kai atvirkščiai.)

    paslaugos: 1. Patyręs R & D komanda Remti OEM/ODM Paslaugas ir po pardavimo paslaugos. 2. 100% testas prieš vežimą.pateikti kokybės produktai. 3. Teikiame 1 metų garantija už kiekvieną produktą.teikti geriausias paslaugas 4. Jus informuoti visus atnaujinimus 5. Padėti jums cutoms atstumas su visais sertifikatais.

    Žymos: audi kamera priekyje, a6 c7, "android" galinės sėdynės, 4g audi a6 c7, kamera mmi, mazda 6 galinio vaizdo kamera, audi a6 c6 avant, mini cooper skydelis, galiniai tiguan, audi a6 c7.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai