Medienos švietimo žaislas profesinės montessori medžiagos Objekto Pastovumas Dėžutė su padėklu Medienos švietimo žaislas profesinės montessori medžiagos Objekto Pastovumas Dėžutė su padėklu Medienos švietimo žaislas profesinės montessori medžiagos Objekto Pastovumas Dėžutė su padėklu Medienos švietimo žaislas profesinės montessori medžiagos Objekto Pastovumas Dėžutė su padėklu Medienos švietimo žaislas profesinės montessori medžiagos Objekto Pastovumas Dėžutė su padėklu Medienos švietimo žaislas profesinės montessori medžiagos Objekto Pastovumas Dėžutė su padėklu

Medienos švietimo žaislas profesinės montessori medžiagos Objekto Pastovumas Dėžutė su padėklu

€14.89 €10.42
Yra sandėlyje
w6625

Mfg Serijos Numeris: ŽAISLAS
Modelio Numeris: Kaip Rodyti
Medžiaga: Mediena
Amžius: < 3 metai
Įspėjimas: NĖRA
Lytis: Unisex
Baterija: NĖRA
Matmenys: Kaip Rodyti
Temos: Mokslas

  • Kulka Taškų:

    1、Praktinis Naudojimas: Su pakartotinai naudoti šią medžiagą, vaikas sužino, kaip jis jaučiasi sėkmingai, kai jis pasiekė tikslą, dėl jo paties.

    2、Žvalgybos-plėtoti: Tai patirties tikslius rankos judesius, o siųsti informaciją į smegenis, taip pat lavina rankų, riešo ir pirštų kontrolė.

    3、Suvokimo Įgūdžius, Plėtoti rinkinys yra puikus pastato smulkiosios motorikos įgūdžius, kūno balansas, rankomis akis koordinavimo, plėtoti ir stiprinti vizualinio suvokimo įgūdžius.

    4、Saugus ir netoksiškas: Naudoti aplinkai draugiškas vandens pagrindu pagaminti dažai, jokio kvapo, ne lašas dažų, neturi įtakos sveikatos kūdikį.

    5、Praktinis Naudojimas: Su pakartotinai naudoti šią medžiagą, vaikas sužino, kaip jis jaučiasi sėkmingai, kai jis pasiekė tikslą, dėl jo paties.

    Specifikacija:

    Dydis: apie 28.2*12*12cm/11.1*4.72*4.72 į

    Svoris: ribojasi 0.4 kg

    Savybės: Praktika rankų judesių koordinavimą ir padėti vaikams suprasti, kad daiktų vis dar egzistuoja, net jei jos nenori matyti.Šis darbas skatina vaikų smalsumą ir kelia jų susidomėjimą mokymusi.

    Pakavimo Sąrašas:

    1*žaislų rinkinys

    Žymos: fidget žaislai pacj, lauke montessori, Žongliravimo Kamuolį, organizatorius mažos plastikinės, ranka fidget žaislai, žirnių popper, montessori dėklas, dick gyvis žaislas, japonijos objet, streso raizginys.

  • Atsiliepimai (1)

    • Mari 1966

      The look in general is good but when I try the ball always returns to the cabin direction. Sometime the ball blocks inside and don’t get out.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai