1 Vnt Vadovas Medaus Siurbimo Siurblys Imtis Medus Iš Įrankis Bitininkystės Bitininkas, Bitininkystės Reikmenys 1 Vnt Vadovas Medaus Siurbimo Siurblys Imtis Medus Iš Įrankis Bitininkystės Bitininkas, Bitininkystės Reikmenys 1 Vnt Vadovas Medaus Siurbimo Siurblys Imtis Medus Iš Įrankis Bitininkystės Bitininkas, Bitininkystės Reikmenys 1 Vnt Vadovas Medaus Siurbimo Siurblys Imtis Medus Iš Įrankis Bitininkystės Bitininkas, Bitininkystės Reikmenys 1 Vnt Vadovas Medaus Siurbimo Siurblys Imtis Medus Iš Įrankis Bitininkystės Bitininkas, Bitininkystės Reikmenys

1 Vnt Vadovas Medaus Siurbimo Siurblys Imtis Medus Iš Įrankis Bitininkystės Bitininkas, Bitininkystės Reikmenys

€7.01 €5.26
Yra sandėlyje
w66172

Naudoja: Maitinti bites ,geriamojo įrankiai ,Bitininkystė Bitininkystė
4 funkcija: Bitininkystės Įrankiai
Funkcija: Bitininkystės Bitininkystės Įrankiai
Privalumai: Bitininkas mėgsta bitininkystės įrankių
Prašymas: Bitininkystės prietaisas
2 funkcija: bičių įrankis
3 funkcija: Bitininkystė
Pavadinimas: Rankinis medaus siurbimo siurblys
Taikoma: Bičių Karalienė bitininkystės įranga
Prekės Pavadinimas: Kalbėti-Patenkintas
Medžiaga: Plastikiniai
Funkcija 1: bitininkas
Modelio Numeris: 04055

  • Specifikacija: Pavadinimas: Rankinis medaus siurbimo siurblys Medžiaga: Aukštos kokybės plastiko, Funkcijos:Siurbimo, medus, medaus pakavimo įranga Bendras Ilgis: Apie 101cm (tempimo pailgėjimas) Pakuotė : 1 Vnt Dėmesį, Ji yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(www.eatin.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

    Žymos: nicot, medaus gavyba įrankiai, mielas hairbrush, beekeep, bičių medus, extractor medaus, cpu siurblys, bitininkystės įrankių avilys, senovinės bitininkystės įrankiai, orgazmas marškinėliai.

  • Atsiliepimai (2)

    • Alexz145

      Arrived thank

    • Fake0554

      Honey, divorced for feed, shakes very well. It was packed only in pupyrku, but the Mail went whole.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai