2m Jogos Atsparumo Juostose ir Fitneso Gamtos Įtampą Sveikatos Elastinga Naudotis Sporto Kūną Latekso Tempimo Diržas Patraukite Dirželį Intervalai 2m Jogos Atsparumo Juostose ir Fitneso Gamtos Įtampą Sveikatos Elastinga Naudotis Sporto Kūną Latekso Tempimo Diržas Patraukite Dirželį Intervalai 2m Jogos Atsparumo Juostose ir Fitneso Gamtos Įtampą Sveikatos Elastinga Naudotis Sporto Kūną Latekso Tempimo Diržas Patraukite Dirželį Intervalai 2m Jogos Atsparumo Juostose ir Fitneso Gamtos Įtampą Sveikatos Elastinga Naudotis Sporto Kūną Latekso Tempimo Diržas Patraukite Dirželį Intervalai 2m Jogos Atsparumo Juostose ir Fitneso Gamtos Įtampą Sveikatos Elastinga Naudotis Sporto Kūną Latekso Tempimo Diržas Patraukite Dirželį Intervalai

2m Jogos Atsparumo Juostose ir Fitneso Gamtos Įtampą Sveikatos Elastinga Naudotis Sporto Kūną Latekso Tempimo Diržas Patraukite Dirželį Intervalai

€3.79 €3.60
Yra sandėlyje
w65569

Funkcija: Išsamią Fitneso Pratimas
Prašymas: Traukti Virvę
Departamentas Pavadinimas: MOTERIS
Taikoma Vartotojas: Moterys ir Vyrai
Ilgis: 200cm
Modelio Numeris: LLD02065
kilmės vieta: Kinija
Prekės Pavadinimas: kylinfit

  • Savybės: visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės.Puikus namų pagrįstas stiprumo mokymas.Pagamintas iš aukščiausios kokybės gumos latekso ir bus ne per ruožas, skirtingai nei pigiau tie.Leidžia tonas ir formuoti kiekvieną raumenų grupę.Tiek vyrams, ir moterims.Spalva gali būti pritaikytas.geltona:15 svarų pink:20 svarų mėlyna:30 svarų juoda:40 svarų Tai jogos elastinės juostos gali papuošti žmogaus kūno kreivės, sustiprinti raumenų linijos, ir ruožas viršutinės kūno skausmai dalys.Ji taip pat turi stiprią fitneso efektą.Jis gali ne tik plonas šlaunų, juosmens, sustiprinti bicepsus, ji taip pat gali gydyti raumenų skausmas.Šio sveikatingumo juosta gali sustiprinti funkcija kitas kūno dalis ir pašalinti perteklius kūno riebalų sluoksnį, kad jūsų figūra taps labiau tinkami.

    SIUNTIMO INFORMACIJA 1.Mes laivas mūsų prekes visame pasaulyje. 2.We ship užsakymą per 3 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo. 3.Mes tik laivas nurodytu adresu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra teisingas arba susisiekite su mumis bet kuriuo pakeitė adresą prieš užsakymą.GRĄŽINIMO POLITIKA 1.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. 2.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekė grąžinami jų originalus sąlygas. 3.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių.ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. 4.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos kanalą grąžinti prekes.ATSILIEPIMAI 1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių,stengsimės suteikti jums puikus aptarnavimas čia.Prašome don ' t reaguoja su neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis. 2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti.

    Žymos: antblauzdžiai fitneso rožinė, grupė latekso, grupė įtempėjas, mi juosta įtampa, pritaikyti jogos diržas dirželis, odinis krepšys, diržas dirželis, sportas viršų, patraukite dirželį, grupė joga pilates fitneso diržas, sporto apranga rinkinys.

  • Atsiliepimai (3)

    • Zhuyefei

      Too long and too wide elastics.

    • Willian Lt

      Nice good

    • Komurcia13

      Too long and too wide elastics.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai