Baseinas Chloro Floater Netoksiška Saugaus Plaukimo Baseinas Chlorinator Gyvūnų Baseinas Chloro Balionėlis Tinka Karšto Kubilai, Pirtys Baseinas Chloro Floater Netoksiška Saugaus Plaukimo Baseinas Chlorinator Gyvūnų Baseinas Chloro Balionėlis Tinka Karšto Kubilai, Pirtys Baseinas Chloro Floater Netoksiška Saugaus Plaukimo Baseinas Chlorinator Gyvūnų Baseinas Chloro Balionėlis Tinka Karšto Kubilai, Pirtys Baseinas Chloro Floater Netoksiška Saugaus Plaukimo Baseinas Chlorinator Gyvūnų Baseinas Chloro Balionėlis Tinka Karšto Kubilai, Pirtys Baseinas Chloro Floater Netoksiška Saugaus Plaukimo Baseinas Chlorinator Gyvūnų Baseinas Chloro Balionėlis Tinka Karšto Kubilai, Pirtys Baseinas Chloro Floater Netoksiška Saugaus Plaukimo Baseinas Chlorinator Gyvūnų Baseinas Chloro Balionėlis Tinka Karšto Kubilai, Pirtys

Baseinas Chloro Floater Netoksiška Saugaus Plaukimo Baseinas Chlorinator Gyvūnų Baseinas Chloro Balionėlis Tinka Karšto Kubilai, Pirtys

€13.53 €10.02
Yra sandėlyje
w65406

Medžiaga: Kita
Modelio Numeris: Baseinas Chloro Floater

  • Kulka Taškų: 1、Netoksiška Medžiaga: baseinas chloro floater yra pagamintas iš aukštos kokybės vinilo ir PP medžiagų, kurios yra saugus, ne toksiškas, ir jis tinka (apie)3-colių tabletės.

    2、Atlikti Valymo Lengva: baseinas chloro floater yra daugiausia naudojamas vietoje baseinas valymo tabletės, ir tada jis gali plūduriuoti ant vandens švarus baseinas ir pan.

    3、Platus: Tai chloro dozatorius veikia ingrounds baseinai, masažo vonios, kubilams, aukščiau priežasčių, baseinai ir pirtys.

    4、Stabilizuoti chloro lygis: Su baseinu chloras plūduru, jums nereikia nerimauti dėl chloro kiekis jūsų baseinas ar spa vėl.

    5、Puikus Sandarinimas: tvirtas ir reguliuojamas twist-lock cover į baseiną chloro floater apsaugo nuo chloro tabletės nuo kritimo ir teršia apačios baseinas.

    Specifikacijas(apie):

    Dydis: 23.7*18*15 cm/9.33*7.09*5.91 į

    Medžiaga: vinilo+PP

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * Baseinas Chloro Floater

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    Žymos: "whirlpool" lauko stiklo, sūkurinė lauko vonia, "whirlpool" lauko dizainas, šeimos sūkurinė vonia lauko, "whirlpool" lauko apvalus, siurblys baseinas lauke, "whirlpool" lauko vienetas, "whirlpool" lauko erdvėse, inflateable lauke, sūkurinė vonia, masažinės vonios, lauko.

  • Atsiliepimai (1)

    • Chaknoi52

      Estoy contento con el artículo y la comunicación con el vendedor, aunque a tardado mucho tiempo en llegar

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai