Timpa Medžioklės ABS Plastiko Katapulta Butas su Gumos Juosta Lauko Sporto, Šaudymo Timpas Aukštos Kokybės Atsitiktinis Timpa Medžioklės ABS Plastiko Katapulta Butas su Gumos Juosta Lauko Sporto, Šaudymo Timpas Aukštos Kokybės Atsitiktinis Timpa Medžioklės ABS Plastiko Katapulta Butas su Gumos Juosta Lauko Sporto, Šaudymo Timpas Aukštos Kokybės Atsitiktinis Timpa Medžioklės ABS Plastiko Katapulta Butas su Gumos Juosta Lauko Sporto, Šaudymo Timpas Aukštos Kokybės Atsitiktinis Timpa Medžioklės ABS Plastiko Katapulta Butas su Gumos Juosta Lauko Sporto, Šaudymo Timpas Aukštos Kokybės Atsitiktinis Timpa Medžioklės ABS Plastiko Katapulta Butas su Gumos Juosta Lauko Sporto, Šaudymo Timpas Aukštos Kokybės Atsitiktinis

Timpa Medžioklės ABS Plastiko Katapulta Butas su Gumos Juosta Lauko Sporto, Šaudymo Timpas Aukštos Kokybės Atsitiktinis

€4.13 €3.09
Yra sandėlyje
w64513

Tipo gumos juosta: Butas
Modelio Numeris: Kita
Dydis: 120x73mm
Medžiaga: ABS Plastiko
Tipas: Tradicinis užlenkiami timpa
Prekės Pavadinimas: Piaoyu
Svoris: 90g
Naudoti: Medžioklė

  • Timpa Medžioklės Dervos Katapulta Butas su Gumos Juosta

    Pagal piaoyu

    Produkto parametrai:

    Aukštas:120mm

    Už laivapriekio durys:73mm

    Pasinaudojant viešai neatskleista informacija, svogūnai durys:46mm

    wight:90g

    Produktų sąrašas:

    1*timpa, 1*guminė juosta( atsitiktinė spalva )

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Vežimas >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Paprastai, mes turime prekių sandėlyje, mes galime išsiųsti jį iš 1 - 2 dienas,Jei mes ne siųsti iš 2 dienas, elementai, gali iš atsargų. 6. Jei negavote prekės, ir jūs turite klausimą apie tai, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, greitas pristatymas. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Garantija >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1. Visi produktai yra 100% Brand New ir patikrintas prieš pristatymas. 2. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 3. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Atsiliepimai >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1.Jei esate atitinka su mūsų tarnyba ir produktų, Tikiuosi, jūs galite pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jūsų paramos, tai labai daug mums. 2.Jei turite klausimų ar problemų, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.Mes padėsime jums slove ji, ir, kad jūs patenkinti apie tai. 3.Mes jums atsakyti per 24 valandas, Jei jūs negaunate atsakymo per šį laiką, prašome siųsti juos.

    Žymos: lankas, timpa, paprasta timpa medžioklė, timpa, cosplay šautuvas, medžioti timpa, medis stovi medžioklės batai, žuvų timpa, grupė timpa žvejybos, mažas timpa katapulta, profesinės timpa.

  • Atsiliepimai (4)

    • Borec 16

      It's smaller than what's in the picture. For a European manly hand it is small. I was looking for something quite bigger because for Aim this is not comfortable.

    • Osinina Marina

      smaller than I thought but nice slingshot and very fast delivery.

    • Allyssa Baylon

      Thank you very much the slingshot is excellent very quick delivery.

    • Cannonbale

      Thank you very much very pleased. These have both been sanded and polished look great.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai