1080P Saugumo Kameros WIFI Lauko 2MP PTZ Speed Dome Belaidžių IP kamerų VAIZDO Pan Tilt 4X Zoom IR Tinklo Priežiūros P2P Debesis 1080P Saugumo Kameros WIFI Lauko 2MP PTZ Speed Dome Belaidžių IP kamerų VAIZDO Pan Tilt 4X Zoom IR Tinklo Priežiūros P2P Debesis 1080P Saugumo Kameros WIFI Lauko 2MP PTZ Speed Dome Belaidžių IP kamerų VAIZDO Pan Tilt 4X Zoom IR Tinklo Priežiūros P2P Debesis 1080P Saugumo Kameros WIFI Lauko 2MP PTZ Speed Dome Belaidžių IP kamerų VAIZDO Pan Tilt 4X Zoom IR Tinklo Priežiūros P2P Debesis 1080P Saugumo Kameros WIFI Lauko 2MP PTZ Speed Dome Belaidžių IP kamerų VAIZDO Pan Tilt 4X Zoom IR Tinklo Priežiūros P2P Debesis 1080P Saugumo Kameros WIFI Lauko 2MP PTZ Speed Dome Belaidžių IP kamerų VAIZDO Pan Tilt 4X Zoom IR Tinklo Priežiūros P2P Debesis

1080P Saugumo Kameros WIFI Lauko 2MP PTZ Speed Dome Belaidžių IP kamerų VAIZDO Pan Tilt 4X Zoom IR Tinklo Priežiūros P2P Debesis

€46.79 €22.46
Yra sandėlyje
w64449

Objektyvo (mm): 3,6 mm
Vandeniui/orų pokyčiams atspari kamera: Lauko ip kamera
Ryšiai: IP/Tinklo Belaidžio
Prekės Pavadinimas: ANBIUX
Funkcija: IP kamera lauko 1080P
App: iCSee
P2P Nuotolinė Prieiga: Paramos / Multi-User Peržiūrėti
Minimalus Apšvietimas(Lux): 0.01 Lux
Aukštos Raiškos: 1080P(Full-HD)
Specialios Funkcijos: Vandeniui / Oro Sąlygoms
Fotoaparato Korpuso: ABS(Vandeniui/oro sąlygoms )
Maitinimo Šaltinis(V): DC 12V2A
Signalizacijos Veiksmų: Vietos Signalizacijos
onvif: Parama, darbas su NVR
Naktinis Režimas: Spalva Naktį Visioin/ IR Infraraudonųjų spindulių Naktinis Režimas
Modelio Numeris: AI08
Žiūrėjimo Kampas : 85°
Garso Išvesties: 1CH BNC
Judesio Aptikimas: Paramos PROGRAMĄ Stumti judesio signalizacijos pranešimas
Sertifikavimo: CE
IR Atstumas(m): 30m
Maitinimo Adapteris: DC12V2A (yra komplekte)
darbinė temperatūra: -35° ~ 55°
spalva: Balta
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų: ios
1080p kamera lauko: lauko kameros wifi
Sienos Laikiklis: Pusės
Energijos Sąnaudos(W): 8W
Tipas: IP Kameros
Maitinimo Šaltinis: Normalus
Kilmės: KN(Kilmės)
Aliarmo funkcija: Ai Žmogaus Aptikimo
Stilius: Dome Kameros
Įrengimas: Pusės
Technologijos: Centrinis
TF Kortelė: 64G TF Kortelė
Vaizdo Suspaudimo Formatas: H. 265
saugumo kameros wifi: belaidė lauko kamera
Matmenys (L x W x D)(mm): Kaip foto rodo
Jutiklis: CMOS
Tinklas: 2.4 G, o ne remti 5G
Palaikomos Operacinės Sistemos: "Windows" 10
Megapikselių: 2MP
Tinklo Sąsaja: RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Saugojimas: 128G
Jutiklis Prekės: Sony

  • *Paramos tiesa humanoidų protingas įspėjimo dvigubas šviesos; *Paramos juodos šviesos spalvotas, spalvoto nakties vizija yra aiški; *Trys režimai, preview, juodos šviesos spalvotas infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos perspėjimas; *Nemokamas 30 dienų nuotolinių išteklių saugyklos, duomenų saugumas yra labiau stabili, 1 kartų; *ONVIF palaikymas protokolo diktofonas pridėti; CMS kliento kompiuterio išsaugoti ir žaisti realiu laiku; *Aliarmo režime vartotojo nuostata: "PASIDARYK pats" pasirinktinis nustatymas katilėlis; *Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo; * Pritaikyti nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis, 4w didelės galios; *PTZ: pasisuka 270 laipsnių į kairę ir į dešinę ir sukasi 90 laipsnių vertikaliai; *Dual 5DB Antena siunčia signalus, didelis pelnas dizainas, ir signalas yra didesnis ir stipresnis; *H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir labiau patvarus; *Tris atitikimo ryšys režimai: AP hotspot tiesioginį ryšį/wireless WiFi connection/pareikšti tinklo prievadą, laidinis ryšys; *XMEye savarankiškai sukūrėRTS debesies architektūra, kuri yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili; *Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, vidutiniškai 30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta.

    1.Pagrindinės Savybės:

    Parama įvairių nacionalinių kalbų

    (English/Chinese/Italian/Spanish/Japanese/Russian/French/German/Portuguese/Turkish/Polish/Romanian/Hungarian/Finnish/Persian/Thai/Greek/Brazilian/Hebrew/Indonesian/Arabic/Sweden/Czech/Bulgarian/Slovakia/Dutch)

    2.Pakuotės Turinys

    1 * PTZ Kameros 1 * Maitinimo 1 * Anglų Vadovas 1 * Varžtas Krepšys

    Pastaba:

    Jei reikia Maitinimo ilgiklis pratęsti šio maitinimo.Prašome spausti "Pirkti Dabar" gauti 3m Maitinimo ilgiklis.

    IP66 atsparus Vandeniui & Dulkėms

    Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje.

    4.0 X Skaitmeninis Priartinimas

    Šis fotoaparatas palaiko 4.0 X Skaitmeninis Priartinimas, Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

    PTZ Nuotolinio Valdymo Niekur

    Kamera galvos yra sukiojamomis su 270°keptuvę ir 90°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.

    Smart Dual Šviesos Šaltinis

    Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS, Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu.

    SD & FHD Vaizdo Srautas Neprivaloma

    Įrengta 1080P HD objektyvas ir ji palaiko SD režimas / FHD Režimu, Pasirinkite FHD Režimas, ir nuotraukos yra aiškios ir arčiau realaus vaizdo.

    Aišku, Dviejų Krypčių Garso

    Kamera yra pastatytas su mikrofonu ir garsiakalbiu.Todėl jūs galite kalbėti su savo vaikais per savo Išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, kada tik norite

    Humanoidų Nustatymo

    Paramos kordono & perspėjimo zonos užsakymą aptikti nustatymas, Sumaišykite, linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus forma

    Onvif Protokolas

    Paramos onvif protokolą, galima prijungti prie trečiosios šalies NVR centralizuotas valdymas, kamera, mūsų NVR yra geriausias pasirinkimas.

    Paramos AP Režimu

    Jei prietaisas nėra tiesioginio ryšio (AP) režimu, paspauskite Reset mygtuką tris kartus įvesti tiesioginį režimą.Labiausiai prietaiso balso" įvesti tiesioginį ryšį režimu".

    Lanksčios Ir Saugios Saugojimo Funkcijos

    Fotoaparatas palaiko iki 128 gb TF kortelių vietos atsarginės kopijos ir taip pat suteikia debesų saugyklos paslauga(Reikia mokėti papildomą mokestį)

    P2P Nuotolinė Prieiga

    Ačiū patogioje P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ir pradėti stebėti savo namus ne kartą.

    Bevielis/Laidinis Ryšys

    Pagal jūsų poreikius, galite rinktis belaidį ryšį arba tinklo kabelį.

    Prekės Informacija

    Aukštos kokybės ABS plastiko, skirtos naudoti vidaus / lauko darbams.

    Žymos: dava ip kameros, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, tptek ptz kamera, pritaikyti wifi, kamera ip dahua, kamera surveil, xiaomi mi robotas dulkių mop medžiaga, kamera ip lauko ptz, ios stebėjimo kamerą.

  • Atsiliepimai (5)

    • Mukul Urvashi

      Everything is fine, the camera is working, when delivered, the box broke, but everything cost. This is the second camera I ordered.

    • Maritsa87

      מושלםםם excellent quality recommended

    • I E 1453

      I haven't received the. Product and I haven't gotten the product money back either.

    • Rabinovich Sergei

      The camera is very high quality! Thank you to the seller and the store! Cameras came two pieces! In appearance they are such toys, but when I connected them, it was surprised by the result! Very clear Image day and night!

    • Pretty2xal025

      Delivery is disgusting! Forty days of them 30 by China kicked! But it came strangely not broken and everything is whole. The cameras themselves are working, the picture is average, well, how much paid so much received. Let's see how much work.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai