[BLACK PELAS] 925 Sterlingas Sidabro Baudos Papuošalų Rinkiniai Madinga Dalyvavimą Nustato Vestuvių Žiedas+Auskarai Moterims PR036 [BLACK PELAS] 925 Sterlingas Sidabro Baudos Papuošalų Rinkiniai Madinga Dalyvavimą Nustato Vestuvių Žiedas+Auskarai Moterims PR036 [BLACK PELAS] 925 Sterlingas Sidabro Baudos Papuošalų Rinkiniai Madinga Dalyvavimą Nustato Vestuvių Žiedas+Auskarai Moterims PR036 [BLACK PELAS] 925 Sterlingas Sidabro Baudos Papuošalų Rinkiniai Madinga Dalyvavimą Nustato Vestuvių Žiedas+Auskarai Moterims PR036 [BLACK PELAS] 925 Sterlingas Sidabro Baudos Papuošalų Rinkiniai Madinga Dalyvavimą Nustato Vestuvių Žiedas+Auskarai Moterims PR036 [BLACK PELAS] 925 Sterlingas Sidabro Baudos Papuošalų Rinkiniai Madinga Dalyvavimą Nustato Vestuvių Žiedas+Auskarai Moterims PR036

[BLACK PELAS] 925 Sterlingas Sidabro Baudos Papuošalų Rinkiniai Madinga Dalyvavimą Nustato Vestuvių Žiedas+Auskarai Moterims PR036

€24.50 €13.48
Yra sandėlyje
w63034

Formos\modelis: ROUND
Elemento Tipas: Juvelyrikos Rinkiniai
Bauda ar Mados: Bauda
Stilius: Romantiškas
Papuošalų Rinkiniai Tipas: Žiedas/Karoliai
Šalutinis Akmens: Kitos Dirbtinės medžiagos
Modelio Numeris: PR036
Metalų Tipas: SIDABRINĖ
Proga: Vestuvės
Lytis: MOTERIS
Prekės Pavadinimas: Juoda Pelas
Metalinis Antspaudas: 925,Sterling
Kilmės: KN(Kilmės)
Pažymos Tipą: CNAS
Pagrindinis Akmuo: Cirkonis

  • Produktų Duomenys

    Veidrodis lenkų kalba : Kvalifikacijos technologijų lenkijos ir šlifavimo,Be įgaubtas išgaubtos, be pin hole " imitacija, labai sklandžiai ir blizga

    Kvalifikacijos technologijų įklotai : Įklotai kubinis cirkonis pagal aukštus mikroskopą, kuris buvo žmogaus, vieta akmuo yra labai tikslūs ir kietas, nėra lengva nukristi!

    Ilgalaikius ir Anti-išnyks : Paviršiaus sutirštės platina, patvarus, spalvos stabilumas, net jei dengimo sluoksnis išblėso, tiesiog naudokite skalbimo sidabro ar sidabro audinio, gali būti naudojami atkurti papuošalai, ryškus

    Sidabro Būti : T jis sidabrinė būti didesnė nei 92.5%

    Produktai Pasižymi

    Produktai Pasižymi

    Pakuotės Kiekvieną daiktą galima gauti langelį kaip dovaną

    Klausimų iš klientų, 1. Ką apie siuntimo?Epacket (JAV nemokamai) E stimated laiko:12-20 dienų www.eatin.lt Standartinis Pristatymas.E stimated laiko:15-60 dienų nuo Užsakymo>= 200$ nemokamas siuntimas per DHL.E stimated laiko: 3-7 dienas, galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo sekimo numeris : ( nukopijuokite į naršyklę). 2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

    Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas ar nemokamas pristatymas remiantis kiekis norite užsisakyti.Transportavimo laikas yra maždaug 3-7 darbo dienos.(Jei norite paskirtos mums savo trečiosios šalies, galime gabenti krovinį savo klientui tiesiogiai!Galite būti tikri, ir pasitiki mumis, Mes ne palikti jokios informacijos apie save.)

    Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

    3. Ar yra koks nors muitai?

    Mes paprastai deklaruoja mažiausia kaina, siekiant išvengti muitų.Dėl skirtingų nacionalinės politikos skirtingose šalyse, muitai būtų pirkėjų sąskaita.Todėl, Prašome palikti mums pranešimą kai jums pirkti, kad būtų pasakykite mums, kiek jūs galite sumokėti už muitus. 4. Ar spalva pleiskanoti ar paversti juoda?

    Iš Sterlingas sidabro , ilgalaikio ir ne išnyks, aplinkos apsaugos, komfortiška dėvėti, alergijos nemokamai garantuotas.

    5. Ar yra kokia nors problemą, apie dydį?

    Prašome griežtai pagal mūsų matavimo metodas pirkti.

    Žymos: lankas plaukų ju, 925 sidabras, dubajus papuošalų rinkinys moterims, cosplay paltas, elf moteris, fonas perlų karoliai, afrikos karoliai moterims, diadem vyrai, gėlių vinjetė vestuvių, kojos žiedas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Livewire147

      Beautiful

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai