Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo

Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo

€26.44 €21.16
Yra sandėlyje
w62945

Elemento Plotis: 36cm
Elemento Ilgio: 37.5cm
Prekės Pavadinimas: vvcesidot
Priedai:
Modelio Pavadinimas: Motociklo Sėdynės Pagalvėlės
Prekės Skersmuo: 0.0inch
Medžiagos Tipas: TPU ir Lycra
Spalva:
Taikomos modeliai:
Elemento Aukštis: 4cm
Specialios Funkcijos: Motociklo sėdynės pagalvėlės
Pavadinimas:
Prekės Svoris: 325g

  • Motorolerių, Motociklų Sėdynės Pagalvėlės 3D Išskleidimo Motociklo Pripučiamą Oro Pagalvę aušimo Sėdynės Pagalvėlę Slėgio ribojimo

    Funkcijos: 1. Ko Jums Reikia: reikalavimai motociklo pagalvėlės, pagalvėlės yra didesnis, ypač ilgo nuotolio dviračių ir profesionalūs vairuotojai.Nes eismo sąlygos maršrutinio transporto priemonės dažniausiai yra tvirtas kalnų keliai, banguoto kelių ar alsuoja įvairių kliūčių, sukurta profesionalų vietose.Siekiant užtikrinti lankstesnį ir patogūs ratai, naujos medžiagos, oro pagalvė pagalvėlė tampa reikalinga.

    2. Slėgio ribojimo: Mūsų ergonomiška motociklo sėdynės pagalvėlės naudoja įvairius mažosios dekoratyvinės pagalvėlės, kurias galima pripildyti tiek oru ar vandeniu.Oro konvekcija technologiją gaminamas ir anti-gravitacijos poveikis, kurį siūlo paramą savo stuburo, šlaunų ir klubų, norint pasiekti poveikį smūgio absorbcija ir įtempių.

    3. Cool Down " Technologija: Su negilus griovelis dizainas, jums bus sustabdyti atvėsti, net ir jūs, buvo sėslūs.3D oro pagalvė spragą galima pasiekti puikių ventiliacijos efektą, todėl pagalvėlė yra patogi, o ne lipni.Ši konstrukcija sumažina šilumos perdavimą tarp kojų, sėdmenų ir sėdynė, kad tikslas aušinimo galima pasiekti.Be to, pridedant vandens motociklo trinkelėmis pagalve, tai taip pat padės jums atvėsti ir atsisakyti šilumos.

    4. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Lycra nardymo elastingas audinys, jaučiasi subtilus ir švelnus, labai pagerinti jaustis izoliuotu ir išieškojimo raukšlėtis.Tai aukštos atoveiksmio, nr. deformacijos ir gali būti pakartotinai nuplauti.Ir TPU medžiaga yra neįvykdyti apkrova, atsparumas smūgiams, taip pat smūgio absorbcija.

    5. Super Praktinio: Kad motociklo sėdynės pagalvėlės likti ten, kur norite, mes naudojamas anti-slydimo dalelių ir dukart tvarstis fiksavimas.Tvarsliava priimti kryžių-ir vyniojimo būdas rūpintis formos sėdynė, kuri daro sėdynės tilptų sėdynės pagalvėlės geriau.Apačioje motociklo oro pagalvėlė yra taip pat suprojektuotas su unikalia anti-slip dalelių, dėl daugiau tvirtinimo ir stabilus.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: 3D Išskleidimo Motociklo Sėdynės Pagalvėlės

    Medžiaga: TPU ir Lycra

    Dydis: apie 37.5 x 36 x 4cm/14.76*14.17*1.57 į

    Spalva: juoda

    Priedai: 1 * Pripučiami Jane, 2 * Medvilnės

    Taikomos modeliai: motociklas, elektrinis automobilis ir motoroleris

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * Pagalvėlės

    1 * Pripučiami Jane

    2 * Dirželiai

    • Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

    Apmokėjimas :

    • Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    • Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

    Žymos: harley motociklo sėdynė, dygliuotos motociklo sėdynės, moto sėdynė, honma šešėlis sėdynės, cafe racer sėdynės, pritaikyti motociklo kilimėlis, sportinės sėdynės pagalvėlės, padengti motoroleris sėdynės, stiliaus motociklo sėdynės, "excel" pad.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai