AidMax AT01 500 Celsijaus Belaidžio AidMax AT01 500 Celsijaus Belaidžio AidMax AT01 500 Celsijaus Belaidžio AidMax AT01 500 Celsijaus Belaidžio AidMax AT01 500 Celsijaus Belaidžio AidMax AT01 500 Celsijaus Belaidžio

AidMax AT01 500 Celsijaus Belaidžio "Bluetooth" ryšio GRILIS Grilis Rūkalius Termometras Temperatūros Indikatorius Grilis, Virtuvė Termometras su APP

€40.76 €30.57
Yra sandėlyje
w62227

Modelio Numeris: AT01
Yra Protingas Prietaisas: Taip
Kabelio Ilgis: 1M
Teorija: Temperatūros Jutiklis
Belaidžio Spektrą: 60+m/190FT
Sąsaja: LCD/APP
Kilmės: KN(Kilmės)
Maisto Zondo Temperatūros Diapazonas: 32 - 572 °F/ 0-300℃
Maitinimo Tipas: AAA Baterija
Orkaitės Temperatūros Atsparumas: 0-500℃
Ekrano Dydis: 2.0 - 3.9 Colių
Su Baterijomis: 2*AAA Baterijos (neįtraukta)
Gaminio Matmenys: 9*10.6*7.8 cm/3.54*4.17*3.07 cm
Ekrano Tipas: Skaitmeninis
Maks. Matavimo Temperatūra: 120°C Ir Aukščiau
Stilius: Įterptųjų
Sertifikavimo: EEĮ atliekos
Prekės Pavadinimas: AidMax
Temperatūros tikslumas: ±0.1 ℃/0.2℉
Naudojimas: lauko

  • AidMax AT01 Smart Bluetooth GRILIS Grilis Termometras

    ● Be vargo, kompaktiškas ir patogus, viskas, ką turite padaryti, tai tiesiog įdėkite zondai į mėsos (įsitikinkite, kad tai centre yra maisto gauti tikslius rezultatus), nustatyti tikslą, temp, ir pėsčiomis.

    2 Zondai Stebėti Ir Saugojimo Bylos

    ● Šios mėsos termometras ant grotelių yra pastatytas su 2 zondai, pagaminti iš nerūdijančio plieno, kad galima išmatuoti temperatūrą dvi maisto produktų vienu metu.Temperatūros matavimo diapazonas yra nuo 32°F-572°F Šios mėsos termometras yra labai patogu naudoti tais atvejais, kaip Padėkos ar Kalėdų, šeimos vakarienė, kai jūs rengiate viskas skubėti!

    Vartotojui Patogiu Dizainu

    ● Tai įdiegti į savo grilis/rūkalius.Ten yra metalinis skydas kriaukle, siekiant užkirsti kelią kepimo termometras iš ištirpsta.Jis pritvirtintas ant grotelių matuoti temperatūrą grilis prietaiso(0-500℃ / 932°F) Ir tai yra didelis ir paprastas LCD ekranas, kuris rodo visus svarbi informacija.Thescreen yra apšvietimu ir gali būti naudojamas net ir esant silpnam apšvietimui.

    ● Signalas

    Aukščiausia & mažiausios temperatūros signalas; Diapazono signalas; Laiko skaičiavimas-žemyn žadintuvas

    ĮSPĖJIMAS

    ❶ Aukščiausia temperatūra KABELIO zondai gali atlaikyti yra 716℉.Prašome nepalikite kabelinė krosnelėje arba rūkalius, kur yra virš 716℉. ❷ LAIDO zondas nėra atsparus vandeniui, zondas negali būti visiškai įdėti į vandenį.

    Pakuotės Turinys

    1 x AidMax NE-01 Termometras 2 x Temperatūros Zondai 1 x Grotelės Apkabos 1 x Skystis, Apkabos 1 x Vartotojo Vadovas 1 x Pakuotės Dėžutė

    ● Remiantis pirmaujančių Lifetime garantija

    Profesinės po pardavimo komandos pažadame atsakyti per 24 valandas.Bet klausimai ir pasiūlymai yra laukiami pas mus.

    ● Apie AidMax

    AidMax yra boutique gamintojas aukštos klasės tikslumo virtuvėje, matavimo įrankiai.Mūsų įmonė gimė iš nepasitenkinimo netikslūs, lėtas, ir nerimtas, termometrai, kad nepakankamai modernus virėja.Mes yra skirta padaryti jūsų maisto gaminimo protingesni.

    ● Atsiliepimus

    Gavę jūsų produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, Mes stengiamės dirbti jums problemų.

    ● Patarimai

    Jei produktai turi kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus www.eatin.lt vartotojo pranešimų centras pirmą kartą.Mes išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.Daugiau pasirinkimų apie termometras, prašome paieška pagal raktinius žodžius "AidMax".

    Žymos: meteo stoties sans fil misol, nerūdijančio plieno grilis grilis stick vėrinukai, ios grotelės termometras, j. grilis termometras, thermomet, tasbeeh, nerūdijančio belaidžio temperatūros jutiklis, temperatūros matuoklis, skmei bluetooth termometras, mi termometras su drėgmėmačiu.

  • Atsiliepimai (2)

    • P Shortpjs

      Great thermometer, nicely built and packed. Delivered quickly. Quick test confirmed it works fine, however no real life experience yet - will try it out coming weekend and add more info in this review if something is wrong. Otherwise - great purchase!)

    • Gizemli Xp

      It works great great thermometer. Super Store

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai