Mediniai Mediniai Mediniai Mediniai Mediniai Mediniai

Mediniai "PASIDARYK pats" Elektros Lenktynių Automobilio Modelio Automobilis Lėktuvas Asamblėjos Rinkiniai, Mokslo, Technologijų, Vaikai, Anksti Švietimo Žaislai Berniukams, Mergaitėms

€5.58 €3.35
Yra sandėlyje
w6159

Amžius: 5-7 Metų
Temos: Fantasy & Sci-Fi
Įspėjimas: NĖRA
Modelio Numeris: ATA0009
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Aprašymas:

    -Tai "PASIDARYK pats" go-kart rinkinys yra pagamintas iš medinio medžiagos, labai įdomu ir lengva surinkti. -Spalva yra natūrali mediena, galite spalvą, tai bet kokia spalva ką nori(dažai nėra komplekte). -Mokyti, ir kartu su savo vaikais, rasti savo kūrybiškumą galia su šio "PASIDARYK pats" žaislas. -Įdėti švietimo įdomus, ugdyti mokslo žinias,vykdyti vaikų praktinių gebėjimų. -Aukštos kokybės elektronikos dalys ir reikmenys, stabilių rezultatų, saugūs ir patikimi.Medžiagos:Medžio, Plastiko, Elektronikos Komponentai Amžius:3-14Y Žinių Taškas:Intelektinės Plėtros Dydis:18*9*7cm / 7.09*3.54*2.76 į Maitinimo šaltinis:2X AA Baterijos(neįtraukta) Pakuotės Dydis:19*10*8cm / 7.48*3.94*3.15 Pakuotėje Įtraukta: 1*Medinių Žaislų Rinkinys 1*Naudotojo Instrukcija Pastaba: 1. 1 colis=2,54 cm 2. Prašome leisti 1-3 cm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Žymos: oro sagė, vaškas automobilių, airplan modelis, modelis medienos, makvin modelio automobilių, namų ir namo, medienos skydinė apkala automobiliai, 3d "pasidaryk pats" mediniai, serumas veidui rinkinys, automobilio modelį medienos.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai