TOPGRILLZ Žiedai AAA Lediniame Iš CZ Aikštėje Kubinis Cirkonis Žiedai Su Juvelyrika Langelį, Hip Hop/Punk Aukso Žiedas Dropshipping TOPGRILLZ Žiedai AAA Lediniame Iš CZ Aikštėje Kubinis Cirkonis Žiedai Su Juvelyrika Langelį, Hip Hop/Punk Aukso Žiedas Dropshipping TOPGRILLZ Žiedai AAA Lediniame Iš CZ Aikštėje Kubinis Cirkonis Žiedai Su Juvelyrika Langelį, Hip Hop/Punk Aukso Žiedas Dropshipping TOPGRILLZ Žiedai AAA Lediniame Iš CZ Aikštėje Kubinis Cirkonis Žiedai Su Juvelyrika Langelį, Hip Hop/Punk Aukso Žiedas Dropshipping TOPGRILLZ Žiedai AAA Lediniame Iš CZ Aikštėje Kubinis Cirkonis Žiedai Su Juvelyrika Langelį, Hip Hop/Punk Aukso Žiedas Dropshipping TOPGRILLZ Žiedai AAA Lediniame Iš CZ Aikštėje Kubinis Cirkonis Žiedai Su Juvelyrika Langelį, Hip Hop/Punk Aukso Žiedas Dropshipping

TOPGRILLZ Žiedai AAA Lediniame Iš CZ Aikštėje Kubinis Cirkonis Žiedai Su Juvelyrika Langelį, Hip Hop/Punk Aukso Žiedas Dropshipping

€10.74 €8.06
Yra sandėlyje
w61502

Metalų Tipas: Vario
Lytis: Dovanos Vyrams,Moterims
Žiedų Tipas: Vestuvių Juostas
Formos\modelis: GEOMETRINIO
Bauda ar Mados: Mados
Nustatymo Tipas: Nutiesti Nustatymas
Modelio Numeris: R17080002
Proga: Šalis
Paviršiaus Plotis: 16mm
Elemento Tipas: Žiedai
Stilius: Hiphop/Rock
Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Medžiaga: Vario,inkrustacijos AAA Kubinis Cirkonis
Žiedo Matmenys: 2.4*1.6*0.7 cm
Mados CZ Akmenų Žiedas: mados žiedai, papuošalai 2018
Tipas: vestuvinis žiedas,vestuviniai žiedai,meilės žiedas
Prekės Pavadinimas: TOPGRILLZ

  • (1) Būklė:100% visiškai naujas (2) Medžiagų:Vario, Bling Aišku, CZ Stone (3) Žavinga dizainas ir puiki kokybė. (4) Mados Europoje ir JAV rinkos. (5) Patikima kokybe ir prieinamą kainą.Mes turime profesionalių QC komanda apžiūrėti kiekvienas produktas kruopščiai (6) Jūs galite maišyti produktus, bet ką jūs norite Žiedo Dydis:7,8,9,10,11 Pakuotė: Juoda Juvelyrika Langelį Kiekvieną Žiedą.

    Pastaba: 1. Paprastai, Mes Išsiųsti Prekes Per 2 Darbo Dienas Greitas ir Patikimas Pristatymas Metodai. 2. Jūsų Laimingas Pirkinių Patirties ir Penkių Žvaigždučių Atsiliepimai yra Labai Svarbus Mums.Prašome nedvejodami Susisiekite su Mumis, jei Turite kokių nors Klausimų.Mes Stengiamės Tarnauti Jums.

    Žymos: šalies žiedo dėžutę, pekino universitete, grandinės hip-hop papuošalai, grung žiedas, dropship moterims, jewellry žiedas, punk stiliaus, emo marškinėliai, cirkonis, grunge žiedų rinkinys.

  • Atsiliepimai (1)

    • Tanyusik Zay

      really good quality for this price! hope does not leave nothing in my fingers

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai