Leeyoo Maisto Sriuba Termosas BPA-free Šiluminis Maisto Konteineris Dulkių Termosas Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Vaikams 280ml 350ml 2 Spalvos Leeyoo Maisto Sriuba Termosas BPA-free Šiluminis Maisto Konteineris Dulkių Termosas Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Vaikams 280ml 350ml 2 Spalvos Leeyoo Maisto Sriuba Termosas BPA-free Šiluminis Maisto Konteineris Dulkių Termosas Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Vaikams 280ml 350ml 2 Spalvos Leeyoo Maisto Sriuba Termosas BPA-free Šiluminis Maisto Konteineris Dulkių Termosas Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Vaikams 280ml 350ml 2 Spalvos Leeyoo Maisto Sriuba Termosas BPA-free Šiluminis Maisto Konteineris Dulkių Termosas Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Vaikams 280ml 350ml 2 Spalvos

Leeyoo Maisto Sriuba Termosas BPA-free Šiluminis Maisto Konteineris Dulkių Termosas Nerūdijančio Plieno Priešpiečių Dėžutė Vaikams 280ml 350ml 2 Spalvos

€29.59 €16.57
Yra sandėlyje
w60981

Butelis Tipas: Normalus
Kilmės: KN(Kilmės)
Gamyba: Vakuuminių Kolbų
Funkcija: Eco-Friendly
Formos: Tiesiai Taurė
Termosas Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
Drinkware Tipas: Vakuuminių Kolbų & Thermoses
Stiklo Įdėklo Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas: Leeyoo
Taikoma Žmonių: Vaikai
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris: LYTB-2428/LYTB-2435
Šilumos Izoliacines Charakteristikas: 6-12 valandas

  • > Gaminys naudoja maisto kokybės medžiagos, saugus, ne toksiškas, beskonis, sveikatos. > Panaikino dangčio konstrukcija leidžia pakelti dangčio ir dėžutės kūno priglunda, įmontuota sandarinimo guminis žiedas, pratęsti šilumos išsaugojimas laiko ir nuotėkio įrodymas. > Daug burna atidarymo daro pripildymo ir valymo lengva . > Nenaudokite šio gaminio dedamas tiesiai į mikrobangų. > Su gera šilumos varža, šalčio atsparumas, galima panaudoti šaldytuvas , šaldiklis naudoti.

    Prekės JUSTCOOK Serijos numeris LYTB-24 Spalva Rausva,Balta,Smėlio Talpa 280ml,350ml Dydžio nuotrauką

    > Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes.

    >Mes priimame Alipay tik.

    >WORLDWIDESHIPPING. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    >Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. >Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    >Produktų, tokių kaip faktinio prekės ir nuotraukos gali būti subtilūs skirtumai.

    >PASLAUGOS, TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    >Jei nebuvo gauta jūsų siunta , prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    > Pageidaujamą Pristatymo Laiką:

    >Visos grąžinamos prekės TURI Būti originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

    >Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    >Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama

    >Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

    >Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    >Mes nuolat teikti produktus su aukštos kokybės tinkama kaina.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo.

    >Pranešimai yra vertinama labai palankiai.Ir jūsų pranešimą bus atsakyta per 24 valandas.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

    Žymos: thermas priešpiečių dėžutė, kolba maisto, termosas 350 ml, animacinių filmų thermo priešpiečių dėžutė, lauke pietūs šilumos, lunchbox sriuba, vaikai termoterapio krepšys, didelis sriuba taurė, platus termo dėžutė, lauke pietūs thermo.

  • Atsiliepimai (1)

    • Victorlacusta

      Very good quality, but there are no folding devices in the kit, sorry! May when ordering did not specify the composition, so did not come. The seals of the lid are good, the lid itself is made of good plastic, not flimsy! Recommend

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai