Rankogaliai iš atsuktuvas nerūdijantis plienas atsarginės dalys varžtas apykaklės šešių formos Atsuktuvas kepimo milteliai butelio atidarytuvas turas

Rankogaliai iš atsuktuvas nerūdijantis plienas atsarginės dalys varžtas apykaklės šešių formos Atsuktuvas kepimo milteliai butelio atidarytuvas turas

€6.20
Yra sandėlyje
w60665

Papuošalai Išvados Tipas: Viela
Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas: Papuošalai Išvados
Medžiaga: Metalo
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Atsarginių dalių nuimamu O-žiedas ypatingas mūsų apykaklės,riešo rankogaliai ir kulkšnies rankogaliai.

    Produktų duomenys:

    Butas nuimamas O žiedas; vidinis dydis 17,5 mm x 5mm dėl 15mm pločio riešo ar kulkšnies rankogaliai.vidinis dydis 19,5 mm x 5mm dėl 17mm pločio apykaklę.

    Apvalios nuimamais O žiedas; vidinis skersmuo 9mm už 8mm apvalus riešo ar kulkšnies rankogaliai.vidinis skersmuo 11mm už 10mm apvali apykaklė.

    Šešiakampis raktas į visų rankogaliai, kad su M3.0 varžtas bus įtraukta 2 vnt.

    Mes garantuojame, kad visi produktai, pagaminti iš 304 nerūdijančio plieno,niekada išnyks arba aprūdijęs.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės,mes pasistengsime atsakyti jums iki 12 valandų.Dėkojame už jūsų apsilankymo!

    Žymos: 2mm aliuminio viela, laikrodis atsuktuvų rinkinys, estetinės bikini, akinių atsuktuvų rinkinys, screwdriv rinkinys, vario viela, medvilnės vaškas vielos, papuošalų rinkinys atsuktuvas, tiksliai atsuktuvas, vario puodą.

  • Atsiliepimai (1)

    • Meekprince Teddy

      You are amazing!! I hope you will make more designs with new gem colors. Very great products!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai