BOLAFYNIA Vaikų Pliušinis Žaislas mia ir man vienaragis arklys išlinkti rūšies lėlė Baby Vaikai Įdaryti Žaislas, Kalėdų, Gimtadienio dovana BOLAFYNIA Vaikų Pliušinis Žaislas mia ir man vienaragis arklys išlinkti rūšies lėlė Baby Vaikai Įdaryti Žaislas, Kalėdų, Gimtadienio dovana BOLAFYNIA Vaikų Pliušinis Žaislas mia ir man vienaragis arklys išlinkti rūšies lėlė Baby Vaikai Įdaryti Žaislas, Kalėdų, Gimtadienio dovana BOLAFYNIA Vaikų Pliušinis Žaislas mia ir man vienaragis arklys išlinkti rūšies lėlė Baby Vaikai Įdaryti Žaislas, Kalėdų, Gimtadienio dovana BOLAFYNIA Vaikų Pliušinis Žaislas mia ir man vienaragis arklys išlinkti rūšies lėlė Baby Vaikai Įdaryti Žaislas, Kalėdų, Gimtadienio dovana BOLAFYNIA Vaikų Pliušinis Žaislas mia ir man vienaragis arklys išlinkti rūšies lėlė Baby Vaikai Įdaryti Žaislas, Kalėdų, Gimtadienio dovana

BOLAFYNIA Vaikų Pliušinis Žaislas mia ir man vienaragis arklys išlinkti rūšies lėlė Baby Vaikai Įdaryti Žaislas, Kalėdų, Gimtadienio dovana

€11.74 €8.22
Yra sandėlyje
w60528

Forma: Paveikslas Statula
Modelio Numeris: A705 pliušinis įdaryti žaislas
Tipas: Pliušinis/Nano Lėlės
Įdaru: PP Medvilnės
Lytis: Unisex
Amžius: > 3 metų
Elemento Tipas: Gyvūnai
Dydis: 25 30cm
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Medvilnės
Gyvūnai: vienaragis
Temos: TV & Filmo Veikėjas
Prekės Pavadinimas: BOLAFYNIA
Įspėjimas: Ne arti prie Ugnies
Savybės: Įdaryti & Pliušas

  • SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ

    Trumpas Įvadas

    Kaip dovana vaikams, vaikams Pliušinis Įdaryti žaislas Namų puošybai šalis Medžiagos, pagamintos pp medvilnės dydis ilgis liesos virš, 30cm,nuolatinis stiliaus 25cm

    Produkto Rodyti

    Priežiūros Instrukcijas

    Grąžinimo Politika, ir Grąžinamosios išmokos

    Gavęs elementus, yra paprastas būdas išspręsti problemas dėl kokybės, kiekio, skirtumas aprašymas ar siunčiant klaidingą prekių.Tiesiog atsiųskite mums el. paštu.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas jums.Tai yra mūsų garbė jums pasiūlyti malonus apsipirkimas.

    Atkreipkite dėmesį į šiuos veiksmus:

    1.Elektroniniu paštu ar pokalbių Prekybos Vadybininkas su mumis per 7 dienas po to, gavo prekes

    2.Prašome siųsti nuotraukas ar vaizdo įrašus su mumis ir parodyti, kad problema ar kita informacija apie prekes

    3.Grąžinti prekes, mums su sekimo numerį, mes pristatymo naują elementą, kad jums artimiausiu metu

    Atsiliepimai

    Būtume dėkingi už jūsų atsiliepimą, jei jūs manote, laimingas apie tai, apsipirkimas, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių, o ne palikti neigiamą atsiliepimą, ačiū.

    DUK

    Q Yra koks nors sekimo numerį mano prekę?

    A:Taip,mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

    Q:Kokia produkto pakuotės?

    A:Orarganza dovanų maišelis +kurjerių krepšys

    Q:aš norėčiau nusipirkti daugiau vienetų savo daiktą , kas yra didmeninė kaina?

    A:Labas,ačiū už jūsų paklausimo, jei norite nusipirkti daugiau vienetų, prašome susisiekti su mumis .mums reikės skaičius jums reikia suteikti jums daugiau palankios kainos.

    Q:Jei aš noriu padaryti, pritaikyti produktus, tai ok?

    A: Taip, mes priimame pritaikymas, jei turite kokių nors idėjų, nuotraukų ar pavyzdžius, mes norėtume, kad dizainas jums ir padaryti mėginių per 7 dienas, daugiau informacijos, pokalbių su mumis trademanager.

    Žymos: garfildas pliušinis žaislas, lugia pliušas, mano littl poni žaislas, lėlės man per daug, mha plushie, squishmallow, sea horse statula, žaislas vienaragis, arklių važiavimo, lėlė arklių.

  • Atsiliepimai (1)

    • Tatyana Kosovec

      Small

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai