Kino Filmo Namų Sienos Lipdukas Pūsti Kinematografijoje Apdailos Kino Dekoracija Svetainės Vinilo Dizaino, Plakato W203 Kino Filmo Namų Sienos Lipdukas Pūsti Kinematografijoje Apdailos Kino Dekoracija Svetainės Vinilo Dizaino, Plakato W203 Kino Filmo Namų Sienos Lipdukas Pūsti Kinematografijoje Apdailos Kino Dekoracija Svetainės Vinilo Dizaino, Plakato W203

Kino Filmo Namų Sienos Lipdukas Pūsti Kinematografijoje Apdailos Kino Dekoracija Svetainės Vinilo Dizaino, Plakato W203

€8.19
Yra sandėlyje
w60343

Atsparus vandeniui: Taip
Modelio Numeris: w203
Klasifikacija: Grindų Lipdukai
Asmeniniams poreikiams: Prieinama
Nuimamas: Taip
Specifikacija: Single-piece Package
modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas
Savybės: Die pjovimo
Scenarijus: SIENOS
Stilius: Modernus
Spalvos: Galimos Spalvos
Medžiaga: PVC
Temos: modelis

  • ✓ Mūsų lipdukai yra miršta cut — ne spausdinamas, todėl jie nėra fone (aišku, ar kitaip).Prie sienos arba paviršiaus, galite kreiptis lipdukas, kad bus fonas.

    ✓ Nuotrauka gali neatitikti tikrojo dydžio.Tai yra Skaitmeninis pavyzdys rodo tikslu.Kad lipdukas tinka jums kosmoso 100% turėtumėte įvertinti savo vietos

    ✓ Mes naudojame aukštos kokybės matinis vinilo, kuris atrodo kaip dažų pradėjus taikyti prie sienos ir netoksiškas , aplinkos apsauga.

    ✓ Mūsų lipdukai laikysis beveik bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui sienos , stiklo , plastiko , medžio ir t.t ir šiek tiek tekstūruotos sienos.

    ✓ Sienos Vinilo Lipdukai yra lengvai nuimamas tačiau NĖRA daugkartinio naudojimo.

    ✓ Decal spalvos gali šiek tiek skirtis nuo spalvos jūsų kompiuterio ekrane

    ✓ mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti savo pirkimo!Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas,pls susisiekti su mumis pirmą kartą mes bus padaryti jums gerą sprendimą.

    DYDIS:

    S:42X44CM

    L:57X59CM

    Mes priimame į įprastinį savo dydžio , nedvejodami susisiekite su mumis !

    pls pasirinkti spalvą, tiesiai iš spalvos pasirinktinai , bet jei ten ne spalva norite, pls atminkite, kad peržiūrėti mūsų spalvų paletę , mes turime daug spalvų , todėl jūs galite rožinė jums patinka geriausia , tada palikite mums žinutę apie spalvą, jei jums reikia, kad ji !

    per savo patvirtina, puslapis po pirkimo , ten yra žinutė dėžutė galite parašyti pastabą, kad pardavėjas , galite rašyti į "spalvų" ir "Vartotojo vardas"( tik už asmeninį pavadinimas lipdukas)".

    Jeigu užmiršote parašyti, tada galite "susisiekti su pardavėju"

    Ten turi mėginio vaizdą jūsų nuorodą!

    Žymos: baomer žavesio, gimtadienis kinas, miegamasis plokštė, kinas tapetai, korėjos plakatas, kinas, dekoro skaičius, kinijos langų plėvelė, žiedas selfie klijuoti su trikoju, namų kinas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai