Šiuolaikiniai Šiuolaikiniai Šiuolaikiniai Šiuolaikiniai Šiuolaikiniai Šiuolaikiniai

Šiuolaikiniai "PASIDARYK pats" Didelis Sieninis Laikrodis Lipdukas, futbolininkai, Futbolo Žaidimas 3D Sieninis Laikrodis Laikrodžiai Gyvenimo Kambario Sienos Meno Dekoro

€16.54 €11.91
Yra sandėlyje
w60155

Prekės Pavadinimas: Kad Patogu Dienų
Medžiaga: Akrilo
Stilius: KŪRYBINGAS
Modelio Numeris: "PASIDARYK pats" -050
Funkcija: Antikos Stilius
Ekrano Tipas: Adata
Sieninis Laikrodis Tipas: 9 mm storio
modelis: abstraktus
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
Motivity Tipas: KVARCAS
Derinys: Atskiria
Tipas: Sieniniai Laikrodžiai

  • "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis

    Laikrodžiai yra reikalingi ir naudojami, laikas nuo laiko, dėl akivaizdžios priežasties, siekiant suteikti informaciją, laiko visą dieną.Šiuolaikinė versija laikrodžiai yra ne vien rodyti laiką, bet taip pat dekoratyvinis elementas kambario interjero.Tai jaudinantis dalykas, ypač "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis.Modernus dizainas pagimdė nuostabų dizaino laikrodžiai.Šios nuostabios dizaino, yra tikrai daug galimybių būti teisiamas ir dizaino, be abejo, sužadinti "PASIDARYK pats" entuziastams.Daugelis sieniniai laikrodžiai yra pagaminti, kaip pagal užsakymą ir jie yra pagaminti namuose.

    Šie laikrodžiai yra paprastai taip pat dideli.Atsisveikinti su mažesnių sieniniai laikrodžiai ir pasakyti " labas didesnės ir labiau intriguojantis didesnių laikrodžiai ant sienos.Geriausia žinia visiems, kiekvienas gali padaryti šios nuostabios laikrodžiai namie, jei jie turi pakankamai priemonių ir medžiagų,ir šiek tiek kantrybės.

    Lipdukas medžiaga: EVA Putos (Etileno Vinilo Acetato)

    Laikrodis Naterial: Arylic su Veidrodžio Efektas

    Valanda ranka: 31.5 cm / 23.5 cm

    Minutę ranka: 39 cm / 31.5 cm

    Laikrodis mašina:12 cm/ 10 cm

    Minimalus pasiekti dydis:63 x 63 cm / 50 x 50 cm

    Laikrodis galutinės apdailos dydis yra iki jums!

    Naudojimo Instrukcija: (, Prašome perskaityti atidžiai) 1.Laikrodžio spalvą problema 2. Gamintojai nori geriau apsaugoti gaminio paviršiaus 3. Kiekviena maža modelis yra rudos spalvos apsauginės plėvelės paviršiuje, mes turime jį pašalinti iki sumontavimo.

    Žymos: mados sienos žiūrėti, vroom sienų apdaila, apvalus laikrodis mechanizmas, napapijri, 2d sieninis laikrodis, didelis sieninis laikrodis stotis, 3d laikrodis sienos, sieninis laikrodis, metallica marškinėliai, sienos žiūrėti.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai