Naujovė Beyblade Sprogo Hoodies 3D Mados Spausdinti TV Anime BEYBLADE SPROGO Hoodie Striukės, palaidinės Mielas Animacinių filmų Vyrų/moterų Topai Naujovė Beyblade Sprogo Hoodies 3D Mados Spausdinti TV Anime BEYBLADE SPROGO Hoodie Striukės, palaidinės Mielas Animacinių filmų Vyrų/moterų Topai Naujovė Beyblade Sprogo Hoodies 3D Mados Spausdinti TV Anime BEYBLADE SPROGO Hoodie Striukės, palaidinės Mielas Animacinių filmų Vyrų/moterų Topai Naujovė Beyblade Sprogo Hoodies 3D Mados Spausdinti TV Anime BEYBLADE SPROGO Hoodie Striukės, palaidinės Mielas Animacinių filmų Vyrų/moterų Topai Naujovė Beyblade Sprogo Hoodies 3D Mados Spausdinti TV Anime BEYBLADE SPROGO Hoodie Striukės, palaidinės Mielas Animacinių filmų Vyrų/moterų Topai Naujovė Beyblade Sprogo Hoodies 3D Mados Spausdinti TV Anime BEYBLADE SPROGO Hoodie Striukės, palaidinės Mielas Animacinių filmų Vyrų/moterų Topai

Naujovė Beyblade Sprogo Hoodies 3D Mados Spausdinti TV Anime BEYBLADE SPROGO Hoodie Striukės, palaidinės Mielas Animacinių filmų Vyrų/moterų Topai

€16.95 €11.70
Yra sandėlyje
w60105

spalva: Mėlyna,Raudona,Žalia,Balta
Lytis: vyrai/moterys/vaikai/berniukai/mergaitės
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Atsitiktinis
Modelio Numeris: 3D Hoodies
Rankovės Stilius: Reguliariai
Originalus Vieta: Kinija
Produkto pavadinimas: Berniukų/Mergaičių Hoodie Palaidinės 3D Susagstomi megztiniai
Spausdinti: 3D Hoodies Palaidinės 3D Drabužiai
Tipas: Reguliariai
Nuimamas Dalis: NĖRA
Prekės Pavadinimas: aikooki
Drabužių Ilgis: Reguliariai
Modelio Tipas: Spausdinti
Uždaryti Tipas: NĖRA
Medžiaga: Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Elemento Tipas: Hoodies Susagstomi Megztiniai
Su gobtuvu: Taip
Kokybė: Aukštos Kokybės
Storis: STANDARTAS
žmonės: Jaunimui,Poroms
Sezono: Pavasarį,Rudenį,Žiemą
Apykaklės: Su gobtuvu

  • Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jums pirkti .Ačiū!

    PASTABA:

    1.Dydis Klaida: Dydis Diagrama Vadovas Plytelių Matavimo,Prašome Leisti 1-3cm Paklaida (1cm=0.3917 colių)

    2. Spalva: Įvairių kompiuterio ekranas gali rodyti skirtingas spalvas, net jei ji yra tos pačios spalvos.Taigi pagrindus e pakankamai spalvų skirtumas.Ačiū už jūsų supratimą.

    3. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos,plese, nedvejodami susisiekite su mumis!Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.Ačiū !

    Produkto Pavadinimas: Hoodies & Palaidinukė

    Medžiaga: Poliesteris

    Stilius: Laisvalaikio, Mados

    Mokėjimo

    Kredito kortelės linija yra.Mes priimame mokėjimus per Paypal,T/T ir "Western Union".Po apmokėjimo išvalytas mes pristatysime jums per 3 darbo dienas.Jei yra importo muitus ar mokesčius, tai yra pirkėjo atsakomybė

    Garantija

    1. Nors mes jau labai pasitikėjimas kokybės ir kainos pagal kiekvieną produktų, mes parduodame, mes negali garantuoti visiems pirkėjams būtų 100% patenkintas juos dėl skirtingų priežasčių.Bet nesvarbu, kas atsitiks, pažadame, kad mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, įvyko per sandorius.

    2.Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, pls susisiekti su mumis per 3 darbo dienas nuo dienos, kai jūs gausite siuntą.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    6. Pristatymo Laikas keičiamas taip:

    1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

    2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Jūsų iškilmingai bus mums geriau!labai ačiū!

    Žymos: beyblad, beyblade viršuje japonija, mielas hoodi, statulėlės beiblade, beyblad paleidimo, beyblade sprogo kibirkščių, pokemon palaidinukė, beyblade nemokamai, beyblade sprogo kibirkšties anime stadionas, ąsočiuose beyblade sprogo gt.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai