Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto

Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto

€9.32 €6.62
Yra sandėlyje
w59781

type1: Pet Apsaugos Neto
Type2: Kačių ir Šunų Vištienos Užskaitos Langą Dangtis
Medžiaga: Plastikiniai
Tipas: kovos su paukščių ju

  • Sunkiųjų Katė Grynasis Pet Apsaugine Danga Sodo Tvora Ir Pasėlių Tvoros Apsaugos Kačių Ir Šunų Vištienos Net Lango Padengti Apsaugos Neto

    Kulka Taškų: 1、Didelis Saugumas: Mūsų apsauginius tinklus gali geriausiai apsaugoti jūsų katė, net jei langų ir balkono yra atviros.Net jei esate toli, jums bus ne imtis bet kokios rizikos.

    2、Tvirtas Medžiaga: medžiaga yra plastiko, plieniniai vielos apsauginį tinklą, kuris yra patvarus ir bite-įrodymas, suteikiant geriausia apsauga!

    3、Optimalus Laukas: tinklinio audeklo akių dydis yra didelis (3x3 cm), ir apsauginis akies yra beveik visiškai skaidri.Nuo šiol, jūs galite mėgautis vaizdu iš balkono langą ir įdėti kačiukas ant krašto iš balkono!

    4、Sutaupyti Laiko: Naudoti išsamias naudojimo instrukcijas, supjaustyti reikiamo dydžio, ir saugus, be susiejimo, nr. apkaustai, reikalaujama.

    5、Tinka Kartų: saugos tinklai, tinka balkonų, langų ir vaikų žaidimų aikštelės.Norėdami išvengti daiktus nuo kritimo ir saugai užtikrinti, augintiniams, vaikams ir pan.Ir yra daug naudoja apsauginius tinklus, pvz., laipioti tinklus augalai ir dekoratyvinės tinklai.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: plastikas

    Spalva: balta

    Dydis(apie): 2 * 1,5 m/78.74*59.06 in, 3 * 2m/118.11*78.74 į 4 * 3m/157.48*118.11 tam, 6 * 3m/236.22*118.11 tam, 8 * 3m/314.96*118.11 į

    Svoris(apie): 150G, 200G, 330G, 550G, 650G

    Pareigos: katė saugumo tinklą, kuris apsaugo nuo katės pabėgti arba mažėja iš balkonų, langų, terasos ir kitose vietose.

    Pakavimo Sąrašas:

    4 * 3M: 20 Rinkinių, Kabliai + 15 Metrų pf Virvė

    6 * 3M: 25 Rinkiniai, Kabliai + 19 Metrų Virvės

    8 * 3M: 30 Rinkiniai Kabliai + 23 Metrų Virvės

    Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

    Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

    Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

    Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

    Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

    Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

    Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

    Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

    Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

    Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

    Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

    Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

    Žymos: 32 drt, net vištienos, stiprus langą ju, lg ekranas, tv, katė sėdynės langą, vištienos akių, katė hamakas, katė hamakas langą, katė langą katė, skoda langą ju.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai