ABS Anglies Pluošto Interjero Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Padengti Trim Tinka Jeep Grand Cherokee 2011 - 2018 Reikmenys, Automobilių Stilius ABS Anglies Pluošto Interjero Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Padengti Trim Tinka Jeep Grand Cherokee 2011 - 2018 Reikmenys, Automobilių Stilius ABS Anglies Pluošto Interjero Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Padengti Trim Tinka Jeep Grand Cherokee 2011 - 2018 Reikmenys, Automobilių Stilius ABS Anglies Pluošto Interjero Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Padengti Trim Tinka Jeep Grand Cherokee 2011 - 2018 Reikmenys, Automobilių Stilius ABS Anglies Pluošto Interjero Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Padengti Trim Tinka Jeep Grand Cherokee 2011 - 2018 Reikmenys, Automobilių Stilius

ABS Anglies Pluošto Interjero Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Padengti Trim Tinka Jeep Grand Cherokee 2011 - 2018 Reikmenys, Automobilių Stilius

€9.80
Yra sandėlyje
w59370

Elemento Plotis: 00inch
Prekės Pavadinimas: GRILIS@FUKA
Modelio Pavadinimas: Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Dangčio Apdaila
Metų: 2011-2018
Tipas: Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Dangčio Apdaila
Medžiaga: ABS
Elemento Tipas: Interjero Juostelės
Elemento Aukštis: 00inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Tinka: Jeep Grand Cherokee 2011-2018
spalva: Anglies Pluošto
Medžiagos Tipas: ABS
Elemento Ilgio: 00inch
Prekės Svoris: 00kg

  • Pastaba:

    Suderinama transporto priemonių yra tik nuoroda, sukelti tą patį automobilio modelį, gali būti skirtingai pagamintos kitoje šalyje.Prašome užtikrinti, kad jūsų automobilio, pavyzdžiui, mūsų nuotraukoje matyti, ar jis netelpa net savo automobilio modelį rodo, Suderinamumo sąrašas.jei bet differeces, prašome susisiekti su mumis prieš perkant, ačiū!

    Įmontuoti:

    Už " Jeep Grand Cherokee 2011-2018

    NE TINKA, dešinėje pusėje modelis!

    Būklė : 100% visiškai naujas

    Spalva:Kaip nuotraukose

    Medžiaga: Aukštos kokybės ABS Plastiko, turi anglies pluošto išvaizdą.Ne reali anglies pluošto

    Lengvas montavimas,3M juosta yra ne atgal.

    Griežtai Gamyklos QC bandymo ,Aukštos Kokybės garantija .

    Skirtinguose regionuose gali būti skirtingų versijų, modelių suderinamumo lentelė nuoroda tik informaciniais tikslais!

    Patvirtinti, kad jūsų automobilio yra tos pačios formos su forma ir mūsų produktus.

    Jeigu tu negali būti patvirtinta, pateikite paveikslėlį savo automobilį mums

    Įrengimas

    Prašome patikrinti, diegimo metodu, prieš perkant: Tai rekomenduojama, kad veikia, kai oras saulėtas, ar temperatūra yra aukšta, ar jums nereikia naudoti automobilį naktį.

    1.Švarus krašto rato stebulė pirmas.Gera vieta būti pritvirtintas,įsitikinkite, kad paviršius yra be dulkių, vandens ir aliejaus.Paviršiaus centru nereikia lipni dulkių ir rankena yra taip pat valyti kelią dulkių iš klijuoti su klijais paviršiaus.

    2. Naudokite plaukų džiovintuvas su šilumos visa roll.Šilumos, kol juostelės yra minkštas ir leiskite jam pasiekti wake-up efektu!Poveikis šildymo pasta yra panaudoti principą terminio plėtimosi ir susitraukimo.Po šildymo, gumos paviršiaus plečiasi ir lazdos, ir aušinimo susitraukimas iš karto sukuria lipnių jėga!

    Komplektą sudaro: 1Pc / Set Galiniai Kamieno Jungiklio Mygtuką Dangtis

    Žymos: renault thalia 2, 2011 m. grand cherokee, audi šoniniai veidrodėliai su posūkio signalus indikatorius, jeep grand cherokee apdaila, shkoda puikus 2, grand cherokee sėdynė, 300c, grand cherokee liftas, jeep langą, mercedes w238.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai