1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Šviesos Jungiklis ES/UK Standartas Smart Palieskite Belaidžio tinklo Jungiklis Stumti Skydelis Su LED Indikatorius Smart Šviesos Jungiklis^ 1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Šviesos Jungiklis ES/UK Standartas Smart Palieskite Belaidžio tinklo Jungiklis Stumti Skydelis Su LED Indikatorius Smart Šviesos Jungiklis^ 1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Šviesos Jungiklis ES/UK Standartas Smart Palieskite Belaidžio tinklo Jungiklis Stumti Skydelis Su LED Indikatorius Smart Šviesos Jungiklis^ 1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Šviesos Jungiklis ES/UK Standartas Smart Palieskite Belaidžio tinklo Jungiklis Stumti Skydelis Su LED Indikatorius Smart Šviesos Jungiklis^ 1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Šviesos Jungiklis ES/UK Standartas Smart Palieskite Belaidžio tinklo Jungiklis Stumti Skydelis Su LED Indikatorius Smart Šviesos Jungiklis^ 1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Šviesos Jungiklis ES/UK Standartas Smart Palieskite Belaidžio tinklo Jungiklis Stumti Skydelis Su LED Indikatorius Smart Šviesos Jungiklis^

1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Šviesos Jungiklis ES/UK Standartas Smart Palieskite Belaidžio tinklo Jungiklis Stumti Skydelis Su LED Indikatorius Smart Šviesos Jungiklis^

€8.50 €5.27
Yra sandėlyje
w59337

Dabartinis: 10A
Jungiklio Tipas: Mygtukas Jungiklis
Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: ce
Medžiaga: Akrilo

  • ES/UK Standartas Sienos Atsitiktiniai Spustelėkite Perjungti Akrilo Kristalų, Stiklo Ekranas 1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas Smart Stumti Skydelis su LED Indikatorius Juoda/Aukso

    Specifikacija

    Medžiaga: Akrilas&PC

    Spalva: juoda

    Svoris: 100g

    Savybės: atsitiktinis spustelėkite jungiklis su LED indikatorius

    Tipas: mygtukas jungiklis

    Jungiklio tipas: ES, UK standartas, 1/2/3/4 Gauja 1/2 Būdas

    LED Indikatorius: Taip

    Plokštės dydis: 86*90mm

    Įrengimas nuotolis: 60mm

    Įtampa: 220-250V

    Nominali Srovė: 16A

    Pakuotė:

    1*šviesos jungiklis

    2*varžtai

    Produkto Aprašymas

    - Tiesioginis stilius - tai šviesos jungiklis yra atsitiktiniai spustelėkite perjungti, naujo dizaino su atsparumas įbrėžimams akrilo kristalų, stiklo skydelis, suteikia geriausias atrodo, kad mišinys su bet kokios sienos konstrukcija.

    - LED indikatorius - minkštas mėlynos indikatorius rodo, on/off, aiškiai ir šis projektas padeda jums rasti pozicija lengvai ir tamsoje, bet nėra poveikio miegui.

    - Saugos garantija, atsparus vandeniui ir dulkėms akrilo kristalų, stiklo skydelis, šviesos jungiklį, -antipirenas medžiaga ir no elektros lanko naujos technologijos, kurios užtikrintų saugią ir patikimą darbo.

    - Tvirtos stiklo plokštės - savybės ne išnyks, purvui atspari ir lengva priežiūra.

    - Jokios elektros lanko - jums nereikia jaudintis dėl tarnavimo kontaktoriaus ar elektros lanko.

    - Prašymas - tinka gyvenamųjų ir komercinių srityse, pavyzdžiui, namų, biurų, verslo pastatus, oro uostus, mokyklas, viešieji tualetai, ligonines ir viešbučiai.

    - Aukštos kokybės medžiaga - pagamintas iš įrodymas PC ir akrilo medžiagos, apsaugo nuo nelaimingų atsitikimų vyksta ir patvarus.

    - Pajungimo schema-

    1. Atidarykite pakuotę ir išimkite produkto.

    2. Pašalinti skydelis su atsuktuvu.

    3. Prijunkite tinkamą laidai ir priveržkite varžtus.

    4. Priveržkite varžtais pritvirtinkite produkto.

    5. Galiausiai, spustelėkite skydelio į vietą ir prijungti prie elektros tiekimo.

    - Instrukcija-

    1. Geriau montavimo aukštis jungiklio yra 1,4 m nuo žemės ir 0,2 m atstumu nuo durų.

    2. Montavimo aukštis turėtų priklausyti nuo skirtingų aplinkų.

    3. Diegiant į maitinimo lizdą, prijunkite N eilutės kairėje pusėje lizdas, L linija, į dešinę pusę ir PE linijos iki viršutinės artimųjų pusės.

    4. Lizdo ar jungiklio, kuris yra įdiegtas, tualetas, balkonas, turėtų būti apsaugotas vandeniui padengti.

    Pastaba:

    1. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

    2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    Laivybos Politika:

    1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

    2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

    Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

    Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

    4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimų & Grąžinti:

    Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

    Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus iš pradžių, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

    AČIŪ!

    Žymos: led indikatorius, jungiklis, perjunkite wi-fi, bseed wifi, 12v jungiklis, fonas gimtadienio, ksg smart switch, lipdukas uk, kingda belaidžio tinklo jungiklis, "bluetooth smart switch, lizdas sienos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai