Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99 Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99 Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99 Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99 Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99 Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99

Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99

€7.89 €5.92
Yra sandėlyje
w5917

Užpildymo Medžiaga: Sintetinio Pluošto
Medžiaga: Dirbtinė oda
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Kalnų krištolas Automobilių Pagalvėlės Pagalvės Vairo Padengti Audinių lango Turėtojas Pečių Trinkelėmis rankinis Stabdis Pamainomis Porankiu Padengti FOU99 Aprašymas:

    Savybės:

    1. Šis Automobilis Pagalvėlės Pagalvė Pagamintas iš PU Odos Blizgesį Kristalai, Minkšta atminties putų formos, kad jūsų kūno.Sukurta siekiant suteikti jums paramą savo kaklo, papuošti savo automobilių interjeras, Prabangūs & Žavinga būdas.

    2. Automobilių Pagalvėlės Pagalvė yra nešiojamas ir patvarus, galite jį naudoti namuose, biure, arba, kai jūs vairuojate,,patogus Keleivių į plaukeliai į kelionę.

    3. AUTOMOBILIO SALONO ATNAUJINTI: Su savo prabangus putojantis dizainas, Kiti žmonės bus manote, kad jūsų automobilis yra labai kilnus, ir jie bus manote, kad jūsų automobilis yra aukštos klasės automobilio, kai jūs įtraukėte Automobilio Pagalvėlės Pagalvę ant savo automobilio sėdynės.

    4. KAKLO APSAUGA: Automobilių Pagalvėlės Pagalvė bus patogiai paremti jūsų galvą ir kaklą, atsipalaiduoti jūsų raumenys, ir padaryti savo vairavimo gyvenimo patogiau ir saugiau.ji yra pakankamai lanksti, kad, siekiant išvengti skausmo, kurį sukelia susidūrimo jūsų kaklo ar galvos atlošo priekinės sėdynės automobilio.

    5. PATOGUS: Jei kada nors norėsite sustoti poilsio zonoje, palei autostrada ir nusnūsti atsipalaiduoti per ilgą automobilio kelionę, tik pridėti šią pagalvę ant default atrama galvai ir reguliuoti savo vietą atloštos poziciją.

    6. NEŠIOJAMŲ PAGALVĖS: Automobilis Pagalvėlės Pagalvė yra mažas dydis ir lengvai atlikti.Jūs galite naudoti ją daugelyje vietų, pavyzdžiui, biuruose.Jūs galite įdėti pagalvę ant stalo ir guli ant pagalvės, kad miega, o kai jaučiatės pavargę po darbo kompiuteryje keletą valandų.

    7. PUIKI DOVANA IDĖJA: Ši pagalvė yra puiki dovana moterų, merginų, šeimos, draugų, ir kolegų.Dekoratyvinės Pagalvėlės Pagalvę, kad yra ne per šalta naudoti žiemą ar per karšta naudoti vasarą, jūs galite naudoti Ją bet kuriuo metų laiku.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Specifikacija:

    Pagrindinė Medžiaga: kalnų krištolas+PU odos

    Komplektą Sudaro:

    Pasirinkimas 1:

    1 x Automobilių Pagalvėlės Pagalvė

    Pasirinkimas 2:

    1 x Vairas Apsaugine danga(Vairas nepridedami)

    Pasirinkimas 3:

    1 x Audinių lango Turėtojas(Audinių nepridedami)

    Pasirinkimas 4:

    1 pora x Saugos Diržų Pečių Trinkelėmis(Saugos Diržas nepridedamas)

    Pasirinkimas 5:

    1 x rankinis Stabdis apsaugine danga(rankinis Stabdis, neįskaičiuotos)

    Pasirinkimas 6:

    1 x Perėjimas Apsaugine danga(Shift nepridedami)

    Pasirinkimas 7:

    1 x Porankiu apsaugine danga(Porankiu nepridedami)

    Žymos: cameleon silikono vairo rato gaubtas, automobilių kaklo pagalvė, Pagalvėlė, accessori automobilių, momo, automobilių pagalvė pagalvėlės fiat, automobilių lipdukas, automobilių pagalvėlės, galva poilsio, diamond audinių turėtojas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai