CACAZI Belaidį durų skambutį 300M Nuotolinio Vandeniui 1 Mygtukas 4 Imtuvų Pažangi LED Šviesos Namų Durų Bell Belaidžius 58 Varpeliais CACAZI Belaidį durų skambutį 300M Nuotolinio Vandeniui 1 Mygtukas 4 Imtuvų Pažangi LED Šviesos Namų Durų Bell Belaidžius 58 Varpeliais CACAZI Belaidį durų skambutį 300M Nuotolinio Vandeniui 1 Mygtukas 4 Imtuvų Pažangi LED Šviesos Namų Durų Bell Belaidžius 58 Varpeliais CACAZI Belaidį durų skambutį 300M Nuotolinio Vandeniui 1 Mygtukas 4 Imtuvų Pažangi LED Šviesos Namų Durų Bell Belaidžius 58 Varpeliais CACAZI Belaidį durų skambutį 300M Nuotolinio Vandeniui 1 Mygtukas 4 Imtuvų Pažangi LED Šviesos Namų Durų Bell Belaidžius 58 Varpeliais CACAZI Belaidį durų skambutį 300M Nuotolinio Vandeniui 1 Mygtukas 4 Imtuvų Pažangi LED Šviesos Namų Durų Bell Belaidžius 58 Varpeliais

CACAZI Belaidį durų skambutį 300M Nuotolinio Vandeniui 1 Mygtukas 4 Imtuvų Pažangi LED Šviesos Namų Durų Bell Belaidžius 58 Varpeliais

€49.44 €24.72
Yra sandėlyje
w58702

Maitinimo Šaltinis: 110V-220V
Skambinti Tipas: Belaidžio
Dažnis: 433mhz
Modelio Numeris: a50
Prekės Pavadinimas: CACAZI
Atsparus vandeniui: Taip
Tipas: Skambučius
Baterijos Režimu: 23A12V šarminės baterijos(neįeina baterijos)
Gavimo atstumas: 300M Nuotolinio (atviroje vietovėje)

  • Savybės ir specifikacijos

    1.Paspauskite mygtuką,, super mokymosi kodas gali laisvai išmokti rungtynės, gali būti neribotas atitikimo imtuvas. 2.Siųstuvo be varžtų tvirtinimo projektą, kad būtų užtikrintas vandeniui ir dulkėms. 3.Jei keli mygtukai yra suporuotas su viena ar daugiau imtuvų toje pačioje sistemoje, kiekvieną mygtuką galima nustatyti skirtingus skambėjimo tonus. 4.Power-off memory funkcija: vėl Įjunkite maitinimą ir po maitinimo išjungimas, nereikia iš naujo pritaikyti ir užrakinti melodija. 5.Skambinti mygtuką naudoti 23A12V baterijos (neįtraukta) ir imtuvo įtampa yra 220v. 6.Imtuvas yra prieinami įvairių žvakės, JAV/ES/JK Prijungti ir AS adapteriai, tinkantys daugeliui šalių. 7.Gavimo nuotolis:300 metrų atviroje vietovėje. 8.Belaidžio tinklo signalo turės įtakos kliūtis.Daugiau kliūčių, tuo daugiau rimtų signalo nuostolių. 9.Imtuvas turi 58 melodijos pasirinkti iš, ir apimtis yra 20-80db į 4 lygius. 10.Siųstuvo dydis:77*46*20mm 11.Imtuvo dydis:95*56*20mm 12.Tiesiog įjunkite imtuvą į elektros lizdą,paspauskite mygtuką " siųstuvą galima klijuoti prie durų su sąlyga, lipnios juostos.Pastaba: mygtukas, negali būti pateikti dėl geležies duris, nes ji trukdo signalo.Jei imtuvas neskamba, kai jūs paspauskite mygtuką, po to, kai jūs gaunate į durų skambutį, patikrinkite veiksmus: 1. Mygtuką turi būti įrengta šarminės baterijos 23A12V. 2. Prašome iš naujo-pora į durų skambutį.

    Kaip pora signalus?

    Porą būdas: paspauskite ir palaikykite muzikos imtuvo mygtuką maždaug 5 sekundes (įjungta šviesa), atleiskite muzikos mygtuką, tada paspauskite mygtuką iš karto, signalas yra sėkmingai suporuotas.

    Kaip keisti ir užrakinti muzikos?

    Paspauskite ir palaikykite muzikos ir garsumo mygtuką į imtuvą, prieš įkišant į elektros lizdą.Įkiškite į maitinimo lizdą, kol šviesos imtuvo sviecia, atleiskite muzikos ir garsumo mygtuką, paspauskite muzikos mygtuką, norėdami prisitaikyti prie mėgstamų muzikos skambėjimo toną, paspauskite ir palaikykite muzikos mygtuką dar kartą, kol, Kai įjungta šviesa, paspauskite siųstuvas du kartus, iš karto, ir muzika yra užrakinta sėkmingai.

    Kaip išspręsti, jei darbe nėra normalu,Kai gaunate prekes?

    1. Pabandykite porą signalų pirmas. 2. Prašome susisiekti su mumis, mes atsiųsime vaizdo, kad padėtų jums. 3. Jei yra problema su produktu, mes iš naujo siųsti imtuvas ar mygtuką, kad jūs.

    Žymos: belaidžio doorbel, nerūdijančio plieno jungiklis, astro a40 mod kit, bell wireless, cacazi naujausias belaidį durų skambutį, durų bell cam wireless, cacazi balta belaidį durų skambutį, astro baterija, ios durų bell wireless, vedio durų bell wireless.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai