WiFi RF433 Smart Touch Užuolaidų ritininės Žaliuzės Variklio Jungiklį Tuya Smart Gyvenimo App WiFi RF433 Smart Touch Užuolaidų ritininės Žaliuzės Variklio Jungiklį Tuya Smart Gyvenimo App WiFi RF433 Smart Touch Užuolaidų ritininės Žaliuzės Variklio Jungiklį Tuya Smart Gyvenimo App WiFi RF433 Smart Touch Užuolaidų ritininės Žaliuzės Variklio Jungiklį Tuya Smart Gyvenimo App WiFi RF433 Smart Touch Užuolaidų ritininės Žaliuzės Variklio Jungiklį Tuya Smart Gyvenimo App WiFi RF433 Smart Touch Užuolaidų ritininės Žaliuzės Variklio Jungiklį Tuya Smart Gyvenimo App

WiFi RF433 Smart Touch Užuolaidų ritininės Žaliuzės Variklio Jungiklį Tuya Smart Gyvenimo App "Nuotolinio Valdymo pultas Veikia su Alexa "Google" pradinis

€12.39 €7.43
Yra sandėlyje
w58601

Dažnis: 433 MHz
darbinė temperatūra: 0-80 Celsijaus
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: MoesHouse
WiFi Protokolas: IEEE 802.11 b/g/n
Budėjimo Galia: Mažesnė arba lygi 0,5 w
Keliamoji galia: Mažiau nei arba lygus 600W
Ryšio Režimas,: Nulinės Linijos ,Ugnies Linija
Belaidis Ryšys: RF
Dabartinis: 2,5 A
Standartinis Kodas: 1527
Darbinė Įtampa: AC 100-240V 50/60Hz

  • WiFi RF433 Smart Touch Panel Užuolaidos, Žaliuzės Roller Užrakto Jungiklis(2/3 Būdas) Multi-Control Tuya Smart Gyvenimo Relay "Programėlę Statusą ir Apšvietimo Jungiklis Wireless MHz433 Nuotolinio Valdymo Motorizuotas Užuolaidų Motorinių Reikia,Dirba su Alexa Echo "Google" pradinis

    Pagal Moeshouse

    2020 Naują Atvykimo atnaujinti Daugiau Asmeninį Taškai: Update1:Multi-control daug paprasčiau

    Update2:Naujas poravimo režimą su WiFi+Bluetooth

    Update3:Apšvietimas ON/OFF pasirinktinai

    Suteikti daug patogiau ir naujinius jūsų protingas gyvenimo būdas kaina nepasikeitė, kaip ir anksčiau.

    Produkto Savybės:

    1.Lengvai paversti savo namų į smart vienas naujas galingas funkcionalus smart užuolaidų jungiklis;2/3-taip, multi-control asociacijos kontrolė 1 ritininės žaliuzės,užrakto užuolaidėlė su keliais užuolaidų jungikliai;Protingai valdyti savo ritininės žaliuzės,užrakto užuolaidos gerokai paprasčiau su keliais kontroliuoti režimai;RF nuotolinio ir rankinio valdymo jūsų užuolaidos neprivaloma ir prieinama tuo tarpu su RF dažnis pastatytas,kad grupės kontrolės keli jungikliai su viena Nuotolinis jungiklis;pasiekti multi-control įtraukiant į kitus smart jungikliai;gali dirbti su smart užuolaidų variklis roller užraktas/žaliuzės suprasti, automatikos visiems užuolaidos namie, įtraukti variklio atspalvių arba kitų panašių įrenginių į savo smart namuose su " Smart Užuolaidų Variklio! (Pastaba:užuolaidų variklis nėra įtrauktos į paketą,jums reikia savarankiškai įsigyti ją;RF nuotolinio valdymo jungiklis yra įtrauktas į paketą.)

    2.Nuotoliniu būdu valdyti įrenginius su išmaniuoju telefonu per "Smart Gyvenimo ir Tuya App, kur esate, Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" pradžia leidžia hands-free valdymas balsu.

    3.Įdėkite naujų funkcijų į modernizuotos Smart Gyvenimo Tuya App apšvietimo jungiklio nustatymas taip pat,suteikiant daug daugiau žmogiškas protingas operacija dizaino išmaniųjų gyvenimo būdą;dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

    4.Suderinti įvairių rūšių užuolaidos, pvz., langų žaliuzės/roller blinds/žaliuzės /roller užrakto.Įdiegti Smart Užuolaidų Jungiklį daug vietų,pvz., biuro/studijų/miegamasis/ gyvenamasis kambarys ir t.t.,net kontroliuoti Markizės savo kieme.

    5.Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val, nuo pirmadienio iki sekmadienio ,ir pan.) su programa;daug lengviau veikti poravimo režimu pridedant įrenginyje su Wi-fi ir Bluetooth prijungti;įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

    DĖMESIO:RF Nuotolinio Valdymo Jungiklis Gali Dirbti Tik su RF+WiFi Užuolaidų Jungiklis.

    Pagrindiniai Techniniai Duomenys:

    Užuolaidų Jungiklis:

    Darbo Įtampa:AC 100-240V 50/60Hz

    Keliamoji Galia ne didesnė kaip 600W

    Srovė:2,5 A

    Budėjimo Galia:≤0,5 W

    Darbinė Temperatūra:0-80℃

    WiFi Protokolas:IEEE 802.11 b/g/n

    Ryšio Režimas:Nulinės Linijos ,Ugnies Linija

    RF Nuotolinio:

    Dažnis:433 MHz

    Standarto Kodas:1527

    Belaidis ryšys:RF

    Akumuliatorių Reikia*1

    Žymos: pereiti tuya, namų smart, pritaikyti wifi, baterija e58, fonas gimtadienio, durų tuya smart, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, sandėlyje, žaidimas nintendo jungiklis.

  • Atsiliepimai (5)

    • Rolemodel10

      Perfect, if you need several pidelos all together why I ordered 2 different than 2 weeks and they're not the same, change the programming method and so on. Although they are the same

    • Funtime9227

      All right quality article, works perfectly

    • Darusha 1996

      Perfect, nothing to say. Delivered quickly, conform to the order, easy to install is works perfectly. Thanks to the seller.

    • Darkforce Roa

      Am very satisfied good quality, top seller and it came quickly

    • Hsm123 Hmt

      I just have to try everything ok, hope it works :)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai