500mm Gumos Dirželis Raktas Universalus Raktas Atidarytuvas Priemonė, Gumos Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Automobilių Remonto Įrankiai, Multi-funkcija Naujas 500mm Gumos Dirželis Raktas Universalus Raktas Atidarytuvas Priemonė, Gumos Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Automobilių Remonto Įrankiai, Multi-funkcija Naujas 500mm Gumos Dirželis Raktas Universalus Raktas Atidarytuvas Priemonė, Gumos Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Automobilių Remonto Įrankiai, Multi-funkcija Naujas 500mm Gumos Dirželis Raktas Universalus Raktas Atidarytuvas Priemonė, Gumos Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Automobilių Remonto Įrankiai, Multi-funkcija Naujas 500mm Gumos Dirželis Raktas Universalus Raktas Atidarytuvas Priemonė, Gumos Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Automobilių Remonto Įrankiai, Multi-funkcija Naujas 500mm Gumos Dirželis Raktas Universalus Raktas Atidarytuvas Priemonė, Gumos Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Automobilių Remonto Įrankiai, Multi-funkcija Naujas

500mm Gumos Dirželis Raktas Universalus Raktas Atidarytuvas Priemonė, Gumos Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Automobilių Remonto Įrankiai, Multi-funkcija Naujas

€3.79 €2.27
Yra sandėlyje
w58291

Modelio Numeris: G186531
Prekės Pavadinimas: hoomall
Tipas: universalus raktas
Kilmės: KN(Kilmės)
Prašymas: Multi-funkcija namų ūkio įrankiai
Sulenkite ilgis: 210mm
spalva: Sidabrinė juoda
Funkcija 1: veržliaraktis universalios
Funkcija: Reguliuojamas Bionic Raktas
Medžiaga: Kita
Paslauga: mažmeninės didmeninės
Savybės: neslidžia
2 funkcija: aukštos kokybės Multitools
Tipas 1: gumos juostos veržliarakčio
Ruožas ilgis: 500mm

  • Šešiasdešimt aštuoni tūkstančiai šeši šimtai penkiolika

    67069

    Produkto Aprašymas :

    Produkto Pavadinimas:universalus raktas

    Medžiaga:45# plienas Guma

    Spalva:Gary juoda

    Kiekis:1pc

    Svoris:135g

    Dydis : apytiksl. 21cm( sulankstytas) / 50.0 cm (išskleisti) Kiekis: 1pc

    Pareigos: Gumos juostos telpa maždaug objests bet kokios formos atlaisvinti,sugriežtinti arba palaikykite be jokių paviršiaus pažeidimų.

    Produktas Apima:

    1 vnt x Gumos juosta Raktas

    Laivybos Politika:

    1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

    2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

    Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

    Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

    4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimų & Grąžinti:

    Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

    Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus iš pradžių, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

    AČIŪ!

    Žymos: veržliarakčiai žmonės, nustatyti raktas, pagrindiniai reketas, auto įrankis, diržas raktas, sunkvežimių remonto įrankiai, multi įrankis, veržliaraktis, beždžionė veržliaraktis, raktas santechniko, raktas kablys.

  • Atsiliepimai (2)

    • Favorocofatatal

      Norms

    • Maznik Se

      Seller to compensate

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai