Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai

Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai

€34.30 €21.95
Yra sandėlyje
w58042

Tipas 2: Akrilo
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Roplių Veisimo Dėžutę
Tipas 1: Skaidrus
Tipas: Roplių Veisimo Dėžutę
Didmeninė: Taip
Tipas 4: Veisimo Dėžės
3 tipas: Pet Terariumai Šėrimo Bakas

  • Roplių Veisimo Lauke Skaidraus Akrilo Roplių Terariumai Šėrimo Langelį Gekonai Vorai

    Kulka Taškų: 1、Kelių priežasčių: Mūsų roplių lauke, tinka didinimo ar gabenimą, vorai, gekonai, varlės, mažosios gyvatės ir kitų vabzdžių ir smulkių gyvūnų, kuris yra puikus pastebėjimas.

    2、Premium ir Saugus: skaidrus roplių lauke yra saugus ir netoksiškas, tvirtas ir ne deformuojamuosius, todėl jūs galite mėgautis gero žiūrėjimo.Jūs galite pamatyti savo augintinio elgesį, bet kuriuo metu ir bet kur.

    3、Lengva Valyti: Į langelį funkcijas, praktinis, drenažo skylę, todėl vandens keitimas ir valymas lengva, ir jūs galite įjungti nakties šviesos geriau žiūrėti.

    4、Ventiliuojama Dėžė: Keletą iš anksto nustatyti ventiliacijos angos yra naudojami išsklaidyti šilumos ir pateikti pakankamą oro cirkuliaciją.

    5、Puikus Ekranas: integruotas langelis gali augti augalai ir didinti augintiniai forma apskrito ekosistemos.Tuo pačiu metu, ji gali būti naudojama siekiant sukurti džiunglės ar dykuma aplinka, kuri yra labai graži. (Šis produktas neturi būti ornamentu)

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Roplių Veisimo Dėžutę

    Medžiaga: akrilas, plastikas

    Dydis: apie 21.5 cm*17,5 cm*29.5 cm/8.46*6.89*11.61 į

    Svoris: apie 950g

    Tinka: tinka auginti vorai, gekonai, varlės, mažosios gyvates, ir t.t.

    Įpakavimas: dėžutės

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Roplių Veisimo Dėžutę

    Apmokėjimas:

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Vežimą:

    1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

    Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

    2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

    3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

    4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

    5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimai:

    Žymos: acrilic dėžės, plastikinių terariumų, sty roplių, vabzdžių terariumai, Gecko, pokemon, composite akrilo lange, stiklo gamykla terariumai, dekoro terariumai, priedai ropliai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai