Tepalui atsparus Vandeniui Linijinės kino Žuvų Tvenkinys Linijinės Sodas, Baseinas Sustiprinta HDPE Sunkiųjų Garantija Kraštovaizdžio Baseinas, Tvenkinys 1.5x3m Tepalui atsparus Vandeniui Linijinės kino Žuvų Tvenkinys Linijinės Sodas, Baseinas Sustiprinta HDPE Sunkiųjų Garantija Kraštovaizdžio Baseinas, Tvenkinys 1.5x3m Tepalui atsparus Vandeniui Linijinės kino Žuvų Tvenkinys Linijinės Sodas, Baseinas Sustiprinta HDPE Sunkiųjų Garantija Kraštovaizdžio Baseinas, Tvenkinys 1.5x3m Tepalui atsparus Vandeniui Linijinės kino Žuvų Tvenkinys Linijinės Sodas, Baseinas Sustiprinta HDPE Sunkiųjų Garantija Kraštovaizdžio Baseinas, Tvenkinys 1.5x3m Tepalui atsparus Vandeniui Linijinės kino Žuvų Tvenkinys Linijinės Sodas, Baseinas Sustiprinta HDPE Sunkiųjų Garantija Kraštovaizdžio Baseinas, Tvenkinys 1.5x3m Tepalui atsparus Vandeniui Linijinės kino Žuvų Tvenkinys Linijinės Sodas, Baseinas Sustiprinta HDPE Sunkiųjų Garantija Kraštovaizdžio Baseinas, Tvenkinys 1.5x3m

Tepalui atsparus Vandeniui Linijinės kino Žuvų Tvenkinys Linijinės Sodas, Baseinas Sustiprinta HDPE Sunkiųjų Garantija Kraštovaizdžio Baseinas, Tvenkinys 1.5x3m

€8.71 €6.27
Yra sandėlyje
w57698

Medžiaga: Kita

  • Kulka Taškų:

    1、Saugus Naudojimas: paviršius šios tvenkinys linijinės yra lygus, dydis yra 1,5 X 3 m, ir jis yra pagamintas iš HDPE medžiagos, ir jis yra saugus jūsų žuvų ir augalų gyvenimą.Pagalbinės medžiagos ištirpinti gamybos atitikti saugos standartus maisto pakuotės

    2、Lankstus Įdėklas: tvenkinys linijinės funkcijos geros lankstumas, kad būtų lengva sulankstyti ir lenkimo kontūrą/kontūras tvenkinys, uolos ir kriokliai.Ilgio, pločio ir gylio baigė tvenkinio, tvenkinys linijinės gali būti pritaikytas, kad atitiktų įvairių netinkamų paviršių bei konkrečių dydžių.

    3、Ilgaamžiškumas: storis tvenkinys linijinės yra maždaug 0,6 MM/0.02 in(apie)suteikia puikias patvarumo, išlaikant galimybę ruožas.Ir jis gali būti veikiamas saulės spindulių, uolų, ir pradūrimui užtikrinti, metų nepertraukiamo naudojimo.

    4、Lengva Valyti: Šis tvenkinys linijinės suteikia plokščią paviršių jūsų tvenkinio ir sumažina kaupimosi dirvožemyje.Ir ji gali veiksmingai užkirsti kelią kenksmingų medžiagų į dirvožemį nuo skverbiasi į tvenkinį ir teršia vandenį, todėl, kad jūs galite lengvai švaraus tvenkinio.

    5、Platus: tvenkinys linijinės yra idealus vandens sodai, tvenkinių ir kieme kriokliai.Ir jis yra idealus, tvenkiniai, įvairių dydžių, su stačiais arba švelnus šlaitai, siauras kampai, kontūrų ir lentynos.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Tvenkinys Linijinės

    Medžiaga: HDPE (Aukšto Tankio Polietilenas)

    Storis: apie 0,6 mm/0.02 į

    Dydis: dydis: 5 pėdos x 10 kojų, apie 1,5 x 3 metrų

    Svoris: 520g

    Pareigos: tvenkinys linijinės, naudojamą žuvų tvenkinys, upelis fontanas ir vandens sodą.

    Pakavimo Sąrašas:

    Tvenkinys Linijinės*1

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: žuvis vandens žaislas, filtras koi tvenkinys, linijinės tvenkinys, audinio baseinas, baseinas plaukti, tvenkinys saulės, filmas tvenkinys, fonas akvariumui, intax, baseinas liner.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai