ADA 5 Trąšų Penac P+Penac W+Turmalinas BC+Aišku, Super+Bacter 100 Augalų Bakas žolės šaknys trąšų, augalų maisto NEMOKAMAS PRISTATYMAS ADA 5 Trąšų Penac P+Penac W+Turmalinas BC+Aišku, Super+Bacter 100 Augalų Bakas žolės šaknys trąšų, augalų maisto NEMOKAMAS PRISTATYMAS ADA 5 Trąšų Penac P+Penac W+Turmalinas BC+Aišku, Super+Bacter 100 Augalų Bakas žolės šaknys trąšų, augalų maisto NEMOKAMAS PRISTATYMAS ADA 5 Trąšų Penac P+Penac W+Turmalinas BC+Aišku, Super+Bacter 100 Augalų Bakas žolės šaknys trąšų, augalų maisto NEMOKAMAS PRISTATYMAS ADA 5 Trąšų Penac P+Penac W+Turmalinas BC+Aišku, Super+Bacter 100 Augalų Bakas žolės šaknys trąšų, augalų maisto NEMOKAMAS PRISTATYMAS ADA 5 Trąšų Penac P+Penac W+Turmalinas BC+Aišku, Super+Bacter 100 Augalų Bakas žolės šaknys trąšų, augalų maisto NEMOKAMAS PRISTATYMAS

ADA 5 Trąšų Penac P+Penac W+Turmalinas BC+Aišku, Super+Bacter 100 Augalų Bakas žolės šaknys trąšų, augalų maisto NEMOKAMAS PRISTATYMAS

€24.55 €23.33
Yra sandėlyje
w57664

Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Tipas: žuvys
Kilmės: JP(Kilmės)

  • ADA 5 Trąšos Turmalinas BC + Aišku, Super + Bacter 100 + Penac P + Penac W Žuvų/Krevetės/Apsodintas Akvariumas 65grams

    Jis yra geras 20G iki 30G bakas(24L*12W) ir žmonės turi skirtingų būdų nustatyti baką, jei manote, kad reikia įdėti daugiau trąšų ar bake yra didesnis dugno plotas, prašome gauti daugiau maišų.

    Bacter 100 0.35 oz (10g)

    Bacter 100 yra substrato priedų, kurių sudėtyje yra daugiau kaip 100 rūšių substrato bakterijų ramybės state.By purkšti ant bazinio pagrindo, tai gali padaryti idealus substratas environment.By taikyti ant mėlyna žalia dumblių, ji slopina augimą jį.

    Aišku, Super 0.18 oz(5g)

    Tai yra substrato priedas pagamintas iš aktyvintos anglies ir organinių rūgščių.Aišku, Super padeda augimą microorganisms.By purkšti ant bazinio pagrindo, tai skatina mikroorganizmų augimo pagrindo, ir stabilizuoja aplinka.

    Turmalinas BC 0.35 oz (10g)

    Turmalinas BC yra bauda bambuko medžio anglių, sugeriančių organinių teršalų, cheminių medžiagų ir turmalinas.Pridėti šiek tiek virš substrato metu pradinis parengimas, ir tai padės gerinti substrato aplinka.

    PENAC W 0.7 oz (20g)

    PENAC W yra substrato priedą.Jis apsaugo nuo substrato iš vis anaerobinis ir pagerina substrato aplinka.Ji taip pat gali būti pridėta tiesiogiai atveju, kai trūksta deguonies bakas.

    PENAC P 0.7 oz (20g)

    PENAC P substratas priedą pagerinti dirvožemio kokybę.Pridėti jį steigiant substrato, ir ji gali padėti augalams plisti šaknų ir skatina jų sveiką augimą.Šis produktas yra ypač veiksmingas, kai auga rozetės formos augalai, tokie kaip Cryptocoryne ir Echinodorus, kurie yra linkę skleisti šaknis į substratą.

    Čia yra kur sėkmę ar nesėkmę savo pasodinti bakas gali atsitikti.

    Dažnai matome, vietos žuvų parduotuvė papuošti apačioje savo bakas su smėliu.Tai ok?

    Atsakymas yra: Taip.TAČIAU....NR. ....į apsodintas akvariumas jei norite matyti sodas klestėtų stiliaus akvariumas.

    Bakterijos gamyklos?

    1 svarbus skirtumas, apsodintas akvariumas, palyginti su įprastinių akvariumas mes optimizavimas naudojimo naudingų bakterijų.Taip, gerosios bakterijos padeda išlaikyti jūsų akvariumą.Mes nuolat gyventi išteklių (žuvų ir krevečių) mūsų bakas.Didesnės gyventojų savo live akcijų, tuo greičiau vanduo tampa nešvarus.Dauguma žmonių galvoja, filtras yra skirtas valymo darbo.Iš tikrųjų jie yra pusė teisinga.Filtravimo sistema nėra gera iš didesnių dalelių į jūsų vandens.Bet kai žuvys ir krevetės pee ir poo savo akvariumo, amoniako lygį savo akvariumo padidės.Tai yra nuodų, kad visi gyvi atsargos!

    Naudingų bakterijų padėti pakeisti amoniaką į nitratus.Nitratų yra sugeriama jūsų vandens augalų tręšimui.Taigi, ciklas yra baigtas!Ką nors sukurti šiukšlių, kažkas konvertuoti šiukšles kažkas vartoti konvertuoti šiukšles.Visi laimingi.

    Siekiant išlaikyti pakankamai bakterijų, dirbti už jus, jūs turite pateikti pakankamai namuose už juos.Bakterijos auga pridėti prie apatinis sluoksnis iš pagrindų ir keraminių bio žiedas.Neplaukite savo filtras su vandeniu iš čiaupo!Chloro bus nužudyti visus jūsų bakterijų.Galima plauti filtrą metu vandens keitimas.Naudoti atgal senas vandens, jūs pašalinti iš akvariumo.

    Kur gauti bakterijos?

    Bakterijos auga jūsų filtro ir akvariumas kai viskas yra nustatyti.Tai yra, kodėl mes patariama leisti akvariumą, kuriame veikia 1 ar 2 savaites prieš pridedant bet gyventi atsargos.

    Tačiau, ADA turi keletą stebuklingų miltelių :). 5 rūšių ADA bakterijų milteliai yra vienas nuostabus derinys, kuris gerokai padidinti auga bakterijos.Bacter 100, Aišku, super, Turmalinas BC, Penac P ir Penac W. Jums nereikės pirkti visus 5 butelius šių miltelių.

    Kaip sukonfigūruoti žvyro?

    Veiksmai: Nuvalykite jūsų akvariumas su švaria šluoste.Nenaudokite muilo ar cheminių medžiagų.Skleisti ADA 5 elementai, tolygiai apačioje.Įdėti 1 colio grūsti lavos akmenų IR/ARBA galios smėlio.Įdėti 1 ar 2 colių žvyro.ADA Amazonia žvyro, rekomenduojama.

    Padaryti

    Svarbu turėti ne mažiau kaip 1 colių apačioje žvyro jūsų apsodintas akvariumas.

    Nevalykite arba sutrikdyti apačioje žvyro.Kai bakterijos yra nustatyti apatinis sluoksnis, jie ne taip, kaip jums trukdyti savo namuose.

    Pristatymas:

    Mes laivas visame pasaulyje, teisę į jūsų slenksčio.

    Prašome leisti 3 - 7 darbo dienas, už laivybos būti atliktas po to, kai mokėjimas buvo gautas.Pristatymo paprastai imtis 2-12 darbo dienas iki EMS, ir 14-21 darbo dienų Kinija Po Oro Paštu.

    Susisiekite Su Mumis:

    Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą.Mes susisieksime su jumis artimiausiu metu.

    Apie Atsiliepimą

    Mes branginame mūsų klientus ir mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos, kad mes galime išspręsti problemą.

    Žymos: akvariumo žuvų bakas, lady siurbliai 2018, mini akvariumas, ada akvariumas, Root, bebe atgimsta dollmai, LILI, nemokama žuvų bakas akvariumas, augalų šaknys, žuvų bakas medūza.

  • Atsiliepimai (1)

    • Kunalkapur34

      didn't ship my order

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai