Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Diabeto Edema Šlepetės Patinę Riebalų Kojų Vaikščioti Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė Batų Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Diabeto Edema Šlepetės Patinę Riebalų Kojų Vaikščioti Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė Batų Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Diabeto Edema Šlepetės Patinę Riebalų Kojų Vaikščioti Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė Batų Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Diabeto Edema Šlepetės Patinę Riebalų Kojų Vaikščioti Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė Batų Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Diabeto Edema Šlepetės Patinę Riebalų Kojų Vaikščioti Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė Batų Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Diabeto Edema Šlepetės Patinę Riebalų Kojų Vaikščioti Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė Batų

Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Diabeto Edema Šlepetės Patinę Riebalų Kojų Vaikščioti Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė Batų

€33.07 €32.74
Yra sandėlyje
w57602

spalva: mėlyna
47#: Vidinis ilgis 285mm
38#: Vidinis ilgis 240mm
36#: Vidinis ilgis 230mm
Produkto pavadinimas: Diabetas Riebalų Batai
35#: Vidinis ilgis 225mm
44#: Vidinis ilgis 270mm
49#: Vidinis ilgis 295mm
34#: Vidinis ilgis 220mm
48#: Vidinis ilgis 290mm
Modelio Numeris: 05 Mėlyna
42#: Vidinis ilgis 260mm
46#: Vidinis ilgis 280mm
Kilmės: KN(Kilmės)
Produkto Tipas: Elektroninių Koja Failą Dalys
41#: Vidinis ilgis 255mm
40#: Vidinis ilgis 250mm
39#: Vidinis ilgis 245mm
37#: Vidinis ilgis 235mm
45#: Vidinis ilgis 275mm
43#: Vidinis ilgis 265mm

  • Moterų ypač Plati, Plotis Reguliuojamas Šlepetės cukriniu Diabetu Edema Šlepetės Patinusios Kojos vaikščioti Pėsčiomis, Patalpų Lauko Ortopedinė Avalynė

    1.Neaustinio audinio, viršutinis audinys viršutinę su aukštos patogumą ir vėdinimą, patirtis minkštas vaikščioti kojomis 2. Nešiojamų kulno velcro kulnas yra nešiojamas ir erdvus, siekiant užkirsti kelią, kad kulnas nuo spaudimas, pagerinti patogumą dėvėti ir vaikščioti, išvengti smūgio koja. 3. Kvėpuojantis plono tinklelio pamušalas-batų yra pagamintas iš orui plono tinklelio medžiagos padidinti orui ir užkirsti kelią prakaitavimas, pėdų, pagerinti pėdų sveikata ir komforto Minkšta ir kvėpuojanti institucija, Pagamintas iš audinys batai, novatoriškas ir patogus, kvėpuojantis, leidžiant gryname ore, judėti bato viduje, leidžia fiziniai apyvartą Išlaikyti savo kojas sausas ilgą laiką Vidinis kvėpuojantis akies viduje batų pagamintas iš orui tinklelio, kuris yra tvirtas orui ir išlaiko kojas sausas.Nešiojamų Velcro Kulnas atgal batų padeda Velcro uždaryti, todėl, kad ji yra paprasta reguliuoti kulno batų, taip, kad kojos gali visiškai mėgautis komfortu.Apvalios galvos patogus kojų Žmonėms su nepatogiai pėdomis turėtų atkreipti ypatingą dėmesį į kelią gniaužimas.Apskritojo toe turi kojų kosmoso pakankamo pločio ir gylio.Pagerinti patogumą dėvėti ir vaikščioti, siekiant išvengti žalos nuo kojų ekstruzijos Juoda Kava

    Jei rasti, kad tai nėra pats su pardavimo veda aprašymas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

    Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

    Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

    Vežimas

    Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant E-paketinio ,Kinija paštu ir t. t.pasiekti dauguma šalių per 30-35 dienas.

    Visus importo mokesčius arba mokesčius, pirkėjų atsakomybę.Klientas galėtų paliko žinutę, kad geriausią kainą už deklaruota vertė sąskaitoje faktūroje, siekiant išvengti mokėti didelių mokesčių.

    Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.

    Jei klientas negali gauti paketą dėl importuotos šalies politikos, mes negali būti prarastas.tikimės, kad jūs galite suprasti

    Atsiliepimai

    Mes esame priklausomi nuo mūsų produkto kokybės ir klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti.

    Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

    Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

    Žymos: croc batų, kūno kremas korėjos, ypač plati, kojos bateliai vyrai, vieną cukriniu diabetu batų, arbata cukriniu diabetu, sportiniai batai diabetikams, Slim, deginti riebalus, cukriniu diabetu dieną, mėlyna pleišto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai