B. B. F Padaryti IWB KYDEX Dėklas Rankų darbo Custom Tinka: Glock 17 22 31 Ginklą Dėklo Viduje Paslėpti Atlikti Pistoletas Atveju Maišelis B. B. F Padaryti IWB KYDEX Dėklas Rankų darbo Custom Tinka: Glock 17 22 31 Ginklą Dėklo Viduje Paslėpti Atlikti Pistoletas Atveju Maišelis B. B. F Padaryti IWB KYDEX Dėklas Rankų darbo Custom Tinka: Glock 17 22 31 Ginklą Dėklo Viduje Paslėpti Atlikti Pistoletas Atveju Maišelis B. B. F Padaryti IWB KYDEX Dėklas Rankų darbo Custom Tinka: Glock 17 22 31 Ginklą Dėklo Viduje Paslėpti Atlikti Pistoletas Atveju Maišelis B. B. F Padaryti IWB KYDEX Dėklas Rankų darbo Custom Tinka: Glock 17 22 31 Ginklą Dėklo Viduje Paslėpti Atlikti Pistoletas Atveju Maišelis B. B. F Padaryti IWB KYDEX Dėklas Rankų darbo Custom Tinka: Glock 17 22 31 Ginklą Dėklo Viduje Paslėpti Atlikti Pistoletas Atveju Maišelis

B. B. F Padaryti IWB KYDEX Dėklas Rankų darbo Custom Tinka: Glock 17 22 31 Ginklą Dėklo Viduje Paslėpti Atlikti Pistoletas Atveju Maišelis

€16.53
Yra sandėlyje
w57515

Kilmės: KN(Kilmės)
Dydis: Right Hand/Left Hand
Medžiaga: kydex
Kokybiškos: Rankų darbo
Modelio Numeris: Glock 17/Glock 22/Glock 31x (Gen 1-5)
spalva: Geltona/Juoda
Prekės Pavadinimas: B. B. F PADARYTI

  • ATLIKTI SU PASITIKĖJIMU: Prašome naudoti mūsų nešiojami paslėpti dėklas apsaugoti savo Glock Pistoletas.Tai yra mūsų aukštos kokybės KYDEX IWB Dėklas pritaikytų Glock 17 / Glock 22 / Glock 31 modelis.Ji yra ne tik labai tiksliai, bet taip pat tvirtas ir patvarus, ir gali būti paslėptas ir nešiojamų, todėl jūs galite apsaugoti save bet kada, bet kur.JAV .08" KYDEX AMATŲ: Jis yra lengvas, tvirtas, patvarus, prakaitui, vandeniui ir skalbti, suteikiant komfortą ir pasitikėjimą savimi bet kokioje situacijoje.Dėklas apima visą kūną, veiksmingai užkirsti kelią prakaito ir išvengti įrašai Drabužiai gali būti saugiai ir saugiai naudoti.TINKINTI CANT: Naudoti atsuktuvas pritaikyti CANT apie 1,5 colių standartas diržo greičiau ginklą šalinimo ir geriausia paslėpti po drabužio.Nailonas + stiklo diržas klipus, yra saugus ir gali būti reguliuojamas nuo 0 iki 15 laipsnių pagal savo įpročius.REGULIUOJAMAS SAUGOJIMO SLĖGIS: Reguliuoti varžtu pasiekti sandarumą koregavimas, siekiant geriausių gavyba stiprumo, ir siekti, kad sparčiausiai savarankiškai saugojimo laikas.Ji taip pat gali būti pakabinti už diržo naudoti kaip OWB.Pasirinkite kitą ranką.LIFETIME WARRANTY: Mes drąsiai siūlome visą garantiją, kuri suteikia jums ramybę, renkantis BBF, Kad IWB KYDEX Dėklas.Jei mūsų produktų negalima dirbti, kaip buvo žadėta, prašome grąžinti pakeisti ar grąžinti visą.

    Akivaizdus pasirinkimas, užslėptų atlikti KYDEX IWB Dėklas

    Tai dėklas paslėptas diržo ir drabužius, kurie apsaugo jus nuo bet kur, be sukelia nerimas.Su KYDEX IWB Dėklas yra labai plonas ir neturi aštrių briaunų ar kampų komforto ir patogumo.Gali būti efektyviai paslėpti po drabužiais.

    Aukštos kokybės ir puikių rezultatų

    Mūsų Glock 17 Kydex dėklas turi Laikiklį-Spauskite Garsinis Saugojimo Lock sistema, ir pistoletas turi trapumą "click" garsas, kai ji įdėta, kad jūs žinote, kad jūsų ginklas yra tvirtai sėdi.Kadangi reakcijos laikas yra labai svarbus išgyvenimui, mes naudojame varžtas reguliuoti sandarumą, nustatyti jėgą, kurios reikia gavyba.Nailonas + stiklo diržas klipus, yra solidus ir patikimas, galite pakoreguoti kampas nuo 0 iki 15 laipsnių pagal savo įpročius, taip, kad jūs galite pasiekti sparčiausiai greitis.

    Aukštas atitikimo, nr. sloshing, nr. drebėjimas, nr. dėvėti.Įdėjimas ir atjunkite yra lengva.Puikiai saugo jūsų meilės ginklą.

    Į BBF, Kad dėklas yra rankomis pagaminti iš tvirto 0.8" KYDEX.Ji yra ne tik atsparus vandeniui, prakaitas atsparus, bet taip pat turi didelį tvirtumą, didelis kietumas, atsparumas smūgiams, trinčiai ir senėjimo pasipriešinimo.Jis gali būti naudojamas, esant įvairioms sąlygoms.Todėl jūs visada galite remtis ja, kad išgelbėti savo gyvenimą.

    Mes siūlome lifetime warranty, ir jei mūsų Glock 17 dėklas neatlieka, kaip buvo žadėta normaliomis naudojimo, prašome grąžinti ją pakeisti arba grąžinti visą.

    Išlaikyti savo Glock 17, po ranka laikydami jį iš kieno nors kito.Pridėti BBF, Kad Kydex IWB Ginklą Dėklas į jūsų krepšelį šiandien.

    Žymos: smith and wesson m, glock 17 19 dėklas, glock 17 2 priedai, glock replika airsoft, glock roni, dėklas, įrašo kydex, Glock 19, kydex dėklas smith, auto glock.

  • Atsiliepimai (2)

    • Oksana Billie

      Fits like a glove on G17, gen 3. Nice quality.

    • Screamthedream

      Very fast delivery, in 13 days came to the Leningrad region! Glock 17 perfectly gets up in size, I advise you to take it!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai