Deerma 5L Oro Drėkintuvas Kūdikių Šeimos Nėščia Miegamojo, Biuro AC Oro Apsivalyti Drėkintuvai F628 350ml/h Deerma 5L Oro Drėkintuvas Kūdikių Šeimos Nėščia Miegamojo, Biuro AC Oro Apsivalyti Drėkintuvai F628 350ml/h Deerma 5L Oro Drėkintuvas Kūdikių Šeimos Nėščia Miegamojo, Biuro AC Oro Apsivalyti Drėkintuvai F628 350ml/h Deerma 5L Oro Drėkintuvas Kūdikių Šeimos Nėščia Miegamojo, Biuro AC Oro Apsivalyti Drėkintuvai F628 350ml/h Deerma 5L Oro Drėkintuvas Kūdikių Šeimos Nėščia Miegamojo, Biuro AC Oro Apsivalyti Drėkintuvai F628 350ml/h Deerma 5L Oro Drėkintuvas Kūdikių Šeimos Nėščia Miegamojo, Biuro AC Oro Apsivalyti Drėkintuvai F628 350ml/h

Deerma 5L Oro Drėkintuvas Kūdikių Šeimos Nėščia Miegamojo, Biuro AC Oro Apsivalyti Drėkintuvai F628 350ml/h

€74.43 €38.70
Yra sandėlyje
w56446

Drėkinimo Pajėgumas: ≥300ml/h
Funkcija: Ultragarso aromaterapija grynas drėkinimas
Veikimo Būdas: TWIST
Triukšmo: <36db
Drėgmės Kontrolė: Fortepijonui Tipo + " Rankenėlę
Rūkas Produkcija (galonas / diena): 350ml/h
Klasifikacija: Drėkinimas
Įrengimas: Stalo / Nešiojamų
Laiko Funkcija: Taip
Taikoma objektas: Šalies komercinių pramonės
Garantinis Laikotarpis: 12 Mėnesių
Modelis: DEM-F628
Įtampa (V): 220V
Galia (W): 25W
Rūkas Lizdo Kiekis: Vienas/a
Formos: Klasikinis Stulpelio
Vandens trūkumas Power-off Apsauga: Taip
Vandens Bako Talpa: 5L
Pavadinimas: Deerma
Tipas: Ultragarsinis Drėkintuvas
Modelio Numeris: DEM-F628
Talpa: 4.1-6L
Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Naudoti: Namų ūkio
Prekės Pavadinimas: Deerma
Maitinimo Tipas: A. C. Šaltinis
Sertifikavimo: CB
Prašymas: 31-40㎡
Patekimo į rinką laikas: 2017

  • pls pastaba tai xiaomi Ekologinės grandinės prekės deerma ,nėra xiaomi logotipas ant jo temperatūra ir drėgmė jutiklinis ekranas yra pakaitomis rodomas Nėra rodomas tuo pačiu metu

    Pirkėjo Dėmesį: ( atidžiai perskaitykite tai, prieš jums padaryti užsakymą)

    Muitai/Mokesčiai/PVM yra įskaičiuotas į kainą,Pirkėjas turės padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus,mes bus paskelbti produkto vertę, kaip USD30, jei neturite specialaus reikalavimo, prašome palikti pranešimą.

    Garantija Ir Grąžinimo Politikos

    Visos mūsų prekės yra tikri, kad būti visiškai naujas, suteikia 12 mėnesių garantija visiems produktams.ir ateityje teikti atsargines dalis.

    Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas.Jei prekė yra pažeista dėl atvykimo, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti.Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsarginės dalys, nemokamai, Mes bus atsakingas už laivybos..Mes neturime atsakingi už bet kokia fizinė žala arba žala yra / yra rezultatas pirkėjas netinkamai, Pirkėjas yra atsakingas, kad darbo užmokesčio grąžinimo, laivybos mokestis.

    DUK:

    Q: Kas bus sau leisti muitinės mokestį ar PVM mokestis arba kitų importo mokesčių savo šalyje?

    A: Paprastai, kurjerių bendrovė bus atlikti muitinės formalumus, mes skelbiame gaminio vertė priklauso nuo produkto sąskaita faktūra, kurią įsigijote ,kad, siekiant išvengti muitų mokestis/PVM/Muito mokestis už jus, tačiau jei sklypas yra įstrigo muitinės,Ji bus jums/pirkėjui, kuris yra atsakingas už muitinės formalumai ir sumokėti reikalaujamą mokestį.Mūsų gaminių savikaina apima tik produkto kaina ir frachtas kaina.Visos interneto parduotuvėse, tai taip.Prašome susisiekti su mumis laisvai, jei jums reikia detalę ar reikia kitos vertės, pateiktos sąskaitos faktūros.

    ATSILIEPIMAI

    Palikite 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų ,Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija judėti toliau,Jei turite kokių nors Problemų ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,suteikia mums galimybę išspręsti ją ,mes tarnauti jums, kol jūs patenkinti.

    Susisiekite Su Mumis

    Prašome leisti 12 valandų, mums atsako, Jei jūs negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutė nėra pilnas.

    Dėl kai kurių ISP filtro parametrai,gali būti neįmanoma gauti mūsų atsakymai; jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus,jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, susisiekite su mumis.

    Mes vertiname jūsų bendravimo ir mes pasistengsime viską išspręsti bet kokias problemas gali egzistuoti.

    Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

    Žymos: Deerma, deerma xiaomi, dulkių deerma, oro drėkintuvas mijia, deerma f500, f628, 6l drėkintuvas, xiaomi deerma dx 700, humidifi, kvepalų aromatai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai