Gėlių Versija Mini - Portable Electroplate Šlifavimo Ratas Liepsna Benzinas Lengvesni Gėlių Versija Mini - Portable Electroplate Šlifavimo Ratas Liepsna Benzinas Lengvesni Gėlių Versija Mini - Portable Electroplate Šlifavimo Ratas Liepsna Benzinas Lengvesni Gėlių Versija Mini - Portable Electroplate Šlifavimo Ratas Liepsna Benzinas Lengvesni Gėlių Versija Mini - Portable Electroplate Šlifavimo Ratas Liepsna Benzinas Lengvesni

Gėlių Versija Mini - Portable Electroplate Šlifavimo Ratas Liepsna Benzinas Lengvesni

€6.86 €4.12
Yra sandėlyje
w55953

Tipas variklio alyvos: Butanas
Dydis: 2.3 *5 *0.8 CM
Technics: Lakas
Medžiaga: Žalvaris
Modelio Numeris: Metalo

  • Savybės:

    1, Pagamintas iš aukštos kokybės metalo medžiagos ir tiksliojo mašininio apdirbimo, kurio savybės stiprios, tvirtos ir neramus į rūdis, ilgą tarnavimo laiką.

    2 Naudinga mini lengvesnis, visos metalo konstrukcijos ir vėjo projektavimo darbai beveik bet kur.

    3 Puikūs, apdailos, jaustis patogiai, atidaryti garso trapumą, ji yra labai patraukli žiebtuvėlis gali būti naudojamas kaip kolekcija.

    4 Daugkartiniai, naudoti taip pat, kaip ir įprasta, žibalo, žiebtuvėliai.

    5 Įvairių spalvų, cool spalvos ir sklandžiai tekstūros, kad šis lengvesni daugiau upscale, kurie yra ir madingi ir praktiški.

    6 Jis ateina su pakankamai pajėgumų, kad būtų saugojimo Butano dujos, labai nedidelis, bet tvirtas, jis yra naudingas Butano dujų degiklio.

    7 Mini dydžio nešiojamų atlikti lauke, daugiafunkcinis ir lengva valdyti, jis yra geras lauko survvial, kempingas, žvejyba, žygiai, nuotykių ir kt.

    Techniniai duomenys:

    Vienkartiniai:Nr.

    Kuras:Butano dujos

    Naudojimo Sąlyga:Vidaus,Lauko

    Medžiaga:Metalas

    Taikymo Būdas:Mechaninė

    Naudojimas:Cigarečių,dekoratyviniai

    Stilius:Daugkartiniai

    Savybės:Nešiojamų,patvarus,lengvas,vėjo

    Neto svoris:0.1 kg

    Pakuotė:

    1x vėjo karosene lengvesni(be kuro)

    Žymos: vyrai žiebtuvėliai, imco, žmogus fakelas lengvesni, vyras butano lengvesni, pregnent, kuro žiebtuvėliai, atveju zippo, kristalų lempos, bic dangtis, pudg.

  • Atsiliepimai (2)

    • Toroni19vip

      Good quality, fast shipping

    • Ulijonroth

      Fast delivery to Moscow. Lighter super high quality came with gas with one click. Thank you seller I will order the second. very nice thing I recommend to everyone.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai