Prijunkite ir Paly Gamepad PUBG Mobile 5.0 Prijunkite ir Paly Gamepad PUBG Mobile 5.0 Prijunkite ir Paly Gamepad PUBG Mobile 5.0 Prijunkite ir Paly Gamepad PUBG Mobile 5.0 Prijunkite ir Paly Gamepad PUBG Mobile 5.0 Prijunkite ir Paly Gamepad PUBG Mobile 5.0

Prijunkite ir Paly Gamepad PUBG Mobile 5.0 "Bluetooth" Valdiklį, Klaviatūrą, Pelę Konverteris, Papildomas Adapteris, Skirtas "Android" / " IOS " Išmanųjį telefoną

€32.25 €10.64
Yra sandėlyje
w54936

Prekės Pavadinimas: abay
Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
Modelio Numeris: MYCJ
Pakuotė: Taip
Sertifikavimo: CE
Tipas: Gamepads

  • Savybės:

    Tai Muilt-funkcija Mobiliųjų Žaidimų Klaviatūra, Pele Keitiklis.Žaisti ir žaisti,5.0 "Bluetooth" ryšys,, parama " IOS " (Ne remti IOS13.4 ir daugiau) Android Rungtynės Mobiliojo Telefono Žaidėjai,nekeičia oficialūs duomenys, negali būti uždrausta Jokio uždelsimo,nr. carton Įkrovimo, o Žaisti PUBG Paramos Įprastiniai nustatymai

    Pastaba:

    Šio produkto palaikymo telefonas su MediaTek chip.Tačiau, jei jūsų telefonas yra MediaTek chip model KOLEGA/VIVO, ji turi įjungimo linijos, kai jums padaryti užsakymą, prašome pranešti mums, mes atsiųsime jums kabelis kaip dovana.Parama "iPhone", bet ne "IOS", 13.4 ir virš sistema.

    1.Siuntos & Mokėjimo

    1. Mes vežamos sklypą 1-3 dienas po to, kai jūs padarė mokėjimo. 2. Krovinių vežamos per www.eatin.lt Standartinis Pristatymas, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2kg , mes naudosime EMS e-EMS Kinija Paštu Oro Sklypo Aramex HKDHL ir kt. 3. Paketo duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis. 4. Pristatymo laikas apie 12-60 dienų. 5. Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

    2.Garantinis Aptarnavimas

    1. Pažadame, kad visi produktai, mes siunčiame mūsų pirkėjas AAA+ aukštos kokybės. 2. Bendradarbiavimas su gamykloje, didesnių sąnaudų efektyvumą. 3. Mes priimame lašas laivybos, didmeninė, mažmeninė. 4. Mes įsitikinkite, kad šios prekės bus gerai supakuoti, kad nebūtų sugadintas tranzito metu. 5. Greičiau, pristatymo greitis, Geriausia aftersale paslaugų, Produktų Kokybę.

    3.Dydis ir spalva

    Mūsų gaminio dydis gali būti klaida, klaida diapazonas 0,5-1cm.Produkto spalva, dėl ekrano, šviesos ir fotografavo fono ir kitų priežasčių kai bus šiek tiek spalvų skirtumas.Tai priklauso normalus.

    4.atsiliepimai

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir mums 5 žvaigždžių; jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, ir suteikti geriausias paslaugas už jus,todėl neturi atsiliepimų tiesiogiai .Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

    Žymos: "android" bluetooth " gamepad, telefonas pubg mobile, kovos žaidimas valdytojas, Gamepad, kontrolės pubg, snes "bluetooth" valdiklis "android", Kontrolės, pubg valdytojas asus, mūšio laukas, kontrolės pc.

  • Atsiliepimai (1)

    • Zouhasoum

      Ótimo produto

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai